- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.181
aşkıma diyorum sen gel diyorum artık ota b.ka kavga etmek yok kapris yapmak yok üzmicem seni diyorum valla böle değişceni bilseydim önceden giderdim diyor normal de hafta 7 biz 8 kavga ederdik gitti gideli allah bozmasınhiç etmedik bundan sonrada kırmam aşkımı kolay kolay
aşkıma diyorum sen gel diyorum artık ota b.ka kavga etmek yok kapris yapmak yok üzmicem seni diyorum valla böle değişceni bilseydim önceden giderdim diyor normal de hafta 7 biz 8 kavga ederdik gitti gideli allah bozmasınhiç etmedik bundan sonrada kırmam aşkımı kolay kolay
akşama tekrar okuycamm iş yerindeyim tekrar okursam dayanamam valla zor tuttum hatta tutamadım kendimii
bende gece yatarken tekrar okucam aşkımla konuştuktan sonra
akşama tekrar okuycamm iş yerindeyim tekrar okursam dayanamam valla zor tuttum hatta tutamadım kendimii
canım benim.. Allah sanada kolaylık versin.. Evet hepimiz ayrıyız yakınız-uzağız vs. ama çoğunuza göre yine şanslı hissediyorum kendimi..Defalarca izne geldi nete çıktı nette gördüm ben böyleyken zor dayanıyorum Allah sana bol bol sabır versin tez zmanda kavuşursunuz inşallah.. Zor gelsede dayanmak az kaldı bizim diyorum tek tipi en çok sizler için istiyorum tatlım.. Hepimizin askerli sağ salim gelicek inşallahh
evet dağılanı toplama merkezi burası kaydirigubbakcemile5 tabii ki oluyo canım yaa ben böyle yazıtorum da benim de koptuğum günler oluyo yanii.. çok zor bi dönemden geçiyoruz, çok büyük bir özveri, sabır gerektiriyor.. elimizden geldiği kadar yapıyoruz hepimiz bişeyler, inşallah sonunda herşey güzel olucak , kavuşucaz ve bu son ayrılıklarımız olucak CADIARZU yerimseniben
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
innnşallllahhhhhh bu özverilerimizin sabrımızın sonu selamet olucak allah hiç birimizi utandırmasın kimsenin göznü yolda bırakmasın
şimdi mesela gecen yıla bakıyorum gittiği güne...acemi birl.geldiği zaman filan tekrar ust.brlğine uğurladığım dönmler onu bindrdik uçağa annesi ben babası kalakaldık ben ağla ağla canım çıktı bu arada ben ankaralıyım o istn.zaten biz ayrı şehrlerden yürütoyduk ona şükür etmemiz gerekmiş bunu anldık neyse....
annesiyle filan onlara gttim o yok off öyle kötydü ki ama ama aynı zamanda çok güzeldi yaaa nasıl bir dygdr bu:)
hoşgeldinnnnnnn cicim
allah bozmasın cnm bizde gitti gideli tartışmadık bile çok şükür hep böyle olur inşallah
sabahtan beri askerimin asker fotoğrafına bakıp sırıtıyorum :kedi:
üff ama ben ağlıyorum bakıp bakıpp
hoşgeldin tatlım :) keyfimiz yerinde anlaşılan
fotoğrafını görünce sanki kendisini görmüş yanına gitmiş gelmiş gibi oldum valla.
bende bi kaç gün sonra duygusal moda bağlarım boshayallersmile
sabahtan beri askerimin asker fotoğrafına bakıp sırıtıyorum :kedi:
senağlamasenağlama
sizin yine bakcak fotonuz var mafoldumben
internette Diyarbakirda asker olanlarin resmini buldum onlara bakip tombi$imin gezdigi yerleri felan dü$ünüyorum
o kiyafetlerin icinde onu hayal ediyorum senağlama
cooooook özledim ya senağlama 17.gün bugün senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?