- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.581
BİTEN=349
ŞAFAK=81 DÜZCEYE SELAM OLSUN:teytey:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE
:lepi:lülülülülülüalkisalkisalkishihoyyytdelikafaduldensırnaşık şeygamyoncuiremsu:içelim::sm_cool::dance::hooray:
PLAKALAR BEBEĞİM PLAKALAR
NE KADAR ÇOK BEKLEDİK BUGÜNÜ BUGÜNE GELESİYE NELER ÇEKTİK
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNÜDE GÖRDÜK GÜLÜM
RABBİM DOĞANGÜNEŞ DEDİĞİMİZ GÜNLERİDE GÖRMEYİ NASİP ETSİN
EVİMİZE DÖNDÜĞÜN KAVUŞTUĞUMUZ GÜNLERİ DE GÖRELİM
ALLAHIMA SENİ KORUSUN BANA BAĞIŞLASIN BEBEĞİM
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM
kıslarrrrr yemin törenimiz olduuu aşkımm yanımda 1 haftaaaaa çok çok çok mutluyummmm
ayyy ne güzel bu günlerin kıymetini bilin her an yanında olmaya calışş cnmmkıslarrrrr yemin törenimiz olduuu aşkımm yanımda 1 haftaaaaa çok çok çok mutluyummmm
canım benim bende vermezler diyodum ama verdiler işte,bi bakıma ii oldu ama tam rahat edicekken gitti çünkü biz çok zorluklar çektik buluşmak görüşmek için ben babamdan dolayı çevrede baya bi tanınıyorum babam market işletiyo burda,o yüzden baya bi sıkıntılar çekiyodum ve çektiriyodum onada,rahat edemeden gitti ama dönünceye saklıyoruz biz herşeyi bi izne gelsin o zaman çokarırız acısını rahat olamayız pek çok müsade etmezler yanlız bırakmazlar ama o günlerdeki gibide olmayız yani,darısı başına hayatım...
BİTEN=349
ŞAFAK=81 DÜZCEYE SELAM OLSUN:teytey:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE
:lepi:lülülülülülüalkisalkisalkishihoyyytdelikafaduldensırnaşık şeygamyoncuiremsu:içelim::sm_cool::dance::hooray:
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM
çok geçmiş olsun bitanem yaa Rabbim acil şifalar versin inşallah...:çok üzgünüm:
gamzecim geçmiş olsun diyorum inşallh çabuk iyileşir enişte:Saruboceq:
sen napıyon
bu arada senle birlikte şafak sayıyom kuzum çünki seninkisi gelince benimkide yaklaşık 6 aylık asker felan oluyoya morel işte kızzzzzzlaelaelaelaelae
herşeyden nasipleniyom işte:Saruboceq:
gamzem çok şükür plakalardasın hadi gözün aydın olsun tatlım darısı başıma:Saruboceq:
canım bizim memlekettesiniz bugün,ay yaşasın yaa nası sevindim anlatamam ne çabuk geçti zaman yaa plakalar düştün yaa neyse bizimde az kaldı sayılır bi yarıladıkmı şafağı gerisi kolay ya gamze kim yapıcvak sen gidince bu listeleri böle güzel güzel yaaeşin nası oldu bu arada canım iimi geçmiş olsun demiştim ama bi daha diyim geçmiş olsn canımk Allah acil şifalar versin...
gamzegazel kullanıcısından alıntı Mesajı göster
BİTEN=349
ŞAFAK=81 DÜZCEYE SELAM OLSUN
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE
delikafad ulden
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM
Ayy gamzem cok sevindimm kuzum yaa :)))
Allah hep böyle yüzünü güldürsün emii bitanem :)))
Darisi bizim basimizaa
Safak: 263 ArdaHan...
yaaa gamzem yaaaa hayırlısı olsunn cnm allah kavuştuğunuz günüde göstersinnn inşallah:Saruboceq:
allahımmmm banada göster bu günleriiiiii:Saruboceq:
N€RGİS;8388959 .!.:ayyy ne güzel bu günlerin kıymetini bilin her an yanında olmaya calışş cnmm
gamze gözün aydın canım plakardasınnn
Aman ya ben seni yerim yaa kaydirigubbakcemile2 zemuszemus canım arkadaşım benim bukadar geldikya geçmese 1 sene geçmezdi bundan sonra geçicek allahın izniyle hadi gözün aydın 13 gün sonra orda benimde ismim yazıcak bizde düşücez.Eşim yanımda şuan yarın öğlen 3de gidiyor artık üzülmüyorum çünkü biticek 3ay sonra benimle ömür boyu:asigim: inşallah :Saruboceq:
...şafak....284
......biten.....168
.........mehtap...115
özlediiiiimmmm :asigim:
gamzecim gözünaydın güzelim 203 gün sonra biz de plakalarda olcaz inşallahdelikafadulden
cancum ilk izin,ilk heyecan çok başka bişey ya doya doya yaşayın canımopuyorumnanaktan
SAĞOL GÜLM ALLAH RAZI OLSUN DÜŞTÜK SONUNDA YAA NE ÇOK BEKLEDİM BUGÜNÜ ŞÜKÜRLER OLSUN DÜŞTÜK SONUNDA RABBİM SENİN GİBİ KAVUŞMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH SİZİDE HİÇ AYIRMASIN Bİ DAHA BU SON OLSUN.:teytey:lülülülülülü:lepi::içelim:
kıslarrrrr yemin törenimiz olduuu aşkımm yanımda 1 haftaaaaa çok çok çok mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?