Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yok artık gerçekten işin var canım senin o kadınla. :mymeka:
Neyse belki sen yola getirirsin. sempatiksalakcinni

ay hıc ugrasmam onla evım koyum ayrı olsun baska bısey ıstemıyorum ercanda bılıyo huyunu zaten aynı yerde otıurmuycaz evlenırsek kendısı dıyo bana annem ezer senı yan yana olursanız dıyeeeyvahedigeldismile

benım su nısanım bı oluverse 5 sene bıle beklerım ama boyle zor oluyoooboshayallersmile

canım kaplıyım zaten sorun olmuyo ama yınede mezunıyete falan gıdemedım uzuluyo ınsannn

hee ozmann sorun yok canımmmzemuszemus
evet gidemediğin için ınsanın ıcınde kalıyo yaa olsun saglık olsunnn..
bıde başörtüden dolayıda dokulme olablıyomus saçlar cansızlaşıyomuş dimi öyle şeyler duydummakannehir

Kızlar akşam 7 den sabah 7 ye kadar ew telefonlrı şehırle ıcı ve şehırler arası bedavaymıs ya 3000 dakıka bunla alaklı bı bılgsı olan varmı hc bse anlamdm yahuuuuuueyvahedigeldismile:kedi:

benım oyle degıl canımm saclarımda fazla dokulme yok ama tabı gunes gormuyo cook fazla sureklı kaplı olunca ister istemez cook parlak olmuyo ama bakımlı olursan pek sorun olmuyooo

Kızlar akşam 7 den sabah 7 ye kadar ew telefonlrı şehırle ıcı ve şehırler arası bedavaymıs ya 3000 dakıka bunla alaklı bı bılgsı olan varmı hc bse anlamdm yahuuuuuueyvahedigeldismile:kedi:

canım yanı sabıt hatlar falan arnabılıyo ev iş cep hepsı kullandınmı canımm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…