Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kzılar gunaydın bugun cook hastayım ıcmder cook kotu aglıyorumm yaaa offfffbilmiyorumkismile

günaydın canım hayırdır neyin var
sanırım özlem vurmaya başladı hepimiz atlattık ilk bir ay nefes alamıyorsun konuşmak istemiyorsun yemin töreninden sonra herşey daha iyi oluyor canım gideceği yer kesinleşiyor 1 haftayı onunla doya doya geçiriyorsun uğurlamak yine zor oluyor ama olsun canım

canım bılmıyorum bunalıdım evde artık grıp olmusum onunda etkısı var sanırım bıraz ne zaman bıtcek bu askerlık yaaaa

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

şafak:18turkbayragi

ben pek mutluyum bugün

dün aşkımla konuştum ve o günkü durumu söyledim bana dediği şeyler sen bana atkı öremedin ama ben senin başını bağlıyorum dedi anlamadım dedim şakasına atkı öremedin ama ben senin başına çorap örüyorum dedi herşeyi planladım lütfen ısrar etme sölemicem planımı bozma lütfen dedi:)kaydirigubbakcemile3

günaydın tatlıkıs e anla sende artık açık açık sölemiş çocukkaydirigubbakcemile hadi hayırlısı olsun şimdidenzemuszemus

günaydın cnm naber

kzılar gunaydın bugun cook hastayım ıcmder cook kotu aglıyorumm yaaa offfffbilmiyorumkismile

günaydın kızlar

flowerb siyah_inci nasılsınız?

günaydın kızlar

Günaydınnlarrr turkbayragi

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAAARRR opuyorumnanaktan İYİM ÇOK ŞÜKÜR İŞE GELDİK ÇALIŞIYORUZ :)
SİZDEN NABER?
HAYIRLISI OLSUN BURCUCUM HABERLER İYİ GİBİ MAAŞALLAH :1hug:

tatlım çok sevindim hayırlısı olsun :teytey::teytey:

günaydın tatlıkıs e anla sende artık açık açık sölemiş çocukkaydirigubbakcemile hadi hayırlısı olsun şimdidenzemuszemus

günaydın canım saol canımcım mutluluktan uçuyorum 1-2 haftaya kadar nasıl dayanarım bilmiyorum valla:)

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAAARRR opuyorumnanaktan İYİM ÇOK ŞÜKÜR İŞE GELDİK ÇALIŞIYORUZ :)
SİZDEN NABER?
HAYIRLISI OLSUN BURCUCUM HABERLER İYİ GİBİ MAAŞALLAH :1hug:

saol canımcım inşallah devamıda gelir:)

Ama ne yapcaksa yapsın artık merak içindeyizzzzzz sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…