- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.061
.....................................
mafoldumben
ne oldu cnmbilmiyorumkismile
kavga.. mafoldumben
oofff offfff cnm yaa
:teselli:Üzme kendini... Arar barısırsınızŞeniz
Neden kavga ettiniz:bbo:
şimdide olayı tatlıya bağladı kendince
ama içimi sorma tatlım
slm kızlar nasılsınız
iii canım sen nasılsın?
canım ıyıyım senden naber ya gorusemedık eee seın asker arıyom konsere gıtmsı mı odaopuyorumnanaktansempatiksalakcinni
yok canım gtmemiş onun öle şeylerle fazla işi olmaz:)dün nöbetçiydi o zaten ..senn askerin aradı mı?hani arayamam fln demiş ya?[/QUOTE
benımkıde gıtmemıs canım benı aradı 1 saate yakın konustuk bugunde rahatmıs aradı sabah bı o kadar yıne konustuk mutluyum valla dunden berı fırsat buldukca arıyo arayamam sonra dıyeee boshayallersmile
yok canım gtmemiş onun öle şeylerle fazla işi olmaz:)dün nöbetçiydi o zaten ..senn askerin aradı mı?hani arayamam fln demiş ya?[/QUOTE
benımkıde gıtmemıs canım benı aradı 1 saate yakın konustuk bugunde rahatmıs aradı sabah bı o kadar yıne konustuk mutluyum valla dunden berı fırsat buldukca arıyo arayamam sonra dıyeee boshayallersmile
dün gece aradı benide bugün aramadı canım beni?gündüzleri sıra oluo dio bilmiom artık ne kadar dogru sölüo:)
dün gece aradı benide bugün aramadı canım beni?gündüzleri sıra oluo dio bilmiom artık ne kadar dogru sölüo:)
canım benı 9 da aradı onların bolugunun bugun odulu varmıs sıznkılerde egıtımdeymıs onun ıcın telefonlar bos dedi canımmm
canım benı 9 da aradı onların bolugunun bugun odulu varmıs sıznkılerde egıtımdeymıs onun ıcın telefonlar bos dedi canımmm
hmm anladım canım..ne zman nereye gtcekleri belli olcakmış bişi söledi mi?
slm kızlar nasılsınız??
ii canım sen nasılsın?aradı mı askerin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?