- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.801
kızlar sıze bısey sorucam bız nısan yapmak ıstıyoduk ya benım asker sey dedi ailene doguya gıtcegımı soyleme yoksa vermezler falan dedı sızce dogru bı amntık mı aılem ılla ogrenıcek ne yapmalıyım bılmıyorum annem haftaya gelıyo konusucam gelınce ama komando olucagımı soyleme dedı sızce ne yapmalıyımeyvahedigeldismile
Sevgilinin dedigi dogrumu vermezler mi gercekten?eyvahedigeldismile
cok mantıksız komando diye vermeyecekler mi:bbo:
BENİMDEEEbilmiyorumkismile
canım senın adına uzuldum ama insallah kovusursun sevdıgıne senın ıcın hayırlısıysa ama ister dını farklı olsun ister sehrı ailelr istemeyınce mutlaka bı sebep buluyo annemde benımkını aynı mahalledeyız dıye tek cocuk dıye istemıyo yanı canım anlıycagın aileler hep bı kusur buluyo ama allah yardımcın olsun sonucta senın hayatın ailen de zamanla kararına saygı duyar
şafak:38 kayseriii
kızlar sıze bısey sorucam bız nısan yapmak ıstıyoduk ya benım asker sey dedi ailene doguya gıtcegımı soyleme yoksa vermezler falan dedı sızce dogru bı amntık mı aılem ılla ogrenıcek ne yapmalıyım bılmıyorum annem haftaya gelıyo konusucam gelınce ama komando olucagımı soyleme dedı sızce ne yapmalıyımeyvahedigeldismile
canım ben bilhassa sordum evet hayır cevaını verdi bana
inşallah bitanem bu huzursuzluk beni mafbetti bi heycan,bir huzursuzluk kötü oldum bugün ben ya
ama hep hayaller kuruyorum inşallah gerçekleştirirz tatlım ya
annem verır hanı uzulur oralaar gıtcek aklı sende kalmasın dıye ama o soyle m dıyo nıyıse sureklı kardesım sorun cıkartır ama dınlemıycem bu kez kımseyıı
canım kesinlikle doğrusunu ne ise onu söyle gizli saklı olmaz bu sefer ailenle sorunlar yaşıyabilirsin tatlım
Dersin vermesenizde aklı bende kalacak zatenkafamçokkarıştı
bence saklama yada sakla sen bilirsin sonucta askerlik sag salim gelsin gelincede söylenebilir ama kayınvaliden kayınpederin agzından kacırabilirlereyvahedigeldismile
zaten şu kardesin karısmasın allasen nedir bu ya
canım hıc sorma onada kızmıyorum ama babımız olmayınca evın buyugu o gıbı ama aslında aynu yastayız sorun bu ablası olsam karısamaz yada o benım abım olsa anlar ama aynı yasta aynı seylerı yasıyosun onun ıcın anlamıyo benı o kaynanam hemen yetıstırır hıc fırsat kaybetmez:dilcikar:yerimseniben
canım hıc sorma onada kızmıyorum ama babımız olmayınca evın buyugu o gıbı ama aslında aynu yastayız sorun bu ablası olsam karısamaz yada o benım abım olsa anlar ama aynı yasta aynı seylerı yasıyosun onun ıcın anlamıyo benı o kaynanam hemen yetıstırır hıc fırsat kaybetmez:dilcikar:yerimseniben
insalalh canım valla bend esen gıbıyım su nısan konusuna fazlasıyla taktım allahım ınsallah gonlumuze gore verır bu kadar sıkıntı cekıyoruz sonu guzel olur cok takam bende oyle yapmamya calısıyorum hersey olucagına varır hem oda soylemıs ailen ılerde cook sevebılır ailesı 2 planda sonucta senın mutlulugun daha onemlı zamanla yoluna gırer canım cook uzme kendını
meralcim yasin kac bu arada ?
annen gelince durumu anlatirsin insallah hakkinizda en hayirlisi olur :Saruboceq:
nisan olursa veya en azindan bi söz daha rahat olabileceginizi felan söylersin umarim anlar seni
ama eger henüz erken felan derse de anneni anlamaya calis canim yerimseniben
dogru soyluyosun canım yaa haklısın yalan soylemek ıstemıyorum zaten annemın bı an once gelmesını beklıyorum o bneı anlar umarımm
Bunu bilmiyordum cnm senin zarar görmeni istemiyor heraldeboshayallersmile
sorumlulukta gibi hissediyor kendini:gitme: koz verme onların eline öyle yetiştiricek cinstenseCADIARZU
oyle yaparım canı kızlar sızde olmasanız kafayı yıycem he cook sagolunnn
canım annene söle annen seni anlayışla hoşgörüyle karşılıcaktır merak etme
belkide bişey demez ama sende değilde kayınvalidenden duyarsa o kötü olur ve srunlar çıkar ben elden mi duyucakıtm bunu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?