Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ne güzel tatlım ya.. Bizde askerden sonra kavgaya başladık.. Kısknaçlıkları daha çok belirgin sebebimiz oldu.. Geldikten sonrası için söz verdi.. Ben bile tanıyamıyorum kendimi diyor..Askerlikten önce böle değildim noldu bana diyor..Off off..

cnm bizde kavga deilde baya üzerdim nişanlımı çok nazlıyımdırda. Ama gittiğinden beri alttan alan hep bnm ve hiç tartışmıyoruz. Bende diorum kabul ediorum bütün tartışmalarımızın sebebi bendim die:) oda dioki aşkım ben geleyimde hayırlısıyla sen istersen hep kavga et razıyım yeterki yanımda olopuyorumnanaktan

saol canım beniiimmm.. ben de sizin gibi anlayışlı arkadaşlar sayesinde güç topluyorum, yoksa gerçekten çok zor :teselli: olumunekankayizsmile ben de bu kadar mükafatı hakediyorum nolur çıksın şu tektip tez zamanda diyorum :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

innnşallllahhhhhh bu özverilerimizin sabrımızın sonu selamet olucak allah hiç birimizi utandırmasın kimsenin göznü yolda bırakmasın

şimdi mesela gecen yıla bakıyorum gittiği güne...acemi birl.geldiği zaman filan tekrar ust.brlğine uğurladığım dönmler onu bindrdik uçağa annesi ben babası kalakaldık ben ağla ağla canım çıktı bu arada ben ankaralıyım o istn.zaten biz ayrı şehrlerden yürütoyduk ona şükür etmemiz gerekmiş bunu anldık neyse....

annesiyle filan onlara gttim o yok off öyle kötydü ki ama ama aynı zamanda çok güzeldi yaaa nasıl bir dygdr bu:)

bi çok duyguyu birarada yaşatıyor sanırım hepimize bu askerlik :)
bi yandan üzülürken, zorluklara alışırken, bi yandan gurur duyuyorsun, ailesiyle daha çok yakınlaşıyorsun, onlar senin bu özverinden sabrından dolayı seni daha çok benimsiyolar, ...:asigim:

allah bozmasın cnm bizde gitti gideli tartışmadık bile çok şükür hep böyle olur inşallah

çalışıyorsanız çalıştığınız yerde ki çaycı kahveci apladan:) hemencik kahve isteyin evdeyseniz kalkın hemen kahve yapın kendize ohh misss....

bi kendmize gelelimbayanssulusmile

paşabhçede görüp bayıldığım masa örtüsünü-tabakları-tepsiyi düşiniyim o arada:)zemuszemus

haaa kahvelern yanına minnacık çikolata almayı unutmayın kıslar

fotoğrafını görünce sanki kendisini görmüş yanına gitmiş gelmiş gibi oldum valla.
bende bi kaç gün sonra duygusal moda bağlarım boshayallersmile

bnmde öyle oldu cnm yanımdaymış gibi sandım. Ama resmin arkasına her baktığında sakın ağlama die yazmış nasıl ağlamıyımmmmmmm

sabahtan beri askerimin asker fotoğrafına bakıp sırıtıyorum :kedi:

senağlamasenağlama
sizin yine bakcak fotonuz var mafoldumben
internette Diyarbakirda asker olanlarin resmini buldum onlara bakip tombi$imin gezdigi yerleri felan dü$ünüyorum
o kiyafetlerin icinde onu hayal ediyorum senağlama

cooooook özledim ya senağlama 17.gün bugün senağlama

kuzum benim kıyamam ben sana olumunekankayizsmile
pazar günü girmedi dimi seninki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…