Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ara tabi cnm gelmezse

offffffff bu gün ndn bitmedi halaaaaaa:2:

Gönül arzu edince dostla vuslatı
Daha yarı yolda yorulur mu hiç
Kaça aldın diye soran dostlarım
Vuslatın bedeli sorulur mu hiç

Bu sevda ile dağlar aşıyorum ben
Daha yorulmadın mı diyenlere
Şaşıyorum ben

Erişcez Gönül arzu edince dostla vuslatı
Daha yarı yolda yorulur mu hiç
Kaça aldın diye soran dostlarım
Vuslatın bedeli sorulur mu hiç

:asigim:

İyi gdıyor incim ya şu evci izninde problem olur dıe cok korktumm işte ama halloldu buyuk ıhtımal.Sen napıosun nasıl gdıo işler flan,,askerın nasıl kurabıyelre bayılmştr emınımhihoyyyt

sorun kalmamasına sevndim tatlımm
kurabiyelerrr :roflol:
askerim daha yarınnnn çıkıcağı içinn kurabiyeler kurabiye olmaktan istifa etmişlerdir eminimm sempatiksalakcinni

h.g canım nasılsın
Hb Tatlım arkadas bı vıdeo yapmş onu ızledm duygulandım baya ,facede en son kı paylaştımm:gitme:
sorun kalmamasına sevndim tatlımm
kurabiyelerrr :roflol:
askerim daha yarınnnn çıkıcağı içinn kurabiyeler kurabiye olmaktan istifa etmişlerdir eminimm sempatiksalakcinni

Olsun cnm önemlı olan düşünmen göndermen zaten a.s

Ne geçmez bir günmüş ya
evet yaaa
Olsun cnm önemlı olan düşünmen göndermen zaten a.s
saol canım yaa hiç heves falan kalmadı ama bende bu sürpriz kurabiyedesöyledim benmkisinede zaten yeniden yap gönder demişti bugn için yapmadım heves yokkii
Ben cıkıorum kızlar tokat dısnda yemege gdıormusuz sülalece:)))) öptm sızı kocaman.

afiyet olsun tatlımm

kızlar sıze bısey sorucam bız nısan yapmak ıstıyoduk ya benım asker sey dedi ailene doguya gıtcegımı soyleme yoksa vermezler falan dedı sızce dogru bı amntık mı aılem ılla ogrenıcek ne yapmalıyım bılmıyorum annem haftaya gelıyo konusucam gelınce ama komando olucagımı soyleme dedı sızce ne yapmalıyımeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…