Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben iskender,içli köfte yedim:)

pişmanşye mi bend eisterimmmm:))

incim hadi hayırlısı tatlım ya inşallah

leydim prensesim çok saol umarım dediğin gibi havada yüzük kokusu vardır:))))
ya kızlar kalpten gitmek korkuyorum yaa heyecan dorukta ben nasıl unutucam aklımdan çıkarnalıyım gerçekten kend, kendime gülüp duruyorumkaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık cnm:)
rica ederim duru'm opuyorumnanaktan seninki acemiligi nerde yapmi$ti canim

ooh oh afiyet olsun cokacimcoook
in$allah canim benim hakediyosun sen bunu :1hug: 3 aydir burdayim , 3 ayda senin ne kadar cok sevdigini gördüm
cok iyi biliyorum canim ben bu heyecani :lepi: yani Kaanin dediklerine bakilirsa bi söz felan isticektir
hadi hayirlisi güzelim :Saruboceq: insallah hersey gönlünce olur

saol canım benim.
İnşallah tatlım o kadar çok istiyorumki bunu evet doğru gözlemlemişsin gerçekten çok ama çok seviyorum onsuz yapamıyorum ya.ahh ahh inşallah leydim inşallah
amin tatlım inşallah hepimizin gönlünce herşey yolunda,güzel bir şekilde ilerler
umarım seninde askerin bu durumun farkına varırda tekrardan görüşmeye başlarsınız tatlım

Hee heveslendir heveslendir vermemek için güzel değil de :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

aneyy pişmaniyecilerr arttıı
yengeçimm aşk olsunn yemedim hiç birini ver adresi yoluom sana:enbuyukkk:

burcumm artık paylaşırsınız aranızda

opuyorumnanaktan
hayirlisiyla bi gelsinde canim hele , sende yedin bitirdin askerligi
in$allah canim her$ey hepimizin gönlüne göre olur in$allah :Saruboceq::Saruboceq:
amin canim yarini bekliyorum i$te boshayallersmile

:teselli:yarın için heyecan varmı cnm? Ben yerimde duramıyorumda
duru'cum cok tuhaf bi duygu bu ya
2 haftadir hic bi $ekilde haber alamadim , biran önce yarin olsun istiyorum daha fazla sabredemiyorum
ama bi yönden de reddedilme+terslenme korkusu var , olumsuz cevap alirim diye icim icimi yiyo :bbo: bu yüzdende yarin olsun istemiyorum

duru'cum cok tuhaf bi duygu bu ya
2 haftadir hic bi $ekilde haber alamadim , biran önce yarin olsun istiyorum daha fazla sabredemiyorum
ama bi yönden de reddedilme+terslenme korkusu var , olumsuz cevap alirim diye icim icimi yiyo :bbo: bu yüzdende yarin olsun istemiyorum
[/QUOTE]

aaa yapma böyle cicim iyi düşün iyi şeyler olsun:) ben ikimiz içinde yarının çok gzl olacağını düşünüyorum. İnşallah öyle olur cnmolumunekankayizsmile

kızlar askımlakonustumm 40 dakıak cookmutluyum yaa dun kırmıstım onu fırsat bulmus aradı benıı cook mutlu oldum bu arad bılgısayarım coktu nasıl duzelıcek bılmıyoru kardesımınkını kullanıyorummsempatiksalakcinni

ben geldim yine selam olsun herkese.
laydim teşekkürler liste için.
10 gün sonra 1 yıl kalmış olacak kaydirigubbakcemile2
ho$geldin $afakda$imolumunekankayizsmile
rica ederim canim seve seve ekliyorum opuyorumnanaktan
bu bizi daha da rahatlaticak in$allah pissy'm

aaa yapma böyle cicim iyi düşün iyi şeyler olsun:) ben ikimiz içinde yarının çok gzl olacağını düşünüyorum. İnşallah öyle olur cnmolumunekankayizsmile

in$allah duru'm in$allah yarin ak$am ikimizde güzel haberlerle döneriz KK ya :Saruboceq:
aslinda en son konu$mamiz ne kötü gecti ne cok güzel gecti ama yarin biraz ilgimi belli etmek istiyorum bunun sonucunda in$allah tepkisi olumlu olur boshayallersmile

cok güzel canim masallah darisi tüm telefon bekleyen arkada$larin ba$ina

kızlara askerlık kesın 12 aymı 9aya dusup dusmuycegı yargıdan gecıcekmıs askım eylulde yanındayım dedı insallah aksılıkler olmaszda su dusmeler gercek olur

sakinn ol burcumm hehee kalpten gidersen ne anlamı kaldı sözün nişanın

heheh
yok kız valla olamıyorummm ne yapıcam bilmiyorum hayır işin kötü tarafı ne olucağını bilememek heyecanın payı burada çok büyük
ya kızlar hakkaten çok kötüyüm ben ya ne yapıcam böyle
herkes geliceği için heyecan yapar ilk defa bu kadar kötü oldum ben yasenağlama

amın canım allahım hepımızın yuzunu guldursun alısanın konserı varmıs bugun orda onu ıcın bugun rahatız dediiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…