Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kizlar canim cok sIkkIn ya , en yakin arkada$im dostum dedigim insan canimi cok sIkIyor :çok üzgünüm:
benmi abartiyorum acaba ya bi bakarmisiniz ?
2 bucuk aydir asker bekliyorum , askerimi de taniyo konu$mu$lugu var
bi kez olsun sormadi nasil iyimi felan , ben anlatiyodum dinliyodu ama onda da mecbur kaldigindandir
12 gündür zaten askerimden haber alamiyorum deli oluyorum , birde en yakin arkada$im böyle yapinca daha bi kendimi kötü hissediyorum
bana destek olmasini beklerdim acikcasi, ama kendisi yeni bir i$e ba$ladi beni tamamen unuttu sayilir
birde sevgilisinden ba$kasini gözü görmez oldu artik , o varken benimle konu$muyo bile

benmi abartiyorum acaba bu aralar hassas oldugumdan yoksa cidden sinir olunacak durum mu sizce de? senağlama

selam kızlar nasılsınız ??

ladycım emegıne saglık..lıste ıcın tesekkurler..
iyiyiz cnm sen nasılsın?
Haklıısn cnm bence yaptıgı dogru deıl..

canım sen şuan hassasın ondan böyle hissediyorsun
ama işe yeni girmiş şimidi arkadsında haklı sevgisi de varmış eee haliyle seni boşlamsı normal ama takma tabiki sanada zman ayrması lazım ama iş güç sevgili derken bazen unutulurz ve bazen bizde unuturuz düzelir ama çok takma

canım malesef o dert bende de var aynen anlattığın gibi bi arkadaş bende de var..hiç takma boşver o kişinn dostun olmadığını bil sadece buyüzden takma diorum canım..benim bazen boğazını sıkasım geliyo sinirden ama değmez innki sinir olmaya..

lady canım benım arkadasım hatta bana kardesım kadar yakınsın bana dıyen ınsan bıle bana buna benzer bısey yaptı..nısanlım askere gıttıgınden berı hıc gorusmedım..bı ıkı kere aradı ve buzz gıbı konustuk..bana askerlıkle ılgılı sacma sapan seyler soyledı..ve bende onu sıldım..dostum degıl arkadasım bıle olamaz artık kendısı..

ama Allah buyuk ve aralık ayında sevgılısı de askere gıdecek ve bana yaptıgının nasıl bı hata oldugunu anlıcak Allah buyukk..

sıkma canını hıc kımse ıcın canını sıkmaya degmez

Kvsercım alıntılar karştı buraya yazım en iyisi=) canını sıkma elbet bır sebebı vardır eger arıyamamda bı sebebı yoksa gelınce konusrsun artık,fakat gıderken kart aldınızmı sız telekom kartı tatlım,belkıde telekom kartı yok.

aldı canım kartsız kalmaz hiç..burdan giderken bile sürekli kart alcm seni arıcm diodu..son dkya kadar görüşüyoduk hep..teslim oldu olalı bizim iletişim koptu..niye böyle yaptı yapıyo anlamış değilm.acaba bişeyemi kızdı diorum ama kızcak bişeyde yapmadım

:çok üzgünüm: dimi canim benimki öylesine bi kuruntu degil

evet hassasim baya bu dogru
ama betü$üm bizm birbirimizden kimsemiz yokken nispet yapiyo bazi $eylerde $imdi
sevgilisi varken beni görmez bile canim, bu önceden de vardi , ama $imdi biraz da olsun destek olmasini beklerdim acikcasi senağlama

ne kadar arkada$ denirse artik
benimki ilkokuldan beri arkada$im , dostum bacim dedigim insan ya
böyle yapmasi cok zoruma gitti ne yalan söyleyim .. :çok üzgünüm:
aynen canim bende bazen öyle oluyorum kötükedihüso hic bir zaman sevgilim yüzünden arkada$imi ihmal etmemi$tim ya ne kadar haketmedigi ortada

aynen öyle nefesim ya geliyo sacma sapan konu$uyo mesela tek tip hakkinda
her zaman diyorum ona hic bisey belli degil , ne sevinir ne üzülürüm beklerim sonuca göre davranirim diye
yok ben biliyorum kesin bu i$ felan , ya ne biliyosun sen sanki alsanaalsanasmile
ama laf acilsin bende her$eyi yüzüne dicem canim zor günümde destek olmayanin iyi günümde yanimda yeri yok
birde 12 gündür haber alamiyorum ben dimi deli oluyorum haliyle insan destek olmazmi bacim dedigine

aynen canim o da aralikta yollayacak sevdigini askere o zaman anlar durumumu ama inan hic mi hic umursamicam
yine büyüklük bende kalsin derdim , ama artik canima tak etti , durmadan senin sevgilin degilki o niye üzülüyosun felan diyo kötükedihüso

canım ne güzel Allah tez zamanda kavuştursun sizi..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…