- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.961
Bebeğim benım hıc endişelendığım gbı olmadı her gun sesını duymak çok destek çok güç verdı bana ALLAHIM hep bole olsun..Mehtapımız 21 sevgilim=)3günlük çağlarıma,yakışıklıma kavuşucam ALLAHIMIN iznıyle herşeyım bekle sabret gelıyorum...:asigim:[/Q
ne zman gidiyiyosun canım _?
arar arar senin ona onun sana ihtiyacı var tabi ki arayacak :)
selam kızlar nasılsınız ??
ladycım emegıne saglık..lıste ıcın tesekkurler..
bende cnm arar aramazz sole bızeee bır de sakin knuş nıye araamdn dıe tartsma heeee
canım inan hiç sakin konuşasım yok..huyunu bildiğim için.askere gidince kıymetimi anlar diyodum orda hiç umursammya başladı beni..ben arıcaktm evet ama ik aradığı günlerde söyledim ver nosunu bende ararım diye ama bilmiom daha öğrennce verrim demişti..
iyiyiz cnm sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız ??
ladycım emegıne saglık..lıste ıcın tesekkurler..
Haklıısn cnm bence yaptıgı dogru deıl..kizlar canim cok sIkkIn ya , en yakin arkada$im dostum dedigim insan canimi cok sIkIyor :çok üzgünüm:
benmi abartiyorum acaba ya bi bakarmisiniz ?
2 bucuk aydir asker bekliyorum , askerimi de taniyo konu$mu$lugu var
bi kez olsun sormadi nasil iyimi felan , ben anlatiyodum dinliyodu ama onda da mecbur kaldigindandir
12 gündür zaten askerimden haber alamiyorum deli oluyorum , birde en yakin arkada$im böyle yapinca daha bi kendimi kötü hissediyorum
bana destek olmasini beklerdim acikcasi, ama kendisi yeni bir i$e ba$ladi beni tamamen unuttu sayilir
birde sevgilisinden ba$kasini gözü görmez oldu artik , o varken benimle konu$muyo bile
benmi abartiyorum acaba bu aralar hassas oldugumdan yoksa cidden sinir olunacak durum mu sizce de? senağlama
Bebeğim benım hıc endişelendığım gbı olmadı her gun sesını duymak çok destek çok güç verdı bana ALLAHIM hep bole olsun..Mehtapımız 21 sevgilim=)3günlük çağlarıma,yakışıklıma kavuşucam ALLAHIMIN iznıyle herşeyım bekle sabret gelıyorum...:asigim:[/Q
ne zman gidiyiyosun canım _?
arar arar senin ona onun sana ihtiyacı var tabi ki arayacak :)
betülüm yemın törenı 8 ekım yada 15 ekım dıyorlar caglarımın 15 ekım dedı ama 8ekım olma ıhtımalı var 15ekımse mehtap 21=) 14ünde yola cıkarız ALLAHIN iznıyle tatlım..
kizlar canim cok sIkkIn ya , en yakin arkada$im dostum dedigim insan canimi cok sIkIyor :çok üzgünüm:
bi kez olsun sormadi nasil iyimi felan , ben anlatiyodum dinliyodu ama onda da mecbur kaldigindandir
12 gündür zaten askerimden haber alamiyorum deli oluyorum , birde en yakin arkada$im böyle yapinca daha bi kendimi kötü hissediyorum
bana destek olmasini beklerdim acikcasi, ama kendisi yeni bir i$e ba$ladi beni tamamen unuttu sayilir
birde sevgilisinden ba$kasini gözü görmez oldu artik , o varken benimle konu$muyo bile
benmi abartiyorum acaba bu aralar hassas oldugumdan yoksa cidden sinir olunacak durum mu sizce de? senağlama
kizlar canim cok sIkkIn ya , en yakin arkada$im dostum dedigim insan canimi cok sIkIyor :çok üzgünüm:
canım inan hiç sakin konuşasım yok..huyunu bildiğim için.askere gidince kıymetimi anlar diyodum orda hiç umursammya başladı beni..ben arıcaktm evet ama ik aradığı günlerde söyledim ver nosunu bende ararım diye ama bilmiom daha öğrennce verrim demişti..
Cnm numara bulunur ya
1ekim gelsin artıkkkk:lepi:
Cnm numara bulunur ya
herşey sorun tatlım işte bizde böyle..zora gelince bırakırız herşeyi..önceden çok çabalardım ama bende yoruldum artık..
az kalmış gözdecimm çok sevindim senin adına :)
Kvsercım alıntılar karştı buraya yazım en iyisi=) canını sıkma elbet bır sebebı vardır eger arıyamamda bı sebebı yoksa gelınce konusrsun artık,fakat gıderken kart aldınızmı sız telekom kartı tatlım,belkıde telekom kartı yok.
saol tatlım benımm ee sen nasılsın bıras daha ıyımsın ilaç falan içtnmı?
:çok üzgünüm: dimi canim benimki öylesine bi kuruntu degiliyiyiz cnm sen nasılsın?
Haklıısn cnm bence yaptıgı dogru deıl..
betülüm yemın törenı 8 ekım yada 15 ekım dıyorlar caglarımın 15 ekım dedı ama 8ekım olma ıhtımalı var 15ekımse mehtap 21=) 14ünde yola cıkarız ALLAHIN iznıyle tatlım..
evet hassasim baya bu dogru
canım sen şuan hassasın ondan böyle hissediyorsun
ama işe yeni girmiş şimidi arkadsında haklı sevgisi de varmış eee haliyle seni boşlamsı normal ama takma tabiki sanada zman ayrması lazım ama iş güç sevgili derken bazen unutulurz ve bazen bizde unuturuz düzelir ama çok takma
ne kadar arkada$ denirse artikcanım malesef o dert bende de var aynen anlattığın gibi bi arkadaş bende de var..hiç takma boşver o kişinn dostun olmadığını bil sadece buyüzden takma diorum canım..benim bazen boğazını sıkasım geliyo sinirden ama değmez innki sinir olmaya..
aynen öyle nefesim ya geliyo sacma sapan konu$uyo mesela tek tip hakkindalady canım benım arkadasım hatta bana kardesım kadar yakınsın bana dıyen ınsan bıle bana buna benzer bısey yaptı..nısanlım askere gıttıgınden berı hıc gorusmedım..bı ıkı kere aradı ve buzz gıbı konustuk..bana askerlıkle ılgılı sacma sapan seyler soyledı..ve bende onu sıldım..dostum degıl arkadasım bıle olamaz artık kendısı..
ama Allah buyuk ve aralık ayında sevgılısı de askere gıdecek ve bana yaptıgının nasıl bı hata oldugunu anlıcak Allah buyukk..
sıkma canını hıc kımse ıcın canını sıkmaya degmez
Bebeğim benım hıc endişelendığım gbı olmadı her gun sesını duymak çok destek çok güç verdı bana ALLAHIM hep bole olsun..Mehtapımız 21 sevgilim=)3günlük çağlarıma,yakışıklıma kavuşucam ALLAHIMIN iznıyle herşeyım bekle sabret gelıyorum...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?