- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.501
kuzuuum çok saol haberlerinle içimi rahatlatıyon vallaolumunekankayizsmile
yapcak bişey yok canım.. elbet birgün bu da bitecek.. bırakın kim ne derse desin.
15 ay diye başladık yola devamboshayallersmile düşerse bize sürpriz olur ama düşmezse de düşmesin napalım canımız saolsun bu günler de geçer Allah'ın izniyle turkbayragi
canım elınde olsa arar mutlaka oyle dusunme canım bızde oyleydık sımdı benım dakıkalrım var onun ıcın rahatız ne demek canım ben haber alamıyınca sen soylersın bugun bana yarın sana sen uzulme bak yarın 8 egtıme gıdıp 1 de gelıyoruz yıne sılah egtımı var dedı yanı bu yorgun olucam demek sen bıl canımm aklında bulunsun meraketme tamma
tamm canım 8-1 arası ii olsunda canım napalım..şuanda onların desteğe ihtiyacı var tektip kalktığını duyunca zor olcak zaten her tl açışında bigelişme varmı diye soruyodu biyönden aramamsı ii oldu benim için söylemk zor olucaktı ona..incimin dediği gibi canımız sağolsun askerlerimize destek olucaz ve elbet bizimde biticek..
canım ama sevınmelerı dustu dıye insanın daha cook canını sıkıyoo yanıı kusurabakmasınlar ama devlet esıtlıkden falan degıl yedek subaylara odenen maaslardan dolayı esıtlık getırıyo 4 yıllık oldukları ıcın falan degıl ısın aslı buuu
bişey demiyorum artık canım ben Allah herkesin kalbindekini kendisine versinnn, inşallah uzun dönemlerin kısalmasını istemeyenler vakti gelince yeğeninin, çocuğunun yolunu uzun dönem olarak gözlemez aklinialirimsmile
canım uc ay onlara sadakamız olsun yaa bız beklerız sızın nasıl gectı gunlerınız bızımde gecıcek bızden sonrakılerınde ama kımın son gulucegı belıde olmazaklinialirimsmile
aynen canımmm sadakamız olsun hahayy :roflol: geçicek elbettt 130 gün geçti gerisi de geçicek sizin de geçicek hepimiz alcaz askerlerimiziii :lepi:
evet canımm 1 günde rafa kalktı denildiyse 1 günde tektip yürürlükte de denir aklinialirimsmile
cook moralım bozuldu su haberlere canım bıde bzıım askerlerın ordakı bı cook telefon gerı aramaya kapatılmıs sınır oldumm ya arıyırom mesgul falan off ya bı bu eksıktııııboshayallersmile
akannehirakannehir:bbo: geçmiş sayfalara bakmadın mı canım hiç ne sevinmesi???? 1 sayfa önce buna en çok tepkiyi ben verdim nerdeysesempatiksalakcinni
didemin yazısı üzerine başka bi topiğe baktım biri böyle yazmış ''müjde kızlarr tektip kalktı çok mutluyummm '' falan yazmış, ona tepki verdiksempatiksalakcinni
evt cnm benimkide bugün çagrı attı aradım kaç kez sesi gelmedi 3 telefon değiştirdi sonunda duydum ama 1 dk ancak konuşabildik inş onların bölükte kapatmamışlardır yaa ben bide yurt dışındayım kontör dayanmazki bana offf offfff bugün neden kötü haberler üst üste geliooooo:sinifsinif::gitme:
evet canım bnde oyle anlatmam san abı onu ara mesgul falan kapatmıslar artık denk geldıkce konusabıldık bızde canımm
evt cnm benimkide bugün çagrı attı aradım kaç kez sesi gelmedi 3 telefon değiştirdi sonunda duydum ama 1 dk ancak konuşabildik inş onların bölükte kapatmamışlardır yaa ben bide yurt dışındayım kontör dayanmazki bana offf offfff bugün neden kötü haberler üst üste geliooooo:sinifsinif::gitme:
evet canım bnde oyle anlatmam san abı onu ara mesgul falan kapatmıslar artık denk geldıkce konusabıldık bızde canımm
tüühh inş düzeltirler geriiiiiiii:gitme:
aaa canım pardon anlamadım ben :kedi: baktımda pek okumadan geçtim sayfaları:kedipuyorumnanaktan
tamam canım :teselli:
ay bıseyler oluyo durmadan degıısyo avatarımm yaaaaa
gördüm canım şimdi... ''müjdeeee tektip kalktı'' hee.. hey gidi insanoğlu...
gururla şafak saymaya devam kızlar ;
ŞAFAK 327 turkbayragi
aynen canımmm sadakamız olsun hahayy :roflol: geçicek elbettt 130 gün geçti gerisi de geçicek sizin de geçicek hepimiz alcaz askerlerimiziii :lepi:
evet canımm 1 günde rafa kalktı denildiyse 1 günde tektip yürürlükte de denir aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?