- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.541
:roflol::roflol:
olumunekankayizsmile hersey düzelcek canim merak etme
ah canim sorma boshayallersmile kendisi ki$in az pe$imde ko$madi tekrar ba$lamak icin ama ben istemedim
tersleyip herdefasinda redettim alsanaalsanasmile neden yaptiysam artik
haliyle bi kac ay sonra kendini geri cekti , bu yüzden korkuyorum iste haftasonu gelirde olumsuz gecerse diye eyvahedigeldismile
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Öldm glmkten kevsere derken benım yaptıma bak yahuuuuuu-tatlicadiarzu-
bilmiyorumki o zamanlar istemiyo havasindaydim hani ilgileniyodu felan her sabah aksam güzel mesaj felan kacan kovalaniyodu -tatlicadiarzu- sonra geri cekildi istecanım niye reddettinya..yok yok hiç korkma ozaman canım sen aynen tahmin ettiğim gibi demekki kendiside istio yoksa emin ol en başta seninle muhatap olmak istemezdi zaten..askerdekende karşılık vermiş siz yavaş yavaş adım atıyosunuz benden söylemesi
bencede fistigim ya :roflol::roflol: baya güldümÖldm glmkten kevsere derken benım yaptıma bak yahuuuuuu-tatlicadiarzu-
kız gülmekten yarıldım he..sapıttık iyce bugün olumunekankayizsmile
bilmiyorumki o zamanlar istemiyo havasindaydim hani ilgileniyodu felan her sabah aksam güzel mesaj felan kacan kovalaniyodu -tatlicadiarzu- sonra geri cekildi iste
ay canim insallah agzindn bal damliyo ya :Saruboceq::Saruboceq:cumartesini bekliyorum insallah cok güzel gecer
askerde daha henüz bisey yapmadi sayilir boshayallersmile
bencede fistigim ya :roflol::roflol: baya güldüm
bu saatte olması çok normal tabisempatiksalakcinni
buarada canım 2nizdende haberleri bekliyorum ona göre
lady cicim nereye gittin sayfada yoksun göremiyrm seni
insallah canim bizde senden bekliyoruz
eger olumsuz cevap alirsam pazar günü tüm KK yi göz yaslarima bogarim zaten sırnaşık şey 70 milyon türkiye duyar haberimi
:roflol::roflol: kizlar ya bu duruma bile gülüyorum sayenizde cok sagolun ya :roflol:
ben gibi desene..ŞOK ŞOK ŞOK askere giden asker sevgilisini aramadı :roflol: baya meşgul ettim..sıra sende canım ama güzel haberlerinle tabi
benim haber tam bi komedi olur askere giden asker eski sevgilisini umursamadi sırnaşık şey
aaa ask olsun canim ne megul etmesi kafam dagildi hic degilse hihoyyyt
gözde sagolsun seni bebis annesi yapinca keyiflendim :roflol::roflol:
annem uyandi ben acil kaciyorum :roflol:
aaa kimse yok mu yoksaa?? burayı hiç böyle görmemiştiiim :))
Günaydıııınnn bayanlaaarrrr boshayallersmile
şafağımız 149
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?