- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.821
Burcu'm sorunlu bi dönem seni bekliyo ama güclü olmaya cali$canım benimkilerin seviceğini sanmıyorum annem ablam istemiyorlar
annem ayrıl diye söylenip duruyor ablamada kıyak olayını sölediğimde işe ayrılmak olur dedi düşün yani morelim sıfır oldu varya
kesinlikle çok azla takıyoruz arkadaşıma bile dmeiş burcu çok fazla takıyor herşeyi diye ama elimde olan birşey değilki bu.sonuçta herşeyi düşünüyorum
heleki askerden gelince daha büyük zorluklar bekliyor beni
ben evden rahat çıkamıyorum ee haliyle o da buluşmak isticek bende çıkamyınca all sana kavga izindeyken çok yaşadım bunu ve geldiğinde yaşıcam
hatta gidiceğini gün buluşma durumunu hallet dedi nasıl halletmemi bekliyosun dediğimde ben anlamma dedi çok merak ediyorum ne kadar dayanırsın buna dediğimd eise verdiği cevap bir gün dananın kuyruğu kopar yani ayrılırım dmeye getir diye anlıyorum bunu herşeyi çok fazla takıyorum canım ben.
aileside bir tuhaf kimin ne yaptığı belli değil
annesi internetin başında mybette okey oynayıp duruyormuş buda çık komşuna git dediğinde ise benim arkadaşlarım burda okeyde demiş ben şok oldum şşaırdım tuhafıma gitti açıkcası bunu anneme söledi uu olmaz bu işe naısl bir aile sen istediklerini yaptıramazsın felan dedi bilmiyorum canım düşün düşün kafayı yedim artık
anliyorum canim ma$allah baya da olmu$20 yasındayım canım 7 senedır beraberız ercanla cocukluk askım artık annme anlasın canım benı cook bısey ıstemıyorum ercanın ıcı rahat etsın yeter canım bı soz yuzluk bıle takmasınlar onu bıle ıstemıyorum ama verdık deısler bıze yetıcek ben sımdiye kadar ailemı dusunerek ılıskımı buraya kadar getırdım sımdı sıra onlarda hem annemın bahanelerı cook sacma yakınmıs tek cocukmus su bu canımm
mehtap--->8turkbayragi
Önüm,arkam,Sağım,solum... 'O' be!!...:):asigim:
Burcu'm sorunlu bi dönem seni bekliyo ama güclü olmaya cali$
ALLAH yardimcin olsun canim , in$allah her$eyin hayirlisi olur :Saruboceq:
biliyomusun bizimde aileler felan hepsi süper uyumluakrabalarim askerimin ailesiyle cok iyi anla$iyolar , annemler de anla$ir büyük ihtimalle
ama bizim de aramiz böyle i$te senağlama
anliyorum canim ma$allah baya da olmu$istemekte cok haklisiniz
benim askerimde cocukluk a$kim :) ayni ya$larda tani$mi$iz
annenle konu$maya cali$ tatlim bence anlatmaya cali$ sevdiginin icinin öyle rahat edecegini felan in$allah seni anlar yerimseniben hersey gönlünce olsun
ma$allah susu_m cok az kalmi$ :asigim:
oyle yaparım canı kızlar sızde olmasanız kafayı yıycem he cook sagolunnn
canım anlamıyo gıtsın gelsın dıyo ama kardesım varken konuasamıyorum sonucta sımdı arıyo am sonra sureklı araymaz hep gızlı saklı mı konusucam ınsallah annem benı anlarda bayramda yuzum guler o gıdelı 10 gun oldu bısey yıyıp ıcemıyorum tamamen aklım bu konuda canımmmbilmiyorumkismile
:teselli: öyle yap ama sevdiginide ikna et üzülmesinyerimseniben a
ona naltırım ben canım uygun bı dılle cocuk doguya gıdıyosa surgune gıtmıyoya demı ama aaaaaaa:dance:
istanbulda canım suan onunıcın konusamıyorum 10 gune gelıcekkkAnnen nerde:hulya: yani neden konusmuyorsuneyvahedigeldismiles
tamam canım ercanı dınlemıycem onun erkek zekası yetmez bu konularasempatiksalakcinni iki haftaya bellı olur benım su ısler canım senınkıde baya sormus anlattıgına gore kocaman kadının internetlerde ne işi var ailen tabıkı oyle karsı cıkar bısey istesen yada soylesen sız gıdın sız yapın ben okeydeyım mı dıycek ama cocugun ne sucu var ırasıda ayrı tabı canım dua et amınım bı cıkıs yolu bulucaksın benımde dualarım senınle hakkınızda hayırlısı olsun hem gorusemesınızde cıkamasanızda sevıyosa bekler canım bende cıkamıyorum telefonum bıle gızlı dusun yanı canım ama sevgınız sızı tum zorluklara ragmen bı arada tutar emın ollolumunekankayizsmile
hic demi ama moralii yüksek tut:sm_cool:
hehehe:)))
ee yani sorumsuz bir kadın gibi geldi bana ya kadın çocuğun evde durmasını istemiyor ya aannesi diyomuş çık dışarı buda dışarı çıkıp napıcam diyomuş hele bir gün ilk zamanlarımız askere gitmemişti annesi bunu markete göndericekmiş git demiş yok gidemem aşkım kızıyor hem onunla konuşuyoru şu an k.bakma demiş :))kadın ordan bana gıcıklık kapmıştır kesin:)bütün akrabası komşuları biliyorlar beni
amin canım inşallah çok saol ya içimde büyük bir sıkıntı var ya off
canım dün konuşurken dediki oonun facesindne bizim resmimize yorum yapmış bend ekm diye sordum söledi o kadar kız var bizim akrabadan hiç sormuyosun dedi var mı hep erkke görüyourum ben dedim tanışmak istemiyosunki dedi
yoo ne alaka sen dedin miki dedim oda evet ablamla gel tanıştırıyım dedim istemedin dedi:)ama geldiğimde hepsiyle tanıştırcam dedi:)))
istanbulda canım suan onunıcın konusamıyorum 10 gune gelıcekkk
Burcu'm sorunlu bi dönem seni bekliyo ama güclü olmaya cali$
ALLAH yardimcin olsun canim , in$allah her$eyin hayirlisi olur :Saruboceq:
biliyomusun bizimde aileler felan hepsi süper uyumluakrabalarim askerimin ailesiyle cok iyi anla$iyolar , annemler de anla$ir büyük ihtimalle
ama bizim de aramiz böyle i$te senağlama
tek mi kalıyosuneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
anladım cnm hayırlısı mehtabın kacaklinialirimsmile
bayramda mı geliyor askerin dagıtıma sanırım demi:2
msalah cnm
hehe bencede olabılır canım sıkma canını cook sen olucagına varır uzulsekte degısen bısey olmuyo ama annem benı vermezse aclık grevı yapıcam sempatiksalakcinni o zaman dayanamaz canım ısterlerse taınısırsın hepsıyleeee tpplu olarakkaydirigubbakcemile5:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?