Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

KIZLARRR MAŞALLAH ŞAFAKLARINIZAAA :teytey:

günaydınn kızlarr..çok şükürr bende iyiyim güzel bir güne uyandımm Allah bozmasınn hihoyyyt

sağol canım şafağı böyle azaltana kadar bende bittim yanlız onuda belirteyim

aman iyi ol Allah bozmasın iyilik sağlık versin hepimizeeee

benimde bugün bir iki ufak pürüzü halledip askerimin gönlünü almam lazım :bbo:

Bilmezmiyim tatlım yaa son 50 ye giricemm fena halde kasılmış daralmış durumdayım bende.. neyseki aşkımm güzel mesajlarla uyandırıyo beni sabahları :asigim:
Hayrola nettin askerinee bilmiyorumkismile

selam kızlaaarr... şafak azalıyo günler geçiyo da bizleri de yiyo yanii laf aramızda kaydirigubbakcemile3
idare ediyoruz işte, iyi gibiyim çok şükür sonunda işlerimi de oturttum, nişanlım da iyi
sizlerden naber? var mı bi terslik? herkes iyidir umarım .. :1hug:

İyi iyi :) Neden bilmiyorum ama bugün çok iyi herşey :)))
Şafak tan doğan güneş :))

Günaydın kızlarr

çok uykusuzuum gözlerim ağrıyor inşallah hemen geçer bugün

Günaydın güzel hatunlarrr bayanssulusmile

günaydın kızlarr.. burcum fazla stres yapma tatlım yaa şurda doğan güneşi görmenize bişey kalmadıı
begümm valla kuzum yedi bitrdii şafak bişi kalmadı geriye.. iyi olmanıza çok sevindimm tatlımm
Şafak 111 :))))
ohh maşallahh
ne kadar sıkıcı ve sessiz bir gün ya

tatlım gün daha yeni başladıı kaydirigubbakcemile2

günaydın canım doğan güneşş dicez evet fazla düşünmemeye çalışıyorum bu hafta bitsin hemen önümüzdeki haftada çabucak bitsin ve salı günü aşkım gelsin:)
anam böle hesalayınca daha bir güzel oldu valla
uyuyamıyorum canım ya ne yapıcam böyle bilmiyorum sen nasılsın

tatlım nasılsın heycandan uyuyamassın tabi valla senin yerinde olsaydım sığamazdım hiçbiryere eminim ama çok az kaldı az daha sabır

günaydın şafak güzelleri nasılsınız bakalım
benim canım sıkkın geçmiyo bu günler
şafak 142 :gitme:

günaydın canım sıkma kendini zor onca ayın hasreti ve beklenmesi gereken zor günler ama azaldığını düşünüp dayanın kızlar bitecek sizinkinler bitecek sıra bize gelecek hadi sabır az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…