Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Burcu'm sorunlu bi dönem seni bekliyo ama güclü olmaya cali$
ALLAH yardimcin olsun canim , in$allah her$eyin hayirlisi olur :Saruboceq:
biliyomusun bizimde aileler felan hepsi süper uyumlu akrabalarim askerimin ailesiyle cok iyi anla$iyolar , annemler de anla$ir büyük ihtimalle
ama bizim de aramiz böyle i$te senağlama

anliyorum canim ma$allah baya da olmu$ istemekte cok haklisiniz
benim askerimde cocukluk a$kim :) ayni ya$larda tani$mi$iz
annenle konu$maya cali$ tatlim bence anlatmaya cali$ sevdiginin icinin öyle rahat edecegini felan in$allah seni anlar yerimseniben hersey gönlünce olsun

canım anlamıyo gıtsın gelsın dıyo ama kardesım varken konuasamıyorum sonucta sımdı arıyo am sonra sureklı araymaz hep gızlı saklı mı konusucam ınsallah annem benı anlarda bayramda yuzum guler o gıdelı 10 gun oldu bısey yıyıp ıcemıyorum tamamen aklım bu konuda canımmmbilmiyorumkismile

Annen nerde:hulya: yani neden konusmuyorsuneyvahedigeldismiles

hehehe:)))
ee yani sorumsuz bir kadın gibi geldi bana ya kadın çocuğun evde durmasını istemiyor ya aannesi diyomuş çık dışarı buda dışarı çıkıp napıcam diyomuş hele bir gün ilk zamanlarımız askere gitmemişti annesi bunu markete göndericekmiş git demiş yok gidemem aşkım kızıyor hem onunla konuşuyoru şu an k.bakma demiş :))kadın ordan bana gıcıklık kapmıştır kesin:)bütün akrabası komşuları biliyorlar beni

amin canım inşallah çok saol ya içimde büyük bir sıkıntı var ya off
canım dün konuşurken dediki oonun facesindne bizim resmimize yorum yapmış bend ekm diye sordum söledi o kadar kız var bizim akrabadan hiç sormuyosun dedi var mı hep erkke görüyourum ben dedim tanışmak istemiyosunki dedi
yoo ne alaka sen dedin miki dedim oda evet ablamla gel tanıştırıyım dedim istemedin dedi:)ama geldiğimde hepsiyle tanıştırcam dedi:)))

hehe bencede olabılır canım sıkma canını cook sen olucagına varır uzulsekte degısen bısey olmuyo ama annem benı vermezse aclık grevı yapıcam sempatiksalakcinni o zaman dayanamaz canım ısterlerse taınısırsın hepsıyleeee tpplu olarakkaydirigubbakcemile5:1hug:

hemde nasıl nereye kadar dayanırım bilmiyrum canım anlamıyor kaan da beni
heleki birgn buluştuğumuzda telefonu elimde aldı bakmıcan yeter dedi benim yanımdasın dedi annem aradı sessizede almış düşün yani ben seni anlamak istemiyorum deyip duuruyordu
hatta ben işe girdiğimde bu seferde ben buluşamıcam felan dedi 2-3 haftada bir görüşürz dedi o zaman belkşi beni anlarsın dedi ben seni anlıyorum ama senin beni anladığın yok dediğimde evet ben eni anlamak istemiyorum dediydi
yani benin ona yaptıklarımı o bana yapıcak düşünebilyor musun ttalım bu kadar zor bir dönem geirdim ve geçiricemde nereye kadar dayanırım meçhulo

tek mi kalıyosuneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
anladım cnm hayırlısı mehtabın kacaklinialirimsmile
bayramda mı geliyor askerin dagıtıma sanırım demi:2

yok canım ikizim unıverteye gıttı o okuyo annem ıstanbulda ev yaptırıyo 17 yasında kardesım var bede onla duruyorumm evet canım sımdı 10 gun oldu gıdelı bayramda izne gelıyo sonra dagıtıma gıtcekkk

kzı nasıl giderim heyecandan öürüm ben ayol:)
yok kız yapma öle şeyde:)kesinlikle üzüdüğümüzle kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…