Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Cnm yemnden sora 20 gun sora gelckler buyuk ıhtml.

tmm tatlım

Ttlım heycan yaptım sımdedennn

aynen bende..ama merak etme canım karşılını vericek kaç günüdür ilk defa olumlu konuşuyorum bak:) içime doğuyo haftasonun güzel geçicek..hem tersleyck olsa ilk başta adım atmazdı zaten eski sevgili deyip..demekki seni seviyo hala içinden bişeyler kopmamış..

Anammmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::teytey:

vereliniortak pufidik cok dogru söylüyo canim
6 senelik ili$kiyi bi askere gitti diye ihmal edicek degildir ya
askerinin $uan durumunu , ruh halini felan bilmiyosun canim , belki icten ice cidden iyi degildir
tabiki sende haklisin arasin etsin istiyosun , ama o aramiyosa sen ara veya bekle arayana kadar
illa ki bi aciklamasi vardir , simdi hemen böyle kendini yeyip bitirme , tabi zor beklemek
ama sonra pisman olursun canim unutma yerimseniben

ma$allah canim darisi ba$imiza :1rolleyes:
ama malesef benim böyle yanina gitme gibi imkanim olmadi boshayallersmile yurt disindayim
yoksa bende kesin giderdim yollamaya felan
ah keske seninkiyle benimki otururken böyle sohbet etseler de , benim askerin akli basina gelse

ha canim bide gecen hafta carsi izniniz varmiydi ? benimki bayramin 3 günü de cikti , gecen hafta cikmadi da acaba izin mi yoktu o mu cikmadi merak ediyorum

Cnm yemnden sora 20 gun sora gelckler buyuk ıhtml.

tmm tatlım

Ttlım heycan yaptım sımdedennn
tatli heycan olsun bu ama :) bak fistigim $imdiye kadar bi cok kez tela$in bO$a cikti , in$allah bundada hersey gönlünce olur

amin canım inşallah:) buarada çok saolun içimi rahatlattınız.kaydirigubbakcemile3

Sanırım yanlş alıntı yaptın tatlım anlamdm valla yasdklrını kız

Vardı Canım ama benimki Kafasına qöre takıLıo askeriyedende nete qirmiş oLabiLir nete qirdiqini biLiorum ama ßen işteydim Konuşmadık nette.
.konuşsaLar çok komik oLurdu ha:kaydirigubbakcemile3 ßenimki fena Sennkinn kesin akLına qirerdi

Sanırım yanlş alıntı yaptın tatlım anlamdm valla yasdklrını kız

canım lady için dedim onu.sen lady heycan yaptım şimdiden diye yorum yaptınya bende aynen heycan yaptım diorum hafta soonu için..ayr sende hiç takma kafana kız az kaldı askerine kavuşacaan eninde sonundaimzayı falan boşver 3gün olmassada 1gün bigündğr yani:)

canim bu günler icin variz biz :1hug: burda sevincimizi de üzüntümüzü de paylasmak icin
bizi bizden baska kimse anlayamiyo cünki
bak askere gitmeden de varmis bu huylari o yüzden fazla takma canim benim olurmu

alintilar kari$ti galiba bu banaydi :)
eger ki bana yazdiysan , sagol canim güzel dileklerin icin , insallah güzel gecer cok istiyorum 2-3 aydir karsiliksiz bekledim bu kadar zor olacagini tahmin etmedim ben
tek duam olumlu konusmasi :Saruboceq:

canim özeline yazicam ben senin bu konuda olurmu yerimseniben

Ha soradan anladım tattttlımmm=) inş cnm benm guzel dılekelerın senın ıcınde gecerliii..

yani sizin anlıycanız ikinizde heycan yapmayın:))) çaktırmadan düzelteyim bari
:roflol::roflol:

inş canım sayenizde takmamya çalışıcm..

daha önceki konuşmalarınız nasıldı canım yani ılımlımıydı tekrr ilişkiye başlamak için..

olumunekankayizsmile hersey düzelcek canim merak etme

ah canim sorma boshayallersmile kendisi ki$in az pe$imde ko$madi tekrar ba$lamak icin ama ben istemedim
tersleyip herdefasinda redettim alsanaalsanasmile neden yaptiysam artik
haliyle bi kac ay sonra kendini geri cekti , bu yüzden korkuyorum iste haftasonu gelirde olumsuz gecerse diye eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…