Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım bizim memlekettesiniz bugün,ay yaşasın yaa nası sevindim anlatamam ne çabuk geçti zaman yaa plakalar düştün yaa neyse bizimde az kaldı sayılır bi yarıladıkmı şafağı gerisi kolay ya gamze kim yapıcvak sen gidince bu listeleri böle güzel güzel yaa eşin nası oldu bu arada canım iimi geçmiş olsun demiştim ama bi daha diyim geçmiş olsn canımk Allah acil şifalar versin...

yavru kuşlar ben yatıyorum malum yarın iş var
hepinizi seviyorum
ama en çooook AŞKIMI SEFıYOM:kedi:
EGOOOOOOOOOOOOOOOOM SENı ÇOK ÖZLEDıM YAVRUM YAAAA
ŞAFAK:383 BıTECEK DAYAN EBRU BıTECEK:1shok:
kafayı yedim kendim kendimi teselli ediyorumdelikafadulden

gamzegazel kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BİTEN=349

ŞAFAK=81 DÜZCEYE SELAM OLSUN

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE

delikafad ulden

PLAKALAR BEBEĞİM PLAKALAR
NE KADAR ÇOK BEKLEDİK BUGÜNÜ BUGÜNE GELESİYE NELER ÇEKTİK
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNÜDE GÖRDÜK GÜLÜM
RABBİM DOĞANGÜNEŞ DEDİĞİMİZ GÜNLERİDE GÖRMEYİ NASİP ETSİN
EVİMİZE DÖNDÜĞÜN KAVUŞTUĞUMUZ GÜNLERİ DE GÖRELİM
ALLAHIMA SENİ KORUSUN BANA BAĞIŞLASIN BEBEĞİM
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM

Ayy gamzem cok sevindimm kuzum yaa :)))

Allah hep böyle yüzünü güldürsün emii bitanem :)))

Darisi bizim basimizaa

Safak: 263 ArdaHan...

saol canım =) onlar bize anlayış gösterdiler sabırla beklediler asker yolu bekler gibi şimdi de sıra bizde..onların yaptığını kimseler yapmaz çünkü..aynı şeyleri yaşadım ve yaşıorum 2buçuk sene oldu bizim de =) benm tek şansım ünv den tanışıyo olmamızdı.o arada görüşmeye frsat oluyodu..bakalım ilerde bu günlr bile güzel gelicek belkide..herşeyi yaşıycaz ve görücez.

Aman ya ben seni yerim yaa kaydirigubbakcemile2 zemuszemus canım arkadaşım benim bukadar geldikya geçmese 1 sene geçmezdi bundan sonra geçicek allahın izniyle hadi gözün aydın 13 gün sonra orda benimde ismim yazıcak bizde düşücez.Eşim yanımda şuan yarın öğlen 3de gidiyor artık üzülmüyorum çünkü biticek 3ay sonra benimle ömür boyu:asigim: inşallah :Saruboceq:

...şafak....284
......biten.....168
.........mehtap...115

özlediiiiimmmm :asigim:

gamzecim gözünaydın güzelim 203 gün sonra biz de plakalarda olcaz inşallahdelikafadulden

cancum ilk izin,ilk heyecan çok başka bişey ya doya doya yaşayın canımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun bitanem yaa Rabbim acil şifalar versin inşallah...:çok üzgünüm:

gamzem çok şükür plakalardasın hadi gözün aydın olsun tatlım darısı başıma:Saruboceq:

yaaa gamzem yaaaa hayırlısı olsunn cnm allah kavuştuğunuz günüde göstersinnn inşallah:Saruboceq:
allahımmmm banada göster bu günleriiiiii:Saruboceq:

N€RGİS;8388959 .!.:
ayyy ne güzel bu günlerin kıymetini bilin her an yanında olmaya calışş cnmm

gamze gözün aydın canım plakardasınnn

tebrik edenlerden ve geçmiş olsun dileyenlerden allah razı olsun kocacım yediği iğnelerden sonra şimdi daha iyi.inşallah sizlerde göreceksiniz o günleri plakaları sayacaksınız tektek sonra doğan güneş diyeceksiniz kavuşacaksınız dualarım sizlerle sizde benden esirgemeyin dualarınızı.sizi çok seviyorum.hepinizde canımsınız opuyorumnanaktan:içelim::dance::enbuyukkk::1hug:a.s.

Aminnnn Allah kavuştuğun günleride tez zamanda göstersin inş:Saruboceq:

aşkım seni çok özlüyorum seni çok seviyorum neden benim yanımda değilsin sana çok ihtiyacım var
ama bundada bir hayır vardır dimi bebeğim allah herşeyi öyle düzgün yapmışki bundada bir hayır vardır Saruboceq:
ÖZLEMEK BEKLEMEK VE SONRASI BıZ DEMEK
2000-2009 DıLE KOLAY BE ARTIK BENı BIRAKMA ARTIK ASKERDEN GELDE EVLENELıM ALLAH IM BıZE O GÜNLERı BEBEKLERıMıZı GÖRMEYıDE NASıP ETSıN:Saruboceq:
ŞAFAK:382:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…