Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ben bunalım gecırıyorum bugun ya hıc bı yerım tutmuyo cook kotu hısıedıyorum kendımı askerlık bıtsın bı an once istıyorum omuzlarımda cook kotu bı yuk var icimden hep kotu seyler gecıyoooo:sinifsinif:

burcum şafağında yakıyor yani

saol canım benim darısı hepinizin başına bir an önce sizlerde gelin bu sayılara :)

Ama ne yapcaksa yapsın artık merak içindeyizzzzzz sositososito

ayy evet kaç gündür uyuyamıyorum ya :)

burcucum diyelimki evlenme teklefi etti hazırmısın evet dimeyeee kaydirigubbakcemile

çok güzel bir soru ben saece yüzük takalım diyye beklediğim için onu düşünmedim açıkcası hayır demem ama düşünmek istiyorum derim inşallah yalış anlamaz sonuçta geldiğinde konuşalım telefonda konuşulcak şey değil derim ama şu anda böyle biliyorum ama o heyecanla evetde diyebilirim:)kaydirigubbakcemile3

[benım kı bana oyle suprız bı evlenme teklıfı yapsa balıklama atlar evet dıye cıglık atardım herhalde canım cocuk o kadar plan yapıcak sorucak dusunmem lazım demesın herhalde sempatiksalakcinni

Kötü şeyler düşmemeyey çalış canım. Bugünleride atlatıcaz inan bana.
Bi bakmışız askerilik bitimiş sadece anı olarak kalıcak.
Ben ilk günler nasıl geçicek bu günler diyodum ama bak 7. ay biticek nerdeyse.:teselli:

9 aya ınmesınden falanda umıdım kalmadı canım ınsallah gecer benımd e oyle cabukkk

kzılar gunaydın bugun cook hastayım ıcmder cook kotu aglıyorumm yaaa offfffbilmiyorumkismile
geçmiş olsun tatlımm
günaydın kızlar

flowerb siyah_inci nasılsınız?

günaydın kızlar

Günaydınnlarrr turkbayragi

günaydın kızlarrr..
burcum artık topiğe çikolatandan dağıtırsınn :sm_cool:

şafak 360:gitme: offfff offfffffffff 100gün geçti daha
öyle birr geçer zmankii.. herşey geçiyo zmanda geçiyor yeterki siz geçmeyin birbirinizden kuzumm gamyoncuiremsu
kızlar nasıl sizce bu nevresim takımı ???
tatlım bencee çok hoşşş opuyorumnanaktan
canım keske benımde gecmıs olsaydı o kadar dun gıttım arayabılıyo dıye bı heves kont aldım ama 3 gunde bır arayabılırım artık deyınce coktum resmennnohaoldumsmile
canım benimm sıkma canını üzülme bu kadar yıpratma kendini.. zamanı gelince fazlasıyla arar seni bıktırır.. :teselli:

Benim pek hoşuma gitmedi :kedi: ama tabi zevk meselesi canım sen beyendiysen
sorun yokk

açık sözlüleri her zaman severim canıım tabii ki yorum yapın diye ekledim.. ben maviciyimdir ondan beğendim :)

canım guzel ama yastıklarının rengı bıraz uyumsuz kalmıs gıbı

ama çarşafı da o renk, yorgan kılıfının zemini de o renk, nasıl uyumsuz ? :)

Geçicek canım inan bana. Benden sana tavsiye şafak sayma bi süre. En azından 300 ler
bitene kadar. Ben hala saymıyorum doğru düzgün. Sanki şafak sayınca günler
geçmiyo gibime geliyo

al benden de o kadar bende bıraktım saymayı kurban bayramına kadar saymayacağım bakalım kaça düşcez

[benım kı bana oyle suprız bı evlenme teklıfı yapsa balıklama atlar evet dıye cıglık atardım herhalde canım cocuk o kadar plan yapıcak sorucak dusunmem lazım demesın herhalde sempatiksalakcinni

canım biz 1 ay konuştuk askere gitti uzun süre konuşmuş olsak zaten balıklama atlarımda daha ev haliyle ne bilim geçindirme zorlukara karşı dayanma gücü felan görmem lazım bunları yani ama o anki halimle evet derim kesin heyecandan uyuyamıyorum ya yok böle bir şey
düşün düşün bir hal oldum hiç geçmek bilmiyor ölüm gibi geliyor bana valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…