Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım turk telekomun hedıyesı gıbı bısey dıyebılırız, yanı o saydıkları hatlarla gorusme yapabılıyosun evden fırsatın varsa kullann
Anladım tatlım acaba bızım ewın tarıfesı ny bılmıomda vallaaa
Hayir canim , hala kapali

Numarasi yok ki bende

ee o da hakli , eski sevgilisiyim sonucta

Ladyım cnını sıkmaaa ne zman ıznıe gelck acabaa

canım cagırıyolarmıs gece 12 ye kadar rayabılırsın dedı telefonların basında nobetcı oluyomus canımmm dene bı yarın ara askerını hem mutlu olurrr

canım bugünde aradı oyüzden gerek duymadım..arıcaktım aslında numarayı bildimi söylemedim sadece kaçta yatıyosun falan dedim erken yatıom dedi 10da uyuyo oluyomuş heveste bırakmıyoki insanda..

Anladım tatlım acaba bızım ewın tarıfesı ny bılmıomda vallaaa

Ladyım cnını sıkmaaa ne zman ıznıe gelck acabaa

canım tarıfe falan yok arayıp konusuyosun detaylı bılgıyı yarın turk telekom bayısıne sor o soyler canım vınızde sıfır acısa yanı cep numaraları arama yapabılırsın aralga kadardı bıldıgım kdarıyla aralık sonuna kadar yanıı

canım bugünde aradı oyüzden gerek duymadım..arıcaktım aslında numarayı bildimi söylemedim sadece kaçta yatıyosun falan dedim erken yatıom dedi 10da uyuyo oluyomuş heveste bırakmıyoki insanda..

canım oyle dusunme cook yorgun oluyolarmıs bak bugun rahattılar ramıs ne guzel benımkı her gecen gum hızlnıyo egıtım dedı sende ara mektup at sureklı kafasını mesgul etkı yaında oldugunu bılsın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…