- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.641
en azından şafağı yarılayanlarda adım geçicekondan sonra bi bakmışsın plakalar heyt beeee sonra bi bakmışsın düğün şafağı bi bakmışsın bebeiş şafağı Allllaaaaaaahhhhhh...
canım benim hoşgeldin aramıza üzülme bu kadar inan alışnca çok daha çabuk geçiyo zaman anlamıyosun bile nası geçtiğini,hem seninki kısa dönemmiş daha ne istiyosun ya 15 ay olsaydı napcaktın ben evli deilim ama evlilerin asker yolu beklemesi daha zor ama bende nişanlıyım ve nişandan bi hafta sonra gönderdim bende herşeyimi askere tam rahatladık kaçamaklar bitti derken o gitti,ama sen yine çok şanslısın bak gamzeye yeni evli sayılır oda eşi tuncelide komando ne günlerine şahit oldum ben onun burda,sonra ildem var bak en güzel zamanlarında eşi yanında yok hamile ama eşi göremiyo onun bu hallerini bebklerinin tekmelemelerini,ildem herşeyi onsuz yaşıyo ne kadar acı bi durum bence sen yat kalk şükret haline canım ama üzülceksin tabi aynı zamanda ama seni avutucak çok şey var bi kafanı kaldırıp şu topiğe bakman yeterli canım Allah yardımcın olsunbak ben yarıladım die seviniyorum ama senin askerin gidicek teskeresini alıp gelicek ama o zaman bile benimki askerde olucak hala ooofff of seni teselli ediyim derken gamzeyi ildemi kendimi bunalıma sokcam yaa sen,n yüzünden:) hoşgeldim canım aramıza yeni yuıvan hayırlı uzun ömürlü olsun Allahda kocacığını sana bağışlasın zamanın nası geçtiğini hissettirmesin canım...
yarın sabah gidiyo sevdiğim senağlama şafak 155:a015:şimdiden çok özledim ağladı beni mahvetti zatenmafoldumben 5buçuk ay sonra görürşürz inşallah aşkım .Allah herkese hayırlı teskereler nasip etsin zaman çabucak geçsin amin.
arkadaşlar beni de alın aranıza... CANIM'ı tam 8 gün önce gönderdim askere... bugün yeri belli oldu, uzun dönem yapacak, asteğmen olarak, 12 ayhepinizi Allah kavuştursun bu arada...
ooooooooooo kimler gelmiş kimlerrr hoşgeldiniz uleeeee gözlerimiz yollarda kalmıştııı walla :1ninca:nerde kaldılar diyodum .ben sizin şuanda en üst devrenizim bayanlar tezkere alacak en üst devrede ben varım şafağım 79 kilis.üzülmeyin demek gelmiyo içimden çünkü bana dediklerinde bende sinir oluyodum ilk zmaanlar çünkü üzülmemek elde değil.o nedenle sadece şunu bilin allah derdini veriyosa dermanınıda veriyo.kulunun taşıyamayacağı yük yüklemiyo hiç bi zaman.sabrını veriyo yani.ben evliyim eşim tuncelide özel harekat timinde komando onbaşı yani bizim şafak buralara kadar geldiyse sizinki hayli hayli gelir demek istiyorum.burda hep destek olucaz kızlar inanın bana buurası olmasa hiç geçmezdi vakit sizde pişman olmazsınız inanki.tekrardan hoşgeldiniz sevgiler torunlarım...a.s.opuyorumnanaktan:içelim::1hug:
Gamzeeemmm sen gittikden sonraaaaa buunlarii kim yazacak(( bizi terk etmicen demiii kizz oyarimm bak heee birakmam seni
Ninemm benim kaydirigubbakcemile3 biz ne oluoz teyzemi halami kaydirigubbakcemile3
safak 263 kaydirigubbakcemile3
Bİ LİSTE ETTİRMEDİN HAAAklava: ARADAN FIRT FIRT GAMZE GAMZEE ÇIKTIN DURDUN .İKİ LİSTENİN ARADA SEN YAWW lmaz::mymeka:
senağlama :sinifsinif: mafoldumben :dilcikar: a.s.
canım benim Allah kavuştursun üzülme diyemicem ama inan bana bu ilk zamanlar hep böle geçiyo ama sonrası çok çabuk geliyo hayırlı teskereler canım yanlız olduğunu düşünme sakın bak burda herkes geçti o senin şuan geçtiğin yollardan ama şimdi bak bize tesellli ararken teselli verir olduk...:teselli:yarın sabah gidiyo sevdiğim senağlama şafak 155:a015:şimdiden çok özledim ağladı beni mahvetti zatenmafoldumben 5buçuk ay sonra görürşürz inşallah aşkım .Allah herkese hayırlı teskereler nasip etsin zaman çabucak geçsin amin.
arkadaşlar beni de alın aranıza... CANIM'ı tam 8 gün önce gönderdim askere... bugün yeri belli oldu, uzun dönem yapacak, asteğmen olarak, 12 ayhepinizi Allah kavuştursun bu arada...
Gamzeeemmm sen gittikden sonraaaaa buunlarii kim yazacak(( bizi terk etmicen demiii kizz oyarimm bak heee birakmam seni
ne gitmesi yav daha gamzenin şafağı bitmediki bebek için şafak sayıcak o bu sefer gamzenin kurtuluşu yok burdan bizimde bırakmaya niyetimiz yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?