- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.581
burcum şafağında yakıyor yani
Ama ne yapcaksa yapsın artık merak içindeyizzzzzz sositososito
burcucum diyelimki evlenme teklefi etti hazırmısın evet dimeyeee kaydirigubbakcemile
kızlar ben bunalım gecırıyorum bugun ya hıc bı yerım tutmuyo cook kotu hısıedıyorum kendımı askerlık bıtsın bı an once istıyorum omuzlarımda cook kotu bı yuk var icimden hep kotu seyler gecıyoooo:sinifsinif:
şafak 360:gitme: offfff offfffffffff 100gün geçti daha
kızlar nasıl sizce bu nevresim takımı ???
Kötü şeyler düşmemeyey çalış canım. Bugünleride atlatıcaz inan bana.
Bi bakmışız askerilik bitimiş sadece anı olarak kalıcak.
Ben ilk günler nasıl geçicek bu günler diyodum ama bak 7. ay biticek nerdeyse.:teselli:
Benim pek hoşuma gitmedi :kedi: ama tabi zevk meselesi canım sen beyendiysen
sorun yokk
geçmiş olsun tatlımmkzılar gunaydın bugun cook hastayım ıcmder cook kotu aglıyorumm yaaa offfffbilmiyorumkismile
günaydın kızlar
flowerb siyah_inci nasılsınız?
günaydın kızlar
Günaydınnlarrr turkbayragi
günaydın kızlarrr..günaydın kızlar nasılsınız bakalım
şafak:18turkbayragi
ben pek mutluyum bugün
dün aşkımla konuştum ve o günkü durumu söyledim bana dediği şeyler sen bana atkı öremedin ama ben senin başını bağlıyorum dedi anlamadım dedim şakasına atkı öremedin ama ben senin başına çorap örüyorum dedi herşeyi planladım lütfen ısrar etme sölemicem planımı bozma lütfen dedi:)kaydirigubbakcemile3
öyle birr geçer zmankii.. herşey geçiyo zmanda geçiyor yeterki siz geçmeyin birbirinizden kuzumm gamyoncuiremsuşafak 360:gitme: offfff offfffffffff 100gün geçti daha
tatlım bencee çok hoşşş opuyorumnanaktankızlar nasıl sizce bu nevresim takımı ???
canım benimm sıkma canını üzülme bu kadar yıpratma kendini.. zamanı gelince fazlasıyla arar seni bıktırır.. :teselli:canım keske benımde gecmıs olsaydı o kadar dun gıttım arayabılıyo dıye bı heves kont aldım ama 3 gunde bır arayabılırım artık deyınce coktum resmennnohaoldumsmile
9 aya ınmesınden falanda umıdım kalmadı canım ınsallah gecer benımd e oyle cabukkk
Benim pek hoşuma gitmedi :kedi: ama tabi zevk meselesi canım sen beyendiysen
sorun yokk
canım guzel ama yastıklarının rengı bıraz uyumsuz kalmıs gıbı
tatlım benim de 130 gün geçmek bilmiyor sanki ama bitecek hergeçen gün bizi daha çok kavuşturacak sevdiğimize üzülme
Geçicek canım inan bana. Benden sana tavsiye şafak sayma bi süre. En azından 300 ler
bitene kadar. Ben hala saymıyorum doğru düzgün. Sanki şafak sayınca günler
geçmiyo gibime geliyo
[benım kı bana oyle suprız bı evlenme teklıfı yapsa balıklama atlar evet dıye cıglık atardım herhalde canım cocuk o kadar plan yapıcak sorucak dusunmem lazım demesın herhalde sempatiksalakcinni
geçmiş olsun tatlımm
canım sen bılıyosun dun ne kadar heves etmıstım uzuldum o oyle deyınce bısey demıyomusun dedı bende demıyorum kapat dedım oda oyle dedım dıye uzulduu :gitme:
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?