Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzuuum çok saol haberlerinle içimi rahatlatıyon vallaolumunekankayizsmile

canım elınde olsa arar mutlaka oyle dusunme canım bızde oyleydık sımdı benım dakıkalrım var onun ıcın rahatız ne demek canım ben haber alamıyınca sen soylersın bugun bana yarın sana sen uzulme bak yarın 8 egtıme gıdıp 1 de gelıyoruz yıne sılah egtımı var dedı yanı bu yorgun olucam demek sen bıl canımm aklında bulunsun meraketme tamma

canım ama sevınmelerı dustu dıye insanın daha cook canını sıkıyoo yanıı kusurabakmasınlar ama devlet esıtlıkden falan degıl yedek subaylara odenen maaslardan dolayı esıtlık getırıyo 4 yıllık oldukları ıcın falan degıl ısın aslı buuu

tamm canım 8-1 arası ii olsunda canım napalım..şuanda onların desteğe ihtiyacı var tektip kalktığını duyunca zor olcak zaten her tl açışında bigelişme varmı diye soruyodu biyönden aramamsı ii oldu benim için söylemk zor olucaktı ona..incimin dediği gibi canımız sağolsun askerlerimize destek olucaz ve elbet bizimde biticek..

canım ben soyledım oda zaten dersı olsa sasardım son gun yapmıslar yapıcaklarını 3 ay tskya sadakmız olsun dedı gulduk:roflol: napalım elbet o aylarda bıter telefonlarda dınenıyomus ya dıyorum nıye oyle konusuyosun banane ya dıyooo

bişey demiyorum artık canım ben Allah herkesin kalbindekini kendisine versinnn, inşallah uzun dönemlerin kısalmasını istemeyenler vakti gelince yeğeninin, çocuğunun yolunu uzun dönem olarak gözlemez aklinialirimsmile

canım uc ay onlara sadakamız olsun yaa bız beklerız sızın nasıl gectı gunlerınız bızımde gecıcek bızden sonrakılerınde ama kımın son gulucegı belıde olmazaklinialirimsmile

canım uc ay onlara sadakamız olsun yaa bız beklerız sızın nasıl gectı gunlerınız bızımde gecıcek bızden sonrakılerınde ama kımın son gulucegı belıde olmazaklinialirimsmile

aynen canımmm sadakamız olsun hahayy :roflol: geçicek elbettt 130 gün geçti gerisi de geçicek sizin de geçicek hepimiz alcaz askerlerimiziii :lepi:

evet canımm 1 günde rafa kalktı denildiyse 1 günde tektip yürürlükte de denir aklinialirimsmile

bız gelsede gelmesede sukretmeyı bılırız o yuzden sorun degıl kaydirigubbakcemile5

cook moralım bozuldu su haberlere canım bıde bzıım askerlerın ordakı bı cook telefon gerı aramaya kapatılmıs sınır oldumm ya arıyırom mesgul falan off ya bı bu eksıktııııboshayallersmile

evt cnm benimkide bugün çagrı attı aradım kaç kez sesi gelmedi 3 telefon değiştirdi sonunda duydum ama 1 dk ancak konuşabildik inş onların bölükte kapatmamışlardır yaa ben bide yurt dışındayım kontör dayanmazki bana offf offfff bugün neden kötü haberler üst üste geliooooo:sinifsinif::gitme:

aaa canım pardon anlamadım ben :kedi: baktımda pek okumadan geçtim sayfaları:kedipuyorumnanaktan

gördüm canım şimdi... ''müjdeeee tektip kalktı'' hee.. hey gidi insanoğlu...

gururla şafak saymaya devam kızlar ;

ŞAFAK 327 turkbayragi

Biz bu yola 15 ay diye çıktık zaten kızlar, bize koymaz, öyleydi böyleydi derken zaten günler geçiyor çok şükür, olsaydı süpriz olacaktı ama olmazsa da hiç sorun değil, incim dediğin gibi gururla, sabırla gün saymaya devam eder, bu özverimizin karşılığını da sonuna kadar alır kavuşuruz sevdiklerimize.. ama ileri geri konuşan, lüzumsuz yorum yapanlar gün gelip pişman olur, utanırsa biz burda olmayacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…