- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.601
KizLarrr cok mutLuyum ya :)) bugün ikizLerimin Besegini ve Bebek Arabasini siparis ettim :)))
cok erken dioLar 16.5 haftamdayim daha.. ama ilerleyen ayLarda zoR oLcak bnim icin.. göbis sisdikce hareket etmekde zorlancam ..
Esimde asker napak yane demi ama :))) öyle heycanla secdim ve siparis ettim ki.. :)))
ResimLerini koydum Profilime
sizlee paylasayim dedimm :)))
Safagimizz ..: 263 ArdaHan zemuszemus
Göksu'mla Rüzgar Denizimin babasii geLLL geLLLL cook Özledikk seniii babiskooo mafoldumben
ayyyyhh ne güzel beeee allahım banada nasip etsin o heycanlarıı yaaane güzel şeyler bunlar tatlı telaşlar.kazasız al kucağına canımın içi.kız olursa müge oğlan olursa poyraz koyucam bennn nasıl sence
KizLarrr cok mutLuyum ya :)) bugün ikizLerimin Besegini ve Bebek Arabasini siparis ettim :)))
cok erken dioLar 16.5 haftamdayim daha.. ama ilerleyen ayLarda zoR oLcak bnim icin.. göbis sisdikce hareket etmekde zorlancam ..
Esimde asker napak yane demi ama :))) öyle heycanla secdim ve siparis ettim ki.. :)))
ResimLerini koydum Profilime
sizlee paylasayim dedimm :)))
Safagimizz ..: 263 ArdaHan zemuszemus
Göksu'mla Rüzgar Denizimin babasii geLLL geLLLL cook Özledikk seniii babiskooo mafoldumben
hayırlısı olsun canım çok sevindim yaa:ecrin_bebek:
isimleride çok güzelmiş
darısıda benim başıma:teytey:
sagoll gamzemmmm Şeniz
aaa müge ismini ck severm ben :) yakin bi arkadasimin ismi ♥
Poyrazda cok duyulmamis bi isim.. yane ben pek duymadim.. güzell bencee ben begendim :))
Allahh sanadaa ikizzz nasip etsin kizzz gamzemmm :))) enistee bi plakalari devirip gelsindeee görcemm ben seniii kaydirigubbakcemile3
ay ne çok istiyom ikiz hatta üçüz zaten büyük ihtimal öyle olacak çünkü tedaviyle olacak büyük ihtimal bebeğimiz inşallah.amannn ikiz olsun bee sen gibi bi kerede fırt fırt :roflol:
hehe masallah masallahhh kaydirigubbakcemile3
Benim bundan öncekii hamilelgim 3.üzdü.. düsük yapmisdim 9 haftalikken..
Esim ikiz oldugu icin bunlarda allahin iznyle ikiz oldu :))) zemuszemus
bidaha cocuk yapmam sunlari bi doguramda kaydirigubbakcemile3
yaparsın yaparsın iki deneyetmezzz gızzz üçüzlere üzüldüm ama herşeyde vardır bi hayır gülüm allah böyle kısmet etmiş.inşallah bu sefer güzel sağlıcakla alırsın kucağına:CüvCüv:
evlenmeden öncee döörtt dene istioduk kaydirigubbakcemile3
iki kiz iki oglan kaydirigubbakcemile3
ama simdiden gözüm kokduu kaydirigubbakcemile3
ama ilerleyen senelerde belkiiiiiikaydirigubbakcemile
benimki zaten cocuk hastasii bayiliooo cocuklara kaydirigubbakcemile3
sanki kendisi yetmio koca bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?