- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.541
N€RGİS;8358809 .!.:
oyy bitanem benim sagol :)) bebislerim 16 haftalik oldu :) bi kizim (Göksuyum ) bide oglum (Rüzgar Denizim ) olacak teyzesi :)zemuszemus:CüvCüv:
oo yeni arkadşlar gelmiş bizim torunlar yaww hoşgeldiniz geçer bacım az kalmış yarıya merak etme allahım tez zamanda ve sabırla bitirmeyi kazasız gelmesini nasip etsin
teşekkür ederim sürekli giremiyorum malum yaz nedeniyle.bide böyle bilgisayar başında olmuyor.hiç geçmiyo zaman =( 10 aydan az kaldı tabi ben izinleri de sayıyorum.çünkü önemli olan geleceği tarih...sizden moral almak çok güzel olacak buna inanıyorum. :gitme:
gece saat 10 çıkılıyomuş kuzum akşam 6 da gidiliyo olmadı yani eve geldim evi temizliyorum şimdi çok yoruldum yaaa biliyosun sende ama evde battı iyice temizlemem lazımdı şimdi işlere devam etmek zorundayım ara arar yazarım gene
bende burda o moreli buluyorum kardeş seninki daha az kalmış walla
benim daha 12 ay var
=( aynı sayılır 3 ay war arada..bnmki evc iznine geliyo ayda 1 gün.onda da 2-3 saat görebiliorum :S çok zor çokkkkkkk :1closedeyes:
vallaa herkezzzz efkarLii buu geceee(((
benimdeee moraLim bozukk durduk yere canim aglamak istiyor(((
SafaGim bir gün daha düsdüü... 264 ARDAHAN....
Yarin esimin carsi izni var görcem cok sükür yine...
Allahimm Askerlerimizii bizee bagislasinn kizLarrrr.....
iyi geceler herkezeee öpdümmm...
mrb canım kız sen görüyon en azından benimki vanda ben iştanbulda görmeye görmeye yüz hatlarını unuttun nişanlımın aah ah çok eskilerden kalma bi hayal gibi oldu...offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?