Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar benim eşim 12 agustosta gidiyor askere daha safagımız baslamadı bile ve ben daha 1 haftalık evliyim. nasıl gececek zaman bilmiyorum. desteginize ihtiyacım var ((

kızlar benim eşim 12 agustosta gidiyor askere daha safagımız baslamadı bile ve ben daha 1 haftalık evliyim. nasıl gececek zaman bilmiyorum. desteginize ihtiyacım var ((

oyy cnmm benimmm... cabucak gececek o günler hic merak etmee ...
ben de esimle 7 aylik evliydim asker oldugunda.. 25. Agustosda Evlilik yiL dönümümüz ve ben ilk Senemize yanLiz kutLayacagim.. AsLinda yanliz sayilmam allahimin ve askimin armaginLari bebislerimle :)))

400.Ler biraz yavas ilerlio.. 300Ler hizlanmaya baslio en güzelli 200.Ler :))

merak etmee gececekk koss kocaa 460 gün ..

bu arada hosgeLdin aramizaa :))) zemuszemus

Amandaa amann herkezz banaa bebislere özenioo zemuszemus

Kolaysaa basinizaaa gelsinn gaciLarrrrr kaydirigubbakcemile3
ilk 3. ay migdee bulantisiiiii yemek yiyememekkkk ... kilo alacagin yerine kilooo vermek kaydirigubbakcemile3
dahasini sayimmii.... 4. aydan sonraa dumbaa gibi olmaya baslamakk kaydirigubbakcemile3 ama güzel yanlarida varr ... bebislerii yavas yavas hissetmek.. kipirdiolar diye heycanlanmak
bebis giyimlerii begenmek.. almakk ahh ahh bak simdi bile heycanlandim kaydirigubbakcemile3

asker enisteler bi gelsinndeee sagg selamett... hepinizinn bebiss safaginii sayacazz ondan sonraa ... isimlerr bu arada güzelmiss kizzz :lepi: darisi basinaaa

Benim yigenimin adini ben eylül koymusdum zemuszemus
eylül ayinda dogdugu icin :)))

benim ufakligin adida Rüzgar Deniz olcak.. beyimiz Denizi cok sevdigi icin bi türLü vazgecemedi bu isimden.. ailede deniz cok koymam diyorum illakiii koycam dio.. bende Rüzgar isminden vazgecmek istemedigim icin oglana iki isim koyuyoruz simdik :)))
büyünce kendi karar verir Rüzgar ismini terci ettcek denizimi :)))

bebek konusu gecince cogumuz heycanLaniyoruz :)) ne güzelll yaa... hepimiz birer anne adayi degilmiyiz sonucdaa :)))

kısa dönem er olarak yapacak 155 gün dimi?

selam kızlar aşkım aradı mektubum gitmiş çok şükür yaazemuszemus
çok sevindi çok mutlu ettin beni dedi ayy canım yaaakaydirigubbakcemile2
bende elimden anca bu kadarı geliyo dedim keşke daha fazla bişey yapabilsem dedim
neyse çok mutluydu bende mutlu oldum.resim felan koymuştum onun çok sevdiği bir resim vardı onu koydum o resme yarım saat baktım dedi üff ya bende duygulandım tabiki....

bebiş isimlerimizi beğenmiş öyle söyledi... gel 6 ay gel
çok özledim yaaa şafak :382

kısa dönem er olarak yapacak 155 gün dimi?

ayyy kuzuuuuu kisaa dönem yapioo daha ne istiosunn lmaz:

bizde yeni evliyiz cnm ben napim... bide ben hamilegim .. herzaman haline sükür et cnm.. hem esin suan yaninda su iki günün tadini cikar....

bak gamzegazel napsin.. esii taa tuncelide asker.. plakalara düsdüü.. odaa evlii ... burdakii tümm hatunlarin esi asker ve cogu uzun dönem askerlik yapio.,,,

bizi örnek al vee alismaya bak cnm tamam mi,... :lepi:

canım benim hoşgeldin aramıza üzülme bu kadar inan alışnca çok daha çabuk geçiyo zaman anlamıyosun bile nası geçtiğini,hem seninki kısa dönemmiş daha ne istiyosun ya 15 ay olsaydı napcaktın ben evli deilim ama evlilerin asker yolu beklemesi daha zor ama bende nişanlıyım ve nişandan bi hafta sonra gönderdim bende herşeyimi askere tam rahatladık kaçamaklar bitti derken o gitti,ama sen yine çok şanslısın bak gamzeye yeni evli sayılır oda eşi tuncelide komando ne günlerine şahit oldum ben onun burda,sonra ildem var bak en güzel zamanlarında eşi yanında yok hamile ama eşi göremiyo onun bu hallerini bebklerinin tekmelemelerini,ildem herşeyi onsuz yaşıyo ne kadar acı bi durum bence sen yat kalk şükret haline canım ama üzülceksin tabi aynı zamanda ama seni avutucak çok şey var bi kafanı kaldırıp şu topiğe bakman yeterli canım Allah yardımcın olsunbak ben yarıladım die seviniyorum ama senin askerin gidicek teskeresini alıp gelicek ama o zaman bile benimki askerde olucak hala ooofff of seni teselli ediyim derken gamzeyi ildemi kendimi bunalıma sokcam yaa sen,n yüzünden:) hoşgeldim canım aramıza yeni yuıvan hayırlı uzun ömürlü olsun Allahda kocacığını sana bağışlasın zamanın nası geçtiğini hissettirmesin canım...

GAMZE VE İLDEM kızlar kusura bakmayın sizi üzmek istemedim okursanız üzülmeyin sakın noluır...

ne diye üzülecekmişim hayat herşeye dayanmayı hanii varya funda ararın şarkısı ACIYA DUVAR GİBİ DURMAYI ÖĞRENDİM diyor ya işte aynen öyle duvar gibi durmayı başımın çaresine bakmayı zorda olsa zaman gelip bunalsamda daralsamda taşıdığım yük belimi bükse bile genede kalkıp yoluma devam etmeyi öğrendim.kırılacak bişi yok merak etme.iyi yapmışsın hatta yazıp oda şükreder haline bu sayede .ben bitirdim bilem siz derdinize yanın :dilcikar::roflol:delikafadulden:lepi::teytey::sm_cool:

en azından şafağı yarılayanlarda adım geçicekondan sonra bi bakmışsın plakalar heyt beeee sonra bi bakmışsın düğün şafağı bi bakmışsın bebeiş şafağı Allllaaaaaaahhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…