Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anladım tatlım yarın bı sorlım bakalım
lady canım tlde açık değildi dedin demekki çıkmamış bugün..

bencede ama yarın pazar cıkma ıhtmlıde vr cnm yanı

canım oyle dusunme ya umıdını kaybetme daha yarında var demı ama :1hug:
16.gün ya daha fazla dayanamiyorum k

Anladım tatlım acaba bızım ewın tarıfesı ny bılmıomda vallaaa

Ladyım cnını sıkmaaa ne zman ıznıe gelck acabaa
izin kullanmicak canim erken bitmesi icin , kullansa da benim burdan i$ime yine yaramazdi

layd canım senin olayını pek bilmiyorum ama sana yakınlığı varmı ne biliyim ya boşa beklemiyosundur umarım bu çocuğu
sonra anlatirim betüsüm suan canim cok sIKKIn

lady canım tlde açık değildi dedin demekki çıkmamış bugün..
belkide...

canım benimki odun birazya..sabah arıcaktım seni ded bide vazgeçtim akşam arıyayım dedim dedi 2kere ara yani nolcak..neyse aradı işte yine 7gibi hergün arayabilionmu dedim istesen...evet arayabiliom dio e ara ozmaan hiçmi aklına gelmiym diom verdiği cvp şu gündüzleri pek aklıma gelmion eğitemde olduğumuz için sonradan gelion dio..bu denirmi ya..okadar alışmışki sorma rahat batmaya başlamış..neyse aradıya yumuşadım yinede.

16.gün ya daha fazla dayanamiyorum k

izin kullanmicak canim erken bitmesi icin , kullansa da benim burdan i$ime yine yaramazdi

sonra anlatirim betüsüm suan canim cok sIKKIn

belkide...

canım sabırlı olmaya calıs yarın olsun bı karartma ıcını sen hemen tamam canım acmmaıs bak telefonuda yarını bekle canım uzme kendını:1hug:

herkesin var bi eksikliği işte çok takmayacaksınn

ay canım alem senın kı ama dusunuyomus bak canımm denmez ama ercanda dıyo bana gercekten o kadar cook yorgun oluyoruz kafamız dagınık oluyo kı bazen hıc bısey dusunemıyo ınsan dıyo canım senı ardıgında cook kont gıder orda parayada ihtıyacları var bızde 4 5 dakıka konusp kapatıyoduk dun bugun uzun konustuk ama ben ardım o dakıkalrla onuda anlamya calıs canımm sennn :teselli:

anladım tatlım yarın bı sorlım bakalım

bencede ama yarın pazar cıkma ıhtmlıde vr cnm yanı

yani canım..yarında bi olsun..sıkma canını dicem anlayabiliorum canım seni beklememnn nekadr zor olduğunu..ama grşcksiniz sizde bana dediğin gibi canım içini ferah tut..aynı yerde olan biriy okmu bildiğin burda numarasını alsan

ayyyyy ben mutfaga dogru yolll alsaaaammm karnım açıktı sankiiimmmmsempatiksalakcinni
dişlerimide fırçalamıstım kim fırcalıcak bidakaydirigubbakcemile3

kız kvsr ynemı yanlş alıntı yaptın kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni

canım sabırlı olmaya calıs yarın olsun bı karartma ıcını sen hemen tamam canım acmmaıs bak telefonuda yarını bekle canım uzme kendını:1hug:

üzülme leydişim ya herseyin hayırlıısıı çok takmamaya çalış

haklisiniz sabir , ama 3 aydir ben kar$iliksiz bekliyorum zaten
2 ay önce en son sesini duydum , ve 16 gün önce en son msnde görüstüm dayanamiyorumki daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…