- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.261
ama olmazkii benimde çekti şimid pizzaaaaaa
anladım tatlım yarın bı sorlım bakalımcanım tarıfe falan yok arayıp konusuyosun detaylı bılgıyı yarın turk telekom bayısıne sor o soyler canım vınızde sıfır acısa yanı cep numaraları arama yapabılırsın aralga kadardı bıldıgım kdarıyla aralık sonuna kadar yanıı
lady canım tlde açık değildi dedin demekki çıkmamış bugün..
16.gün ya daha fazla dayanamiyorum kcanım oyle dusunme ya umıdını kaybetme daha yarında var demı ama :1hug:
izin kullanmicak canim erken bitmesi icin , kullansa da benim burdan i$ime yine yaramazdiAnladım tatlım acaba bızım ewın tarıfesı ny bılmıomda vallaaa
Ladyım cnını sıkmaaa ne zman ıznıe gelck acabaa
sonra anlatirim betüsüm suan canim cok sIKKInlayd canım senin olayını pek bilmiyorum ama sana yakınlığı varmı ne biliyim ya boşa beklemiyosundur umarım bu çocuğu
belkide...lady canım tlde açık değildi dedin demekki çıkmamış bugün..
canım oyle dusunme cook yorgun oluyolarmıs bak bugun rahattılar ramıs ne guzel benımkı her gecen gum hızlnıyo egıtım dedı sende ara mektup at sureklı kafasını mesgul etkı yaında oldugunu bılsın canımmm
16.gün ya daha fazla dayanamiyorum k
izin kullanmicak canim erken bitmesi icin , kullansa da benim burdan i$ime yine yaramazdi
sonra anlatirim betüsüm suan canim cok sIKKIn
belkide...
canım benimki odun birazya..sabah arıcaktım seni ded bide vazgeçtim akşam arıyayım dedim dedi 2kere ara yani nolcak..neyse aradı işte yine 7gibi hergün arayabilionmu dedim istesen...evet arayabiliom dio e ara ozmaan hiçmi aklına gelmiym diom verdiği cvp şu gündüzleri pek aklıma gelmion eğitemde olduğumuz için sonradan gelion dio..bu denirmi ya..okadar alışmışki sorma rahat batmaya başlamış..neyse aradıya yumuşadım yinede.
alın size bendenkaydirigubbakcemile3
canım benimki odun birazya..sabah arıcaktım seni ded bide vazgeçtim akşam arıyayım dedim dedi 2kere ara yani nolcak..neyse aradı işte yine 7gibi hergün arayabilionmu dedim istesen...evet arayabiliom dio e ara ozmaan hiçmi aklına gelmiym diom verdiği cvp şu gündüzleri pek aklıma gelmion eğitemde olduğumuz için sonradan gelion dio..bu denirmi ya..okadar alışmışki sorma rahat batmaya başlamış..neyse aradıya yumuşadım yinede.
anladım tatlım yarın bı sorlım bakalım
bencede ama yarın pazar cıkma ıhtmlıde vr cnm yanı
ayyyyy ben mutfaga dogru yolll alsaaaammm karnım açıktı sankiiimmmmsempatiksalakcinni
dişlerimide fırçalamıstım kim fırcalıcak bidakaydirigubbakcemile3
yani canım..yarında bi olsun..sıkma canını dicem anlayabiliorum canım seni beklememnn nekadr zor olduğunu..ama grşcksiniz sizde bana dediğin gibi canım içini ferah tut..aynı yerde olan biriy okmu bildiğin burda numarasını alsan
canım sabırlı olmaya calıs yarın olsun bı karartma ıcını sen hemen tamam canım acmmaıs bak telefonuda yarını bekle canım uzme kendını:1hug:
üzülme leydişim ya herseyin hayırlıısıı çok takmamaya çalış
ay canım yapma sunu yaaa :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?