Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım niye reddettinya..yok yok hiç korkma ozaman canım sen aynen tahmin ettiğim gibi demekki kendiside istio yoksa emin ol en başta seninle muhatap olmak istemezdi zaten..askerdekende karşılık vermiş siz yavaş yavaş adım atıyosunuz benden söylemesi

bilmiyorumki o zamanlar istemiyo havasindaydim hani ilgileniyodu felan her sabah aksam güzel mesaj felan kacan kovalaniyodu -tatlicadiarzu- sonra geri cekildi iste
ay canim insallah agzindn bal damliyo ya :Saruboceq::Saruboceq:cumartesini bekliyorum insallah cok güzel gecer
askerde daha henüz bisey yapmadi sayilir boshayallersmile

Öldm glmkten kevsere derken benım yaptıma bak yahuuuuuu-tatlicadiarzu-
bencede fistigim ya :roflol::roflol: baya güldüm

bu saatte olması çok normal tabisempatiksalakcinni
buarada canım 2nizdende haberleri bekliyorum ona göre

bu saatte olması çok normal tabisempatiksalakcinni
buarada canım 2nizdende haberleri bekliyorum ona göre

insallah canim bizde senden bekliyoruz
eger olumsuz cevap alirsam pazar günü tüm KK yi göz yaslarima bogarim zaten sırnaşık şey 70 milyon türkiye duyar haberimi

:roflol::roflol: kizlar ya bu duruma bile gülüyorum sayenizde cok sagolun ya :roflol:

ben gibi desene..ŞOK ŞOK ŞOK askere giden asker sevgilisini aramadı :roflol: baya meşgul ettim..sıra sende canım ama güzel haberlerinle tabi

ben gibi desene..ŞOK ŞOK ŞOK askere giden asker sevgilisini aramadı :roflol: baya meşgul ettim..sıra sende canım ama güzel haberlerinle tabi

benim haber tam bi komedi olur askere giden asker eski sevgilisini umursamadi sırnaşık şey
aaa ask olsun canim ne megul etmesi kafam dagildi hic degilse hihoyyyt
gözde sagolsun seni bebis annesi yapinca keyiflendim :roflol::roflol:

benim haber tam bi komedi olur askere giden asker eski sevgilisini umursamadi sırnaşık şey
aaa ask olsun canim ne megul etmesi kafam dagildi hic degilse hihoyyyt
gözde sagolsun seni bebis annesi yapinca keyiflendim :roflol::roflol:

ay inaşşlah kız o günleride görürüm:))
askere giden asker eski sevgilisini umursamadı ha:roflol::roflol: valla bittimya nerden aklına geldi tuttum bunu:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…