- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.381
kızlar bence de düştü askerlikkk hiç takmıyorum bile kafamaama kasım ortasında yürürülüğe gircek bence
Aynen alalım artıkın kız büşüm demin bi konusa bi mesajını okudum koptm be dur özele yazacamdelikafadulden
bence öyle yapma oolmazsa hayal kırıklıgına ugrarsınlmaz: belki bize vurmayacakyerimseniben Ayrıca en kötüsün düsünelim sürpriz olsunşakkıdı bide 12 ye düserse benim safak 60 larda olcakdelikafadulden
Günaydııııınnnnnnnnnn sempatiksalakcinni
nasılsınızzz kızlarrr olumunekankayizsmile
24 mü akannehirakannehir halimize bin $ükür yaCanım niye bize vurmasın ki.Yasa çıktığı anda silah altındaki tüm askerler etkileniyor.Benim babam da 24 ay diye gitmiş 18 aya düşünce hemen terhis olmuş
İnsallahkaydirigubbakcemile2 dedigin gibi olur incim opuyorumnanaktankızlar bence de düştü askerlikkk hiç takmıyorum bile kafamaama kasım ortasında yürürülüğe gircek bence
O anlamda demedim sekerim belki hemen yürülüge girmez demek istedim:gitme: hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum sahsen ama cokta heyecanlıyımakannehirCanım niye bize vurmasın ki.Yasa çıktığı anda silah altındaki tüm askerler etkileniyor.Benim babam da 24 ay diye gitmiş 18 aya düşünce hemen terhis olmuş
Kasım ortasında yürürlüğe girdiği anda 89/4ler anında tezkereyi alır :teytey::teytey:
Kasım ortasında yürürlüğe girdiği anda 89/4ler anında tezkereyi alır :teytey::teytey:
Ne dediler kıss merak ettim at bakayım özeldeeen kaydirigubbakcemile3
Yaa benmde tek korkum düşücek kesin ama inşallah bizede denk gelirrr, yoksa
benm için bi anlamı kalmaz açıkcası
iyiyim bendee tattlımmm bayanssulusmileHoşgeldinnn caanımm...İyidr sen nasılsın ? olumunekankayizsmile
24 mü akannehirakannehir halimize bin $ükür ya
günaydiin didemciim a.s. hsgeldin
:Saruboceq::Saruboceq:superisi inşallah canım ya boshayallersmile
dedim_evo hoşgeldin tatlım a.s.
Kankaaaaaa nerdeydin laa dünn bekle bekle bi hal oldum dün gece gelmedin forumaa :1ninca:Kankaaaaaaaaaaaadelikafadulden
superisi inşallah canım ya boshayallersmile
dedim_evo hoşgeldin tatlım a.s.
dur yazacam saniyemi bekliyorumsempatiksalakcinni aynen benim icinde kalmaz1 ay bile olsa faydalanalım yakaydirigubbakcemile
iyiyim bendee tattlımmm bayanssulusmile
pazarları sevmiyorum ya millet sevgilisyle geziyoo pöfff alsanaalsanasmile
son 19 pazar büşüm sonra bizde gezicezz inşallahhh delikafadulden
hoşbuldum cnm tombişinden varmı bi gelişmee
Kankaaaaaa nerdeydin laa dünn bekle bekle bi hal oldum dün gece gelmedin forumaa :1ninca:
lülülülülülü
iyiyim bendee tattlımmm bayanssulusmile
pazarları sevmiyorum ya millet sevgilisyle geziyoo pöfff alsanaalsanasmile
son 19 pazar büşüm sonra bizde gezicezz inşallahhh delikafadulden
hoşbuldum cnm tombişinden varmı bi gelişmee
Tamam bekliyorum canım.. opuyorumnanaktan
Kıss saydınmıı kaç pazar kaldı diyee delikafaduldensırnaşık şey
Tamam bekliyorum canım.. opuyorumnanaktan
Kıss saydınmıı kaç pazar kaldı diyee delikafaduldensırnaşık şey
nasilsin didemcim
sabah karde$i msn acti , uzun zamandir o da acmiyodu okullar dolayisiyla
cok $ükür iyi oldugunu duydum sabah arami$ nete gelecegini söylemi$ ailesi msn acsin diye
ama onlarda bi yere davetlilermi$ de , galiba gelmicek nete ama olsun cok $ükür iyi oldugunu duydum ya :)
bekliyorum gelirse konu$cam olmadi yarin numarayi bulup aricam cok özledim :kedi:
sositososito Saymıs busum baksana:roflol:
bak 19 pazar sonra sevdiceklerimizle salınacakmısızsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?