- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.521
Cnm yemnden sora 20 gun sora gelckler buyuk ıhtml.
tmm tatlım
Ttlım heycan yaptım sımdedennn
Ohhhh içime dert olmuştu walla özgeeeeeeeerahatça uyuyabilrsin artıkkk askerini düşünerek misler gibiiiiiiiiiiiiii kafanı hiççç karıştırma kesinlikle böyleee teslim olucağı gün imzaya ne gerekkk eşek kafamm günler karıştıı mehtap 1 oluncaa hahah. canm benm cumartesi ailesi imzayı atıp gitsinnn sonra gün sizinnnnnnnnnnnn
vereliniortak pufidik cok dogru söylüyo canimKevsercim izninle bikaç bişeyde ben söylemek istiyorum sana, ladym süper anlatmış aslında ama. Hayatım lütfen askerlik olgusunu gündelik yaşam gibi düşünerek algılama. Orası çok ayrı çok farklı biryer. Tabikide normal hayatta canımız birşeye skldığında en sevdiklerimizden moral buluruz ancak orası apayrı biryer. Ben bi sakıncası yoksa şunu öğrenmek istiyorum tatlım sevgilin normalde içine kapanık, çok fazla insanlarla konuşmayan bi kişi miydi ? Bu çok önemli oraya gidince herşey alışılmışın dışında oluyor bizim asla anlayamayacağımız bir psikoloji içerisine giriyorlar. Lütfen ona biraz zaman ver tatlım 6 sene olmuş eminim aricak ve sebebni anlatıcaktır. Ne bilim herşeyi düşünmek gerek belki kartı yoktur orda bulamamıştır. almışmıydı gitmeden ? aldıysa bitmiştir herşeyi düşünmek gerek. bence aramasını ve sebebini anlatmasını bekle sonra bu söylediklerinden pişmanlık duyma hayatım.... sevgiler
ma$allahKendisi eski sewqiLimde..iLk qittiqi qün asker qecesi Yanına qittim..çok yakın arkadaşı qötürdü kendide çaqırmıştı zaten ona qeLmicem demiştim..Sonra o qün bana teşk eddi bu qünümde Yanımdasın yine eskisi qibi dedi..acemiye qitti 1 kere biLe arayamadı çnkü ßenden sonraki sewqiLisi bana dair herşeyi siLmiş..yeni hat aLmış faLan..o gece giderken sarıLdı aqLadı..:S ßende Dayanamadım aqLadım..
Sonra acemiden dönünce hemen Yanıma qeLdi..ßen Seni Hep üzdüm o qece qiderken biLe üzdüm bi tek senin aqLaman bana koydu dedi..yoL boyunca düşündüm Bu kıs neden aqLadı durduk yere dedim dedi herşeyden önemLisi ben niye senin aqLamana dayanamadım dedi Sonra anLadımki ßen seni qerçekten Çok sewiorum dedi ve ustasına arkasında beni bırakarak qitti..Şimdi aramız Çok iyi..
tatli heycan olsun bu ama :) bak fistigim $imdiye kadar bi cok kez tela$in bO$a cikti , in$allah bundada hersey gönlünce olurCnm yemnden sora 20 gun sora gelckler buyuk ıhtml.
tmm tatlım
Ttlım heycan yaptım sımdedennn
Anladım tatlımmm, çözmeye çalışma bırak öyle sevmişsin iyi kötü geçmiş 6 sene. İçinde bulunduğunuz durumun hassasiyetiyle daha farklı olucak herşey inanıyorum ben. Lütfen kızma ona. Alttan al, aradığında güzelce kouş belliki sıkıntıları var bunlara birde senin davranışların eklenirse toparlayamaz. Sabırlı olalım zor bişe asker beklemek her yiğidin harcı değil ama biz bu asil bekleyişi en güzel şekilde tamamlicaz. Sakın kötü düşünme canım, dediğim gibi kalıpların bilindik şeylerin çok dışında bir yer orası. kendine çok iyi bakk askerine deee
aynen bende..ama merak etme canım karşılını vericek kaç günüdür ilk defa olumlu konuşuyorum bak:) içime doğuyo haftasonun güzel geçicek..hem tersleyck olsa ilk başta adım atmazdı zaten eski sevgili deyip..demekki seni seviyo hala içinden bişeyler kopmamış..
Vardı Canım ama benimki Kafasına qöre takıLıoma$allah canim darisi ba$imiza
ama malesef benim böyle yanina gitme gibi imkanim olmadi yurt disindayim
yoksa bende kesin giderdim yollamaya felan
ah keske seninkiyle benimki otururken böyle sohbet etseler de , benim askerin akli basina gelse
ha canim bide gecen hafta carsi izniniz varmiydi ? benimki bayramin 3 günü de cikti , gecen hafta cikmadi da acaba izin mi yoktu o mu cikmadi merak ediyorum
Sanırım yanlş alıntı yaptın tatlım anlamdm valla yasdklrını kız
canim bu günler icin variz biz :1hug: burda sevincimizi de üzüntümüzü de paylasmak icinkızlar hepinizde çok çok saolun ilgilendiğinz için iiki varsınızya yoksa atlamazdımböyle ben bu durumu..buatrada canım erkk ark içine kapanık değilde hemen kaynaşamaz..benimle ilgili konularda kimseye bişey anlatmaz.buyüzden arraken çekiniyo olabilir.ama haber vermeme gibi bi huyuda var çok düşünceli değil yani merak eder üzülr gibisinden.askere gitmeden öncede mesela haber vermezdi..yani çok değişik huyları var oyüzden çözemiyorum nedenlerini..
alintilar kari$ti galiba bu banaydi :)aynen bende..ama merak etme canım karşılını vericek kaç günüdür ilk defa olumlu konuşuyorum bak:) içime doğuyo haftasonun güzel geçicek..hem tersleyck olsa ilk başta adım atmazdı zaten eski sevgili deyip..demekki seni seviyo hala içinden bişeyler kopmamış..
canim özeline yazicam ben senin bu konuda olurmu yerimsenibenVardı Canım ama benimki Kafasına qöre takıLıoaskeriyedende nete qirmiş oLabiLir nete qirdiqini biLiorum ama ßen işteydim Konuşmadık nette.
.konuşsaLar çok komik oLurdu ha:kaydirigubbakcemile3 ßenimki fena Sennkinn kesin akLına qirerdi
canım lady için dedim onu.sen lady heycan yaptım şimdiden diye yorum yaptınya bende aynen heycan yaptım diorum hafta soonu için..ayr sende hiç takma kafana kız az kaldı askerine kavuşacaan eninde sonundaimzayı falan boşver 3gün olmassada 1gün bigündğr yani:)
yani sizin anlıycanız ikinizde heycan yapmayın:))) çaktırmadan düzelteyim bari
canim bu günler icin variz biz :1hug: burda sevincimizi de üzüntümüzü de paylasmak icin
bizi bizden baska kimse anlayamiyo cünki
bak askere gitmeden de varmis bu huylari o yüzden fazla takma canim benim olurmu
inş canım sayenizde takmamya çalışıcm..
alintilar kari$ti galiba bu banaydi :)
eger ki bana yazdiysan , sagol canim güzel dileklerin icin , insallah güzel gecer cok istiyorum 2-3 aydir karsiliksiz bekledim bu kadar zor olacagini tahmin etmedim ben
tek duam olumlu konusmasi :Saruboceq:
daha önceki konuşmalarınız nasıldı canım yani ılımlımıydı tekrr ilişkiye başlamak için..
Pufidikkk kız demek mehtap güneşşşşşşşşşş oyhhh bebiş şimdi yerınde durmuodur anommm kurban oluyum ona ya:)))
:roflol::roflol:yani sizin anlıycanız ikinizde heycan yapmayın:))) çaktırmadan düzelteyim bari
inş canım sayenizde takmamya çalışıcm..
daha önceki konuşmalarınız nasıldı canım yani ılımlımıydı tekrr ilişkiye başlamak için..
bebiş yerinde duramadığı gibi sende duramıyosundur kız mehtap kaç oldu:hulya:
Mehtap 20 bebiş annesikaydirigubbakcemile3
bebiş annesimi kız ben kvsr :roflol::roflol::roflol:
bebiş annesimi kız ben kvsr :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?