- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.941
hoşgeldin ne kadar tatlı o kedi öyle yaa
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersiniz:uhm:[/QUOTE
iiyiiz canım senden naberrr:hulya:
evet canımya bende..bizim burda bu cins kedileri beleşe veriyolardı biara..çok istedim almak annem istemedi..normalde 4kedim var zaten baktığımeyvahedigeldismileailem izin verse almak çok isterim ama ah ahh
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersiniz:uhm:[/QUOTE
iiyiiz canım senden naberrr:hulya:
Bende ıyyyım tatlşmmm nolsun işte ,aradımı askerin?
Bende ıyyyım tatlşmmm nolsun işte ,aradımı askerin?
yok canım yine aramadı..dün içime doğdu demiştin sanırım benimde doğmuştu arıcak gibi geldi aramadı bugünde..yoğunluktan dicem ama meralinki aramış bugün 2kez 1saat aralıklarla aynı bölükteler onunkiyle..ama benimki aramadı sağolsun.merakta bırakıyo kaç gündür
merhaba canım.. geçmiş olsun yaa noldun öyle.. ben de geçen sene öyle iyileşememiştim bi türlü.. öksürmekten günlerce uyku uyumamıştım ayakta uyukluyodum
önce bronşit dedi doktor ağır bi antibiyotik ve 1 hafta rapor verdi sonra gemeyince başka testler tahliller yapıldı alerjik astım başlangıcı ve reflüden şüphelenildi.. alerjik astım için ilaçlar içmeye başladım şak diye kesildi öksürük.. geçenlerde de endoscopi yaptırdım reflü çıktı ve tedavisine başlandı, geçti öksürük çok şükür.. sen de dikkat et kendine, inşallah geçer de gidersinnişanlının yanına canım, görememek çok fena yapıyor maalesef fırsatınız varsa görüşün yerimseniben
bu konu çok fazla uzadı gerçekten yukarda da yazdım.. hem bize hem askerlerimize boşuna umut verdikleriyle kalmazlar umarım, geri dönüşü olmamalı bence de.. olsun bitsin biran önce hepimiz kurtulalım inaşallaah
:Saruboceq:
yok canım yine aramadı..dün içime doğdu demiştin sanırım benimde doğmuştu arıcak gibi geldi aramadı bugünde..yoğunluktan dicem ama meralinki aramış bugün 2kez 1saat aralıklarla aynı bölükteler onunkiyle..ama benimki aramadı sağolsun.merakta bırakıyo kaç gündür
arar cannım inşallah arayınca söyle merak ediyorum falan merakta bırakmasın müsait oldunda
cnm valla nıye aramıor anlamadım kı ozman sen ara bı bakalım
arar cannım inşallah arayınca söyle merak ediyorum falan merakta bırakmasın müsait oldunda
bende cnm arar aramazz sole bızeee bır de sakin knuş nıye araamdn dıe tartsma heeee
bi arasa öyle dicem canım..yoğunluktan arayamıom dicek kesin..ilk günlerden hemen başladık bakalım biz aradı aramadı sorunlarına sonumuz nolack bilemiyorum valla..
kızlarr selam hepinizee iyi şeyler yazmak isterdim buraya ama çok zor...gözümde problem olduğunu yazmıştım..gözümde şu an bir lavra yaşıyormuş canlı kuruğu ağzı gözü olan bir canlı...1 cme yakın hemdeee göz için oldukça büyük..yarın acilen ameliyata alınıorumm türkiyede bu bir ilkmiş daha önce böle bir vaka ile karşılaşılmamışş doktorumda böle bir ameliyatı ilk defa yapıcakmışş o da bilmiorr herkes şokta!gözümü kaybetme ihtimalim varrr..dualarınızı esirgemeyin kızlarr...yarın aşkım da gelio izinee..hiç bir şey için kesin konuşmayın ne olcağımız belli değil şafak 40 ama aşkım izine gelior vee nişan tarihimizde belli hiç bişeyi düşünemiorum şu an...herşeyin hayırlısı olsun kızlarr...benim yüzümden bir hafta askerliği uzucak aşkımınn teskere kağıdımız bile çıkmıştı oysaaa..kendinize iyi bakın
bi arasa öyle dicem canım..yoğunluktan arayamıom dicek kesin..ilk günlerden hemen başladık bakalım biz aradı aramadı sorunlarına sonumuz nolack bilemiyorum valla..
tabi onlarda haklı yoruluyorlar :)
iyi olur canım korkma bazı şeyleri büyütmemek en iyi şey (sorun olursa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?