- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.621
kızlar benim eşim 12 agustosta gidiyor askere daha safagımız baslamadı bileve ben daha 1 haftalık evliyim. nasıl gececek zaman bilmiyorum. desteginize ihtiyacım var ((
günaydın kızlaaar ayy ay ay szlerr neler konuşmuşsunuz akşam öle GAMZEYLE İLDEM muhabbeti kaçırmışım be yaaa,benimde teyzemler ikiz bana vururmu bilmiyorum ama bendeçok istiyorum ikiz çocuğumun olmasını ama çokda korkuyorum çünkü eğer çocuğum olursa kesinliğkle sezeryanla doğurmayı düşünmüyorum,ama kızı olmasını çok isterim bayılıyorum kız çocuklarını dört kız klardeşiz ama hala bıkımadım kızlarda:)) erkek çocuklarına karşı çok yabancıyım nası yetiştirmem gerektiğini bilmiyorum erkeklerin büyüme devrelerini bilmiyorum ama çocuklarımın bi abisinin olmasınıda çok istiyorum çünkü ben bi abim olmasını çok isterdim ama neyseki aşkom geldi ne abinin ne erkek kerdelşin yokluğunu hissettirmedi bana,eğer kızımız olursa adını ELİF koycakmışız oğlumuz olursa OĞUZ KAAN koycakmışız buda aşkımın özel şiparişi..Bu arada ben şafaktan bi gün daha düşüyorum yuppiiiiiiii..
ŞAFAK=280
SENSİZ BİTEN=167. GÜN BEBEĞİM BAZEN DAYANILMAZ OLSADA YOKLUĞUN YIKIP GEÇSEDE İÇİMDEKİ BÜTÜN DUVARLARI HİÇ USANMAM ASLA YILMAM SENİ BEKLEMEKTEN... ÇÜNKÜ SENİ ÖZLEMEK BİLE ÖYLE GÜZELKİ ÖZLEDİKÇE DAHA ÇOK SEVMEK İSTEMEK HASRETİNLE YANMAK TUTUŞMAK.......SENİNLE HERŞEY ÇOK GÜZEL AŞKIM...opuyorumnanaktan
bizimde kızımız olursa inş ADI EYLÜL OLCAK.askerim düşünmüştü eylülde tanıştıgımız için:)
oglumuzada ben deniz koymayı istiorum suyu çok sevdigim için
ayy heycanlandım bile ya
şafagım 286 ...bayramda aşkım yanıma gelior inş bi aksilik çıkmassa.
ALLAHIM ONU BENDEN ALMA NOLURSUN TEK DUAM O....
oyy cnmm benimmm... cabucak gececek o günler hic merak etmee ...
ben de esimle 7 aylik evliydim asker oldugunda.. 25. Agustosda Evlilik yiL dönümümüz ve ben ilk Senemize yanLiz kutLayacagim.. AsLinda yanliz sayilmam allahimin ve askimin armaginLari bebislerimle :)))
400.Ler biraz yavas ilerlio.. 300Ler hizlanmaya baslio en güzelli 200.Ler :))
merak etmee gececekk koss kocaa 460 gün ..
bu arada hosgeLdin aramizaa :))) zemuszemus
acemilikte hiç izine cıkamuyorlar dimi. 28 gün boyunca göremicem.
kız bende evliyim bi sakin ol canım neden böyle telaşlısın kıyamam sana ben yaaa.bende evliyim canım
kısa dönem er olarak yapacak 155 gün dimi?
kızlar benim eşim 12 agustosta gidiyor askere daha safagımız baslamadı bileve ben daha 1 haftalık evliyim. nasıl gececek zaman bilmiyorum. desteginize ihtiyacım var ((
GAMZE VE İLDEM kızlar kusura bakmayın sizi üzmek istemedim okursanız üzülmeyin sakın noluır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?