- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #86.361
Selam pıtırcıklar böcücüklerrr nabersinizzz. OoOo duyguşumda burdaymış nasılsın bebeemm, hürgeneralimiz nasııı :)
selam canım hoşgeldınn a.s.
ben kendı adıma iyiyimmm biraz önce askermle de konuştumm :asigim:
sen nasılsınn ??
selaammmm hoşgeldıınnn a.s.
ya vedat ın proplem ettiği yok aslında o kendi halinden cok cok memnun ben istediğim için okucak zaten acıkcası sorun benim ailemin bunu sorun yaparmı benim amca kızıda lise mezunuyken ilk okul mezunu birisiyle evlendi
bencede olur .. ben Sakarya Üniversitesinde okuyorum . uğur liseyi bile okumadı. şimdi bile aramızda çok sorun oluyo adapazarına gittiğim zaman bana çok garıp davranıyo kavga çıkarıyo . okuldan birini bulursun falan diyo. bakalım nereye varıcakk
alla alla oda madem bu kadar cok sorun yapıyor seni kıskanıyor gitsin acıktan liseyi yazılsın ordan mezun olması yani liseden cok zor değilki gülü seven dikenine katlanır ben vedatla hep askerdeyken bunu konustum ve ikna ettim yani bu sene yazılamadı bazı gerekcelerden dolayı haklı olarak ama inş seneye yazılacak
bence bu biraz karşılıklı güwen olayı yaaa...bana güwenmek zorunda bak bana güwenmese 15 ay beni bırakıp gitti...hem okumaklada üstünlük olundugunu düşünmüourumm...benm sewgilim lise mezunu ama bir çok üniwersiteliye göre daha kültürlü we daha ii yerlerde..
canlarr ben çıkıyorumm iyi geceler hepinizeee :gitme:
gözdemmmm maşallahhh opuyorumnanaktan
didom yhaaa sen teskere alcan ben daha bugün yeni yarılıom şu 200ler bi bitse ahh bi bitseeee :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?