Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

işte bunu kendisinin düşünmesini istiyorum bende biliyorum aslında çok kolay bunlardan uzaklaşmak ama askerliğin arkasına sığındılarmı tamam kayış kopuyo bende

üzülme cnm kafası başka yerlerdedir telafi eder merak etme doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllaraa.s.

Canım ßenimkide siviLde asLa unutmayan insan..sadece doqum qünümü deiL bana öseL oLan hiç bişeyi unutmazdı:) çoqu zaman söyLediqim çoqu söz ayLar sonra Karşıma Çakardı.. düşün böyLe biri askerde doqum qünümü unuttu..:) ßende Çok ßosuLdum..teLefonda akşam buqün ayın Kaçı dedim hanqi aydayız dedim ßaktım Tarihten Haberi yok:) aşkım 15 haziranda ne Var dedim :) Sen doqdun Canım dedi..ßenimde Sinirim qeçti:) ßuna ßenzer bişi Yap:)

aradım yokmuş beyfendi klava:

canım takma dicem ama takılıyo malesef aynı dert bende de var..laf anlatamazsın böyle erkeklere canım betüşün dediği gibi erkeklere normal geliyo böyle şeyler..bende yakalamıştım bikç ark sitesinde sil üyeliğini diyodum tmm sonra silerim dedi kaç ay oyaladı beni en sonunda ben sildim.sildim ama nafile budefa benden habersiz başka bi ark sitesine üye olmuş deli oldum sorduğumda da yalanlıyo..msjlar geliyo onada okunmamış oluyo allahtan ben okuyorum çok iğrenç bidurum canımya anlıyorum seni

kızlar geldim sözleşmeyi imzalattım ayın 15inde ödeme alcam

tatlıkısım bişey olmasın dikkat et demişşsin ben dergide çalışıyorum bizim elemanlarımız genelde prim usulu çalıyor ben gidince benim oldu prim normalde ön muhasebe ve telefonlara bakıyorum ben ama senelik reklam anlaşması aldı napsam müşteri temsilciliğine mi terfi etsem kiohaoldumsmile

kevser canım benim zaten benden sonra bi üyeliğini yakalasam oda biliyo benim yüzümü asla göremeyeceğini ama geçmiş geçmiş diyip bi kenarada oturamaz beyfendi adam gibi kendi temizlicek pisliğini yada ben temizlemesini bilicem bu gidişle

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile5

aaaaa cnm tebrik ederim çok sevindim senin adınaaa.. hayırlı olsun tatlımmm

canım benimkinnde geçmişten biüyeliğidi kendi silmedi sonra sonra dedi hep bende baktım sürekli kavga nekadar laf söylesemde almıyo beyni..kendim sildim rahatladım..

bunlar arasında kararsız kaldım ben ya fiyatı 67,90 ne diyonuz kızlar?

bunuda aldım kızlar bornoz takımları hakkında hangisini diyonuz?

hımm peki tatlım hayırlısı olsun canım

canım benimkinnde geçmişten biüyeliğidi kendi silmedi sonra sonra dedi hep bende baktım sürekli kavga nekadar laf söylesemde almıyo beyni..kendim sildim rahatladım..

bende siliyorum ama bitanesi öle pis bi sitede bi türlü onu iptal ettiremiyrm garib bişi sorun iptal etmekde değil tek isteğim kendi yeni msn açsa bu sorun yaşamıcaz ama nasıl olurda bu kadar basit bi çözüm aklına gelmez deli oluyorummmkötükedihüso

canım o bahsettiğin ssitelerde kendin silemiyosun benimkinn vardı işte iptal etmeyi denemiştim olmadı çözümü hiç girmemkmiş kendiliğnden iptal olcak yani..arayınca sonkez güzel bidille konuş canım

canım o bahsettiğin ssitelerde kendin silemiyosun benimkinn vardı işte iptal etmeyi denemiştim olmadı çözümü hiç girmemkmiş kendiliğnden iptal olcak yani..arayınca sonkez güzel bidille konuş canım

konuşucam konuşucam ama güzelmi olur kötümü olur bilemiyrmmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…