- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.561
merb cnm..=( ewet bna şanslısın diolar ama Allah dağına göre kar veriyo sanırım. bnm aile o konuda biraz problem o yüzden o gelmesse bn hiç gidemem.. Bolu da komando ve tek şırnakla bağlantılı yer orasıymış.yani ilerki zamnlarda gitme olasılığı var.ben bunları düşünmemeye çalışıyorum şuanda.gelecekteki günleri hayal ederek avutuyorum bi şekilde kendimi..ama hayırlısı tabii herşeyin.gerçektende bnde de bugün acaip bi hüzün war nedensiz.anlamadım gitti.. :teselli:
Of yaa bugün ne sıkıcı bi gün muhammedim hastalanmış yürüyemiyorum diyo kurban olduğum ya kıyamam ona inşalah cabuk iyileşir rabbim güç versin kuvvet versin şifa versin.kıyamam ki ben kuzuma yaa offff
oy oy oy yerim ben onlarıı canlarım benim yaaa.
ildem canım normal yolla mı hamile kaldın yoksa tüp bebek falan mı?
kısssss az kaldı cok az kaldı plakalardan sonra sana da tepüğü vurcazzzzoffff yaaaaaaaaaaaa çok yoruldumm günlerdir temizlik yapıyorummmmmmmmmm şafak 83
iiğ geceler kızlar nabersiniz ya bende kötü oldum bu gece sabah ahkam kesiyodum ama tv de sarılanlar marılanlar görünce boşlukta çak yanlız hissettim kendimi of yaaa izne gelse bi an önce çok ii gelcek ikimizede valla offf daha rahat iki ay var gelmesine daha da fazla kurbandan sonrada olabilir of aşkım yaa of yaa...
evet.dua ediyorum sürekli hayrlısıyla gelsin bian evvel diye. :Saruboceq: benim gibi ilişkisini yürütebilen biri olabilceğini düşünmemiştim.ilaç gibi geldi.teşekkür ederim paylaştığın için.bende askerden gelmeden vermezler beni dedim.ertesi günü başvurmuş.1 ay snra bnmkini çağırdılar..ve gittiği gün doğum günümdü =( anlatamam stresimi.yolculamaya bile gidemedim.kaşlarım döküldü o gün stresten.snra normale döndü tabi.çok duygusalım sürekli ağlıcam sanıyodum ama sanırım o görüşememenin bu yönde bi yararı oldu tahminimden dha olgunlukla karşılıyorum bazı şeyleri.herkes şaşırıyodemek bugün herkeste var bi tuhaflık bizim topikte,canım evet gerçekten dağına göre kar veriyo rabbim,inşallah bişey olmaz ilerde dua et tek senn yeter,görüşme mevzusuna gelince anlyorum seni ben beş yıldır kaçamak kaçamak görüşmelerle devam ettirdim ilişkimi evden çıkmak için bi ton şeyler yapıyodum yalanlar dolanlarla çıkıyodum evden ama nişanlandık nişanlıyım şuan fakat şu var ki nişanlandım bi hafta sonra askere gönderdim tam rahat etcez derken askere gitti kuzuşum:) ama olsun şimdi nişanlı olomasaydım aradığında rahat konuşamazdım falan filan daha zor olurdu bu dönemi atlatmam ne diyim canım Allah yardımcın olsun her türlü konuda,sağ sağlim gelsin yeterkide görüşmesende olur şuan sonu ii olsun yeterki...:1hug:
ümmü canım çok özledin anlıyorum da izne erken gelmesin daha kötü olur
aralıkta gelicek benimki de,23 gün yanıbaşımda :sm_cool:
izinden dönüş çok zor olucak en azından şafağımız baya azalmış olur onunla avunuruzzemuszemus
şafak.........285
mehtap..........116
bugün çarşımız yokmuş:çok üzgünüm:
bu hafta hemen geçse
evet.dua ediyorum sürekli hayrlısıyla gelsin bian evvel diye. :Saruboceq: benim gibi ilişkisini yürütebilen biri olabilceğini düşünmemiştim.ilaç gibi geldi.teşekkür ederim paylaştığın için.bende askerden gelmeden vermezler beni dedim.ertesi günü başvurmuş.1 ay snra bnmkini çağırdılar..ve gittiği gün doğum günümdü =( anlatamam stresimi.yolculamaya bile gidemedim.kaşlarım döküldü o gün stresten.snra normale döndü tabi.çok duygusalım sürekli ağlıcam sanıyodum ama sanırım o görüşememenin bu yönde bi yararı oldu tahminimden dha olgunlukla karşılıyorum bazı şeyleri.herkes şaşırıyo
Asker güzelleriii merhabaŞeniz
Gamzecim plakalara düşmüşün canım çok sevindimmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?