- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.301
Tatlım eski msn adresinde benim sinirlerimi bozucak bişeyle karşılaşmıştım..Değiştirdim msn adresini normal adresinin tr uzantılısını aldım hem sorun olmadı hemde işimizi fazlasıyla gördü.. Şimdi bi problemimiz yok bu konuda
dun gece askim aradi telefonla konusmayi yasaklamislar oda arkadasiyla kacmis telefon etti hemen kapattirdim 1 dk bile konusmadan bugun aradi gene cok az konustuk arama dedim gece uyu dinlemio bile beni azarladi resmen beni sora kapadi tabi bu buyutulucek bisi deil biliorum ama en cok agirima giden dogum gunumu kutlamadi dunden berimafoldumben
sevgilim_benim kullanıcısından alıntı
dun gece askim aradi telefonla konusmayi yasaklamislar oda arkadasiyla kacmis telefon etti hemen kapattirdim 1 dk bile konusmadan bugun aradi gene cok az konustuk arama dedim gece uyu dinlemio bile beni azarladi resmen beni sora kapadi tabi bu buyutulucek bisi deil biliorum ama en cok agirima giden dogum gunumu kutlamadi dunden beri
heeeee :) olsun o da benim memleket sayılır :) birininki samsundaydı da kusura bakma canım
aradım yokmuş beyfendiklava:
İlgilenenler içi; markafonide victoria var şuanda ve fiyatlar süper kızlar... bi bakın derim.. valla almıcam derkenn kredi kartımda limit olsa alırdım
kızlar geldim sözleşmeyi imzalattım ayın 15inde ödeme alcam
tatlıkısım bişey olmasın dikkat et demişşsin ben dergide çalışıyorum bizim elemanlarımız genelde prim usulu çalıyor ben gidince benim oldu prim normalde ön muhasebe ve telefonlara bakıyorum ben ama senelik reklam anlaşması aldı napsam müşteri temsilciliğine mi terfi etsem kiohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile5
aaaaa cnm tebrik ederim çok sevindim senin adınaaa.. hayırlı olsun tatlımmm
canım benim zaten benden sonra bi üyeliğini yakalasam oda biliyo benim yüzümü asla göremeyeceğini ama geçmiş geçmiş diyip bi kenarada oturamaz beyfendi adam gibi kendi temizlicek pisliğini yada ben temizlemesini bilicem bu gidişle
kızlar geldim sözleşmeyi imzalattım ayın 15inde ödeme alcam
tatlıkısım bişey olmasın dikkat et demişşsin ben dergide çalışıyorum bizim elemanlarımız genelde prim usulu çalıyor ben gidince benim oldu prim normalde ön muhasebe ve telefonlara bakıyorum ben ama senelik reklam anlaşması aldı napsam müşteri temsilciliğine mi terfi etsem kiohaoldumsmile
bişi değil canım benim hayırlı olsunn güle güle kullann necresim çok hoş kalpli kalplii opuyorumnanaktancanım çok teş.aklımdaydı unuttuydum ben onu ya çok saol
bunlar arasında kararsız kaldım ben ya fiyatı 67,90 ne diyonuz kızlar?
bunuda aldım kızlar bornoz takımları hakkında hangisini diyonuz?
canım benimkinnde geçmişten biüyeliğidi kendi silmedi sonra sonra dedi hep bende baktım sürekli kavga nekadar laf söylesemde almıyo beyni..kendim sildim rahatladım..
bende siliyorum ama bitanesi öle pis bi sitede bi türlü onu iptal ettiremiyrm garib bişi sorun iptal etmekde değil tek isteğim kendi yeni msn açsa bu sorun yaşamıcaz ama nasıl olurda bu kadar basit bi çözüm aklına gelmez deli oluyorummmkötükedihüso
canım o bahsettiğin ssitelerde kendin silemiyosun benimkinn vardı işte iptal etmeyi denemiştim olmadı çözümü hiç girmemkmiş kendiliğnden iptal olcak yani..arayınca sonkez güzel bidille konuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?