- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.681
ewet cnm geldiler gidenen kdr çok iyiydi.onlar bizdeyken herzmn olduğu gibi baya çok aradı nişanlım ama herzaman arar. ve bunlar buna bozulmuşlar. nişanlımı arayıp .....nu aramaya vakit buluyosunda bizemi bulamıyosun bilmem ne çok gücümüze gitti fln nişanlımda ağzına geleni söylemiş.bunun için orda çocuğa sitem edip aramızı bozmaya çalışıolar düşünebiliomusunuz. ama kazdıkları kuyuya kendileri düştüler
Ben en son gittiğimde msj laşıyordum arıyayım seni konuş ailenle dedim hepsiyle konuştu valla.. İlk annesine verdim sonra annesi bana vermişti al kızım sen konuşamadım diye..ewet cnm geldiler gidenen kdr çok iyiydi.onlar bizdeyken herzmn olduğu gibi baya çok aradı nişanlım ama herzaman arar. ve bunlar buna bozulmuşlar. nişanlımı arayıp .....nu aramaya vakit buluyosunda bizemi bulamıyosun bilmem ne çok gücümüze gitti fln nişanlımda ağzına geleni söylemiş.bunun için orda çocuğa sitem edip aramızı bozmaya çalışıolar düşünebiliomusunuz. ama kazdıkları kuyuya kendileri düştüler
selam tatlım yiyim sen nasılsın ?selam canım nasılsın
İyiyim burcum sen nasılsınn :1hug:selamm canım nasıslsın
Ben en son gittiğimde msj laşıyordum arıyayım seni konuş ailenle dedim hepsiyle konuştu valla.. İlk annesine verdim sonra annesi bana vermişti al kızım sen konuşamadım diye..
selam tatlım yiyim sen nasılsın ?
Rüyamda aşkımı gördüm.. Babamla tanışıodu ve babam onu çok sevdiğini karakterini beğendiğini söyleyip onnaylıyordu rüyamda.. Hayır olsunnn :1shok: delikafadulden
günaydın canım
oh ne güzel inşallah iptal olur tatlım benimki şöför olarak gitti canım ama şu anda ne iş yaptığı belli değil desem yeridir çok asker açığı varmış yetişemiyorlar alt devre kalabalık gelecekmiş diyorlar fazla asker istemişler çünkü
Ahh canim 2 haftan var.. belki $afak 001 Oldugu zaman yapar..olsun canım ben öyle tahmin ediyorum inşallah gitmezler ya.
ay canım işyerinden aradım nöbette akşam 8 gibi ara yenge dedi benim aradığımı iletir misin edim tamam dedi ama aramadı canım önümüzde hafta içinde ne yaparsa yapar herhalde yapmazsada artık ben hüsrana uğrarım yani
slm canım hayırdır ne oldu morelin niye bozuk?
Ahhh ne kadar ayip vallaa.. kiskanclar ozaman.. hic takma canim ya..ewet cnm geldiler gidenen kdr çok iyiydi.onlar bizdeyken herzmn olduğu gibi baya çok aradı nişanlım ama herzaman arar. ve bunlar buna bozulmuşlar. nişanlımı arayıp .....nu aramaya vakit buluyosunda bizemi bulamıyosun bilmem ne çok gücümüze gitti fln nişanlımda ağzına geleni söylemiş.bunun için orda çocuğa sitem edip aramızı bozmaya çalışıolar düşünebiliomusunuz. ama kazdıkları kuyuya kendileri düştüler
iyi valla canım ne olsun kaynanamı arıcam bende ne zamandır gitmiyorum strese girdim bile
hadi bakalım rüyan inşallah gerçekleşir tatlım
Ben en son gittiğimde msj laşıyordum arıyayım seni konuş ailenle dedim hepsiyle konuştu valla.. İlk annesine verdim sonra annesi bana vermişti al kızım sen konuşamadım diye..
Rüyamda aşkımı gördüm.. Babamla tanışıodu ve babam onu çok sevdiğini karakterini beğendiğini söyleyip onnaylıyordu rüyamda.. Hayır olsunnn :1shok: delikafadulden
İyiyim burcum sen nasılsınn :1hug:
Insallah gelirlerde, seninki biraz rahat olur ya..
Ahh canim 2 haftan var.. belki $afak 001 Oldugu zaman yapar..
bekle bekle.. Güzel olucakkk..
Ahhh ne kadar ayip vallaa.. kiskanclar ozaman.. hic takma canim ya..
önemli olan sen ve Askerin ve askiniz...
Benim Askerimde günde 4 kez beni arar, ailesinide haftada 2 kez..
Ailesini sevmiyor degil.. cok bagli ailesine.. ama yani anlayis gostermeleri lazim.
Uzulme tatlim.. olumunekankayizsmile
hmmm 1 gündürmü haber alamadin? belki yok yogun, yada elektrik gitmistir?
Selam canim.. nasilsin..
canım ya sinirlenip öfkelenmicek gibi değil ki sen takma kafanı içini serin tut işi vardır açamamıştur telefonu
bu nişanlılık ne zormuş heleki nişanlın askerde isebıktım ya mafoldumben
bak canım her ailede vardır illa böyle çekemeyen tipler kimi sinsice belli etmeden yapar kimide böyle cazgırlaşır ben sözlenmeden önce eltimden çok çektim ama umursamadım üzülsemde kalkıp bir laf etmedim ben öyle yaptıkça sözlüm korudu beni zmanla onlar da anladılar ki öyle yaptıkları zaman askerim bana daha sahip çıkıyor daha çok bağlanıyor şimdi umudu kestiler herhalde şükür rahatladım
sen şimdi askerinin derdine derman ol bırak ne derlerse desinler umursama aksine sevin kıskanıyorlar sen sizi sevginizi siz sımsıkı bağlanın birbirinize onlarda çatır çatır çatlasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanklava:
bak canım her ailede vardır illa böyle çekemeyen tipler kimi sinsice belli etmeden yapar kimide böyle cazgırlaşır ben sözlenmeden önce eltimden çok çektim ama umursamadım üzülsemde kalkıp bir laf etmedim ben öyle yaptıkça sözlüm korudu beni zmanla onlar da anladılar ki öyle yaptıkları zaman askerim bana daha sahip çıkıyor daha çok bağlanıyor şimdi umudu kestiler herhalde şükür rahatladım
sen şimdi askerinin derdine derman ol bırak ne derlerse desinler umursama aksine sevin kıskanıyorlar sen sizi sevginizi siz sımsıkı bağlanın birbirinize onlarda çatır çatır çatlasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanklava:
cnm 1sene olucak görümcem hep kıskançtı bana karşı ama kayınvalidem öyle deil. hatta önceliği ztn senisn kızım biliyoruz dedi. ama sorun görümcede biliyorum. neyse cnm sana tavsiyem ne kdr iyi davranırlarsa davransınlar taviz verme çünkü heran değişebiliolar. eminim 2gün sonra çıkıp gelicekler ve hiçbişey olmamış gibi kızım cnm cicim die devam edicekler adım gibi biliyorum.ama ben mesafeli olucam artık:1ninca:
hımmm anladım canım genelde hep böylediler tatlım bak şimdiiden başlamışlar aranızı bozmaa senin nişanlınla aran ii olsun ki onların sözüne bakmasın canım benim sıkı tutmalıısın bırakmamlıısın anında döner allah korusun bu insanlar böyle malesef nişanlılık dönemi çok zor oluyor yaherkesden duyuyorum fazla nişanlı kalmıcaksın diyorlar
Cnm benim kayınvalidemde öyleydi melek derlerya aynen öyle. işte dediğim gibi cnm köprüyü geçene kdr. söz nişan varmı bilmiyorum ama nişanlın seni ne kdr çok sevip bağlanırsa o onların okdr zoruna gidio bunu anlaıdmalsanaalsanasmile
Saol canımm inşallahh :Saruboceq:hadi bakalım hayırlaara vesile olsun tatlım
bende iyiyim canım askerim aramadı dün sesini duyamadım o yüzden biraz canım sıkkın
ayip ki ne ayıp cnm takmıyorum desem yalan olur ama maşallah nişanlım hiç takmıyor. böyle kendilerinde soğuttular artık hiç sallamıyorum diyor.yani olan kendilerine oldu farkında deiller hıhh umurumda deilzemuszemusInsallah gelirlerde, seninki biraz rahat olur ya..
Ahh canim 2 haftan var.. belki $afak 001 Oldugu zaman yapar..
bekle bekle.. Güzel olucakkk..
Ahhh ne kadar ayip vallaa.. kiskanclar ozaman.. hic takma canim ya..
önemli olan sen ve Askerin ve askiniz...
Benim Askerimde günde 4 kez beni arar, ailesinide haftada 2 kez..
Ailesini sevmiyor degil.. cok bagli ailesine.. ama yani anlayis gostermeleri lazim.
Uzulme tatlim.. olumunekankayizsmile
günaydın canım maşşallah şafağın çok güzel seni de tepükleme vakti geliyor desene
Git gör canım benimm.. Ben ramadığımda sitem ediyorlar benimkine. Bende fazla ihmal etmiyorum o yüzden..
Neyseki telefonla hallediyorum uzak olduumuz için fazla gidemiyorum.. Hatta hiç gidemiyorum.. Ama içimde onlara karşı bir kötü tavır yok..Kötülüklerini hiç görmedim hatta Tolga'yla olan kavgalarımızdan haberleri olduğuunda herzaman Tolga'ya kızmışlardır..Kızı üzme diye..Babası bile azarlamış yanındaki biz bile olsak başkasının yanında o kıza bağıramssın diye.. :lepi:
Paylaşılamayan birşey söz konusu olunca negatif enerji kaçınılmaz oluyor..Biz annesinden annesi bizden kıskanır..canım benim de kaynanamla bir problemim yok allah için ama ne bileyim rahat hissedemiyorum kendimi bugün arayayım da cumartesi oturmaya gelcem diyim
Bende okudum canım..Tek tipe karşılarmış bedelli istiyorlarmış...günaydın hepinize kızlar.
şimdi haberlere baktımda askerlikle ilgili çok sinir bozucu haber var.
saol cnm aslında kayınvalidem çok sever beni hatta herkes söyler kızım kızım dder durur. görümcem yıkıyo beynini biliyorum. Nişanlım ztn hiç takma onları umurumda deil senden gayrısı dedi:asigim: askımmmmm benim :asigim:
cnm 1sene olucak görümcem hep kıskançtı bana karşı ama kayınvalidem öyle deil. hatta önceliği ztn senisn kızım biliyoruz dedi. ama sorun görümcede biliyorum. neyse cnm sana tavsiyem ne kdr iyi davranırlarsa davransınlar taviz verme çünkü heran değişebiliolar. eminim 2gün sonra çıkıp gelicekler ve hiçbişey olmamış gibi kızım cnm cicim die devam edicekler adım gibi biliyorum.ama ben mesafeli olucam artık:1ninca:
ewet cnm geldiler gidenen kdr çok iyiydi.onlar bizdeyken herzmn olduğu gibi baya çok aradı nişanlım ama herzaman arar. ve bunlar buna bozulmuşlar. nişanlımı arayıp .....nu aramaya vakit buluyosunda bizemi bulamıyosun bilmem ne çok gücümüze gitti fln nişanlımda ağzına geleni söylemiş.bunun için orda çocuğa sitem edip aramızı bozmaya çalışıolar düşünebiliomusunuz. ama kazdıkları kuyuya kendileri düştüler
haklisin canim.. askerin arkanda ya en onemlisi o olumunekankayizsmileayip ki ne ayıp cnm takmıyorum desem yalan olur ama maşallah nişanlım hiç takmıyor. böyle kendilerinde soğuttular artık hiç sallamıyorum diyor.yani olan kendilerine oldu farkında deiller hıhh umurumda deilzemuszemus
günaydın hepinize kızlar.
şimdi haberlere baktımda askerlikle ilgili çok sinir bozucu haber var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?