- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.561
kzılar gunaydın bugun cook hastayım ıcmder cook kotu aglıyorumm yaaa offfffbilmiyorumkismile
günaydın canım hayırdır neyin var
sanırım özlem vurmaya başladı hepimiz atlattık ilk bir ay nefes alamıyorsun konuşmak istemiyorsun yemin töreninden sonra herşey daha iyi oluyor canım gideceği yer kesinleşiyor 1 haftayı onunla doya doya geçiriyorsun uğurlamak yine zor oluyor ama olsun canım
canım bılmıyorum bunalıdım evde artık grıp olmusum onunda etkısı var sanırım bıraz ne zaman bıtcek bu askerlık yaaaa
ah canım hepimiz aynı şeyi söylüyoruz bitsin artık askerlerimiz rahat olsun gerçi ben beklemeye razıyım üzme kendini 20 gün mü kaldı izne gelmesine
evet canım 20 gun vara allahım hepımızı yardmcı olsun canımm
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
şafak:18turkbayragi
ben pek mutluyum bugün
dün aşkımla konuştum ve o günkü durumu söyledim bana dediği şeyler sen bana atkı öremedin ama ben senin başını bağlıyorum dedi anlamadım dedim şakasına atkı öremedin ama ben senin başına çorap örüyorum dedi herşeyi planladım lütfen ısrar etme sölemicem planımı bozma lütfen dedi:)kaydirigubbakcemile3
günaydın cnm naber
kzılar gunaydın bugun cook hastayım ıcmder cook kotu aglıyorumm yaaa offfffbilmiyorumkismile
günaydın kızlar
flowerb siyah_inci nasılsınız?
günaydın kızlar
Günaydınnlarrr turkbayragi
ben pek mutluyum bugün
dün aşkımla konuştum ve o günkü durumu söyledim bana dediği şeyler sen bana atkı öremedin ama ben senin başını bağlıyorum dedi anlamadım dedim şakasına atkı öremedin ama ben senin başına çorap örüyorum dedi herşeyi planladım lütfen ısrar etme sölemicem planımı bozma lütfen dedi:)kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
Günaydınnlarrr turkbayragi
ben pek mutluyum bugün
günaydın tatlıkıs e anla sende artık açık açık sölemiş çocukkaydirigubbakcemile hadi hayırlısı olsun şimdidenzemuszemus
HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAAARRR opuyorumnanaktan İYİM ÇOK ŞÜKÜR İŞE GELDİK ÇALIŞIYORUZ :)
SİZDEN NABER?
HAYIRLISI OLSUN BURCUCUM HABERLER İYİ GİBİ MAAŞALLAH:1hug:
ben pek mutluyum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?