Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım seni üzmek istemem ama suanda o dedğin kızla konuşuyorsa eger ondan hevesni aldıktan sonra arar.yada anladıgım kadarıyla kız d.bakırda. o yuzden askerliği bitti zaman anlar bence o zaman arar seni :çok üzgünüm:

ya vedat ın proplem ettiği yok aslında o kendi halinden cok cok memnun ben istediğim için okucak zaten acıkcası sorun benim ailemin bunu sorun yaparmı benim amca kızıda lise mezunuyken ilk okul mezunu birisiyle evlendi

topiğimizin güzel şafak kızları meğerse ne kadar bibirine benziyo:1hug: benim askerim lise mezunu bense hem ikinci üni okuyorum hemde yüksek lisans ama şu vakte kadar sorun oldumu diceksiniz hayır olmadı ama olmazmı diceksiniz olabilir bilemiyorum çünkü başta bizler kabul etsek bile ailelerimiz bu duruma karşı çıkar diye düşünüyorum çünkü emek edip bizleri okutuyolar ve istiyolarki kızlarıda aynı statüden biri ile evlensin ama biz bunu dinlermiyiz hayıraklinialirimsmile ama ben bu durumu karşıdaki insana bağlıyorum eğer kendini geliştiriyor ve sevdiğine destek veriyosa bi problem yoktur diyorum. bende bu konuuyu o askerdeyken konuşuyorum gelince dışarıdan üniye kaydolacak ama benim derdim diploma değil kültürel farkı birazda olsun kapatmasıdır. yani insan isterki kendi ortamına eşim diye çıkaracağı insanın yakışır olmasını.belki ilk başlar aşkdan sevgiden bunlar görülmez ama sonraları illaki sorun olur gibi geliyo . bence dediğimgibi tek cevap onların kendilerini geliştirmeleridir buna istekli ve saygılı iseler bi problemde yoktur

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey: .....30/09/2010....CANCU=02 ADIYAMAN SELAM..... :teytey:

:teytey: ....12/10/2010....TATLIKIS=14 BOLU SELAM..... :teytey:

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=26 ESKİŞEHİR SELAM..... :teytey:

:teytey: ....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=34 İSTANBUL SELAM...... :teytey:

:teytey: ....02/11/2010....SAMETSEVGİ=34 İSTANBUL SELAM..... :teytey:

:teytey: ....04/11/2010.....SARILALE0308=36 KARS SELAM...... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010....GAMİŞ=37 KASTAMONU SELAM...... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010......PAPATYAA88=37 KASTAMONU SELAM...... :teytey:

:teytey: ....06/11/2010.....MEHABBET=38 KAYSERİ SELAM..... :teytey:

:teytey: .....14/11/2010.....ESMERİMM=46 KAHRAMANMARAŞ SELAM..... :teytey:

:teytey: ....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=52 ORDU SELAM...... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....OZLEMBBC=53 RİZE SELAM..... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=53 RİZE SELAM..... :teytey:

:teytey: ....11/12/2010.....SEHT=72 BATMAN SELAM..... :teytey:

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

kızlar sızın ne guzel yaa sayılı gunlerınız kalmıss bızım daha 400lerde nasıl bıtıcek bunca gunnnbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…