Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar a.s.

edacım nasılsın canım pek göremiyorum sen buralarda aşkını görmüşsün ohh ne güzel yarın ben de görcem inşallah, bugün cepten foto eklemiş face'e görünce bir başladım ağlamaya:gitme:

'' Bir Allah, Bir Babam Bilirdi Seni Nasıl Sevdiğimi .. Babama Sor Söylesin, O Kıskanır Hiç Çekemezdi Seni. Çünkü Ben Terbiyesizlik Edip Babam Gibi Sevdim Seni .. '' ♥ :asigim:

Affet Allahim!... "O"nu Senin Kadar Seversem Eger, Bu Cok Seven Kulunu Affet Allahim,, "O"na Bu Canimi Verirsem Eger, Gücenme Ne Olur Affet Allahim,, A$k'ima Yenik Du$ersem Eger, Her Soyledigine Boyun Egersem, Birgun Bu Halime Isyan Edersem, Benim Isyanimi Affet Allhahim,, Sevdim "O"nu Kole Olacak Kadar, Yoluna Canimi ......Verecek Kadar, Guzel Yaratmi$sin Tapacak Kadar,, Taparsam Eger, AFFET ALLAHIM....

selam canım iyiyim sen nasılsın?olumunekankayizsmile yarın aşkımı görcem heyecanlıyımhihoyyyt

ohh ne güzelll hihoyyyt
bende iyiym cnm aşkımla konuştuk 1 saat sırada birisi varmış ona verdik sıramızı sempatiksalakcinni
birazdan gene arıcak aşkım konuşucaz..
sen ne bölümü okuyosun tatlım?

ohh ne güzelll hihoyyyt
bende iyiym cnm aşkımla konuştuk 1 saat sırada birisi varmış ona verdik sıramızı sempatiksalakcinni
birazdan gene arıcak aşkım konuşucaz..
sen ne bölümü okuyosun tatlım?

aman maşallah canım
tarih bölümü okudum canım mezun oldum şimdi de formasyonumu alcam haftaya başlıyorum :lepi:

ahh ahh bilirm cnm :çok üzgünüm:
bundan sonra devamlı çıkıcak sanırım dimi

bi aksilik çıkmazsa çıkacak canım :Saruboceq:

nurten'cim merhaba,bi kaç gündür rahatsızım biraz bide ofiste işler bi hayli yoğun giriyorum ama denk gelmedik sanırım olumunekankayizsmile
facebook'a eklemişsin gördüm canım. nişanlımda bugün fotoğrafları kargoya verdi.sabırsızlıkla kargonun yolunu gözleyeceğim pazartesi günü opuyorumnanaktan

aman maşallah canım
tarih bölümü okudum canım mezun oldum şimdi de formasyonumu alcam haftaya başlıyorum :lepi:

ohh çok güzel cnm bölümün..
sen açıktan okumadın ama dimi eskişehirde okula gidiyosun bildiğim kadarıyla..
bende açıktan işletme yazdım 4 yıllık ama pişman gibiyim kime söylesem çok gereksiz bi bölüm diyo ne yapıcam bilmiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…