Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sen çok heycan yaptın o yüzden canım. Kötü olcak bişey yok. Bak gör herşey çok güzel olucak.hihoyyyt

in$allah duru'm in$allah yarin ak$am ikimizde güzel haberlerle döneriz KK ya :Saruboceq:
aslinda en son konu$mamiz ne kötü gecti ne cok güzel gecti ama yarin biraz ilgimi belli etmek istiyorum bunun sonucunda in$allah tepkisi olumlu olur boshayallersmile

İnşallah cnm. Bencede soğuk davranma çocuğa yani. Yap bütün hamlelerini yarın:sempatiksalakcinni

tatlım endişe ettiğin bişey mi var.. Sanki hereşyin arkasından kötü düşüncelere bürünmüşsün gibi geldi bana..
Bu kadar heyecan yapma.Herşeyin hayırlısı

amın canım allahım hepımızın yuzunu guldursun alısanın konserı varmıs bugun orda onu ıcın bugun rahatız dediiakannehir

amin meralcim , Rabbim hic bi askerimizin rahatini bozmasin :Saruboceq:

İnşallah cnm. Bencede soğuk davranma çocuğa yani. Yap bütün hamlelerini yarın:sempatiksalakcinni

:kedi: pek de beceremem aslinda ama sizler sayesinde cesaretlendim biraz
ilk ba$ta merak ettigimi, özledigimi söylicem bakalim buna tepkisi nasil olucak
sonra ordan lafi acmi$ken numarasini isticem arada haber alamayinca ararim diye , in$allah verir de hayal kirikligina ugramam :Saruboceq:
sonra da duruma göre yapcam bi$eyler artik ya , tek tarafli beklemesi cok zor geliyo

Sen çok heycan yaptın o yüzden canım. Kötü olcak bişey yok. Bak gör herşey çok güzel olucak.hihoyyyt

evet canım gerçekten çok fazla heyecan yaptım inşallah dediğin gibi olur.

tatlım endişe ettiğin bişey mi var.. Sanki hereşyin arkasından kötü düşüncelere bürünmüşsün gibi geldi bana..
Bu kadar heyecan yapma.Herşeyin hayırlısı

endişe ettiğim yok da bilmiyorum canım kafam çok karışk dün ablama söyledim mesla kıayğı sana ayrılmak olucak dedi morelim sıfır oldu varya halada söyledikleri aklıma geliyor annemler istemiyor (alevi diye)çok üzgünüm yasenağlama

heh şöylee:) aferim cnm buraya yazdığın gibi askerinede söyle emi hadi bakalım cnm bol şanslarrvereliniortak

hımm anladım cnaım ya asıl mesele başkaymış anlaşılann..
ablanda istemediği için ayrılcaktır dmiştir tatlım

amın canım yaaaaaa allahım hepsını korusun

cnm kusura bakmada ablanın bu tavrı nie yani kıyağı ayrılmakmış lafa bak yani.seni üzceğini bile bile bunu söylemesi çok tuhaf. benim ablam bana böyle bişey dese hiçbişeyi anlatmam olur biter:1closedeyes:

hımm anladım cnaım ya asıl mesele başkaymış anlaşılann..
ablanda istemediği için ayrılcaktır dmiştir tatlım

malesef canım o kadar çok üzülüyorum ki kaanda biliyor zaten istenmediğini söledim annemler görüşmemi istemiyor diye oda bozuldu tabi bakalım ne olucak ama ben ailenin gözüne girerim dedi

istemiyor canım istemiyor görüşmemi aklımada gelmedi değil biliyr musun canım benimde huyum bu şekilde hemen karamsarlaşıyorum belkide haklıdır diyorum 1 ay konuştun askerlik bitti ilişkinde biter diye kafam o kadar karışıkki anlatamam yani
anlatmıyım diyorum ama yine dayanamıyorum belki beni sevdiğii anlar diye ama ablam daha kötüsünü yapıyor yani

canım yaa hakkınızda hayırlısı olur inşallahh

Aile istemedimi çok zordur ya. Umarım kabullendirebilirsin burcucum

kesinlikle canım ben seni istediğine vericem felan diyolar sinirlendiğinde ama bir sinirle söylüyor bunu.
babamda istemez biliyorum off ne zormuş böylesi ya ne yapıcam ben ya cannım.
hepsi karşı gelicek bu ilşkiye annem annesinide beğenmedi

annesi şöle bir kadın
gün boyunca internet başında okey oynayan bir insanmış kaanda git arkadaşlarınla görüş dediğindede annesinin dediği benim arkadaşlarım burda okeyde diyormuş
tabi bende hoş karşılamadım bu durumu açıkcası zor insanlar aileside
ablasıda ayrılıyor ayy bilmiyorum kızlar büyük zorluklar beni bekliyor olucak resmiyete adım attığımızaeyvahedigeldismile

Gerçekten zorlu bi mücadele seni bekliyo canım kendini buna hazırla.
Bence acele kararlar almamaya çalış. İlişkinizde çok yeni sayılır birbirinizi biraz daha
tanıyın. Ama iyisiyle kötüsle görmeye çalış herşeyi. Şimdi sen kaanı çok sevdiğin için
kötü özelliklerini ilerde seni rahatsız edebilcek şeyleri göz ardı edebilirsin.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. zor kararlar bunlar

gerçekten uzun zamandır kurup düşünüyorumm heleki bu olay olunca daha fzla düşünmeye başladım
amin canım çok saol gerçektenn çok zor bana herşey kolay gibi geliyordu fakat 1 haftadan beri düşününce iyi zor olduğuunu anladım bakalım.

in$allah canim ya söylicem böyle ya tepkisi hayirli olur in$allah
cok sagol canim , sizinde görüsmeniz güzel gecer ins . :)

:Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm... ben emin olmak için yine sordum az önce nişanlıma çarşı kitlenmez demi kesinmi die oda aşkım izin kağıtlarını biraz önce yazdım:) cmtesi yazdım kendimi rahat ol dediopuyorumnanaktan

amin cnm... ben emin olmak için yine sordum az önce nişanlıma çarşı kitlenmez demi kesinmi die oda aşkım izin kağıtlarını biraz önce yazdım:) cmtesi yazdım kendimi rahat ol dediopuyorumnanaktan

daha bu da var ya benimki yarin gelcekmi tam bilmiyorumki bilmiyorumkismile normalde gelmesi gerekiyodu ya
gelmezse de askeriyeyi ararim merak ediyorum diye
hmm seninkinin görevi yani ne güzel kaydirigubbakcemile5

kizlar aranizda komutan korumasi hakkinda bilgi sahibi olan varmi tüm gün napiyolar felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…