Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hımmm anladım canım genelde hep böylediler tatlım bak şimdiiden başlamışlar aranızı bozmaa senin nişanlınla aran ii olsun ki onların sözüne bakmasın canım benim sıkı tutmalıısın bırakmamlıısın anında döner allah korusun bu insanlar böyle malesef nişanlılık dönemi çok zor oluyor yaherkesden duyuyorum fazla nişanlı kalmıcaksın diyorlar

Ben en son gittiğimde msj laşıyordum arıyayım seni konuş ailenle dedim hepsiyle konuştu valla.. İlk annesine verdim sonra annesi bana vermişti al kızım sen konuşamadım diye..
selam canım nasılsın
selam tatlım yiyim sen nasılsın ?
Rüyamda aşkımı gördüm.. Babamla tanışıodu ve babam onu çok sevdiğini karakterini beğendiğini söyleyip onnaylıyordu rüyamda.. Hayır olsunnn :1shok: delikafadulden

iyi valla canım ne olsun kaynanamı arıcam bende ne zamandır gitmiyorum strese girdim bile

hadi bakalım rüyan inşallah gerçekleşir tatlım

Insallah gelirlerde, seninki biraz rahat olur ya..

Ahh canim 2 haftan var.. belki $afak 001 Oldugu zaman yapar..
bekle bekle.. Güzel olucakkk..

Ahhh ne kadar ayip vallaa.. kiskanclar ozaman.. hic takma canim ya..
önemli olan sen ve Askerin ve askiniz...
Benim Askerimde günde 4 kez beni arar, ailesinide haftada 2 kez..
Ailesini sevmiyor degil.. cok bagli ailesine.. ama yani anlayis gostermeleri lazim.
Uzulme tatlim.. olumunekankayizsmile

iyi valla canım ne olsun kaynanamı arıcam bende ne zamandır gitmiyorum strese girdim bile

hadi bakalım rüyan inşallah gerçekleşir tatlım

Git gör canım benimm.. Ben ramadığımda sitem ediyorlar benimkine. Bende fazla ihmal etmiyorum o yüzden..
Neyseki telefonla hallediyorum uzak olduumuz için fazla gidemiyorum.. Hatta hiç gidemiyorum.. Ama içimde onlara karşı bir kötü tavır yok..Kötülüklerini hiç görmedim hatta Tolga'yla olan kavgalarımızdan haberleri olduğuunda herzaman Tolga'ya kızmışlardır..Kızı üzme diye..Babası bile azarlamış yanındaki biz bile olsak başkasının yanında o kıza bağıramssın diye.. :lepi:

hadi bakalım hayırlaara vesile olsun tatlım

İyiyim burcum sen nasılsınn :1hug:

bende iyiyim canım askerim aramadı dün sesini duyamadım o yüzden biraz canım sıkkın

inş.canım belkide bir süpriz felan yapmaz

hmmm 1 gündürmü haber alamadin? belki yok yogun, yada elektrik gitmistir?

Selam canim.. nasilsin..

Bilmiyorum yaa hala ses yok kafamçokkarıştı

canım ya sinirlenip öfkelenmicek gibi değil ki sen takma kafanı içini serin tut işi vardır açamamıştur telefonu

klava: :çok üzgünüm: kafamçokkarıştı

bu nişanlılık ne zormuş heleki nişanlın askerde ise bıktım ya mafoldumben

aynen öyle... hepimi zyaşıyoruz dönem dönem böyle sinir bozuklukları, ne de olsa bambaşka bir aile, bi de elti giriyosa işin içine ki bende de .. o da apayrı bir aileden gelenbiri.. zor valla.. allah hepimizin yardımcısı olsun..:1hug:

saol cnm aslında kayınvalidem çok sever beni hatta herkes söyler kızım kızım dder durur. görümcem yıkıyo beynini biliyorum. Nişanlım ztn hiç takma onları umurumda deil senden gayrısı dedi:asigim: askımmmmm benim :asigim:

cnm 1sene olucak görümcem hep kıskançtı bana karşı ama kayınvalidem öyle deil. hatta önceliği ztn senisn kızım biliyoruz dedi. ama sorun görümcede biliyorum. neyse cnm sana tavsiyem ne kdr iyi davranırlarsa davransınlar taviz verme çünkü heran değişebiliolar. eminim 2gün sonra çıkıp gelicekler ve hiçbişey olmamış gibi kızım cnm cicim die devam edicekler adım gibi biliyorum.ama ben mesafeli olucam artık:1ninca:

hadi bakalım hayırlaara vesile olsun tatlım

bende iyiyim canım askerim aramadı dün sesini duyamadım o yüzden biraz canım sıkkın
Saol canımm inşallahh :Saruboceq:

Arayamamıştır tatlım..Mutlaka çıkmıştır bişey..Bende benmkine hiç sölemedim şu tektp olayını..Duydumu acaba.. Bişeyde demedi bana..

Bu arada kızlar aşkımın aklına bi fikir gelmiş şöyle anlatayım..Biz aşkımla ayın 5 inde tanıştık..O yüzden her ayın 5 i önemlidir bizim için..Üstünden ne kadar zman geçerse geçsin.. Bi kere unuttum diye acayip tavır yapmıştı bana..
Neyse; Aralığıın 5 i pazar gününe denk geliyor..Ve biz gün için randevulaştık Saat ve yer belirledik.. Aralığıın 5 inde orda buluşcaz..Ama bu konuyu hiç konuşmıcaz birdaha..Dün konuştuk ve dünde kaldı..Birbirimize hatırlatmıcaz, unutmuş gibi davranıcaz.. Gerçekten birimiz unutursa diğerimiz yandı orası kesin klava: Ama inanıyorum ki çok güzel geçicek..Evlendikten sonrada yaparız aşkım dedi... Akşam belirlediğimiz yerde buluşuruz bu kez dedii.. Biraz renk gelir heyecan katar ilişkimize dedi..Aşkım benim yaaa..Seviyorum işte :asigim:

Son düzenleme:
ayip ki ne ayıp cnm takmıyorum desem yalan olur ama maşallah nişanlım hiç takmıyor. böyle kendilerinde soğuttular artık hiç sallamıyorum diyor.yani olan kendilerine oldu farkında deiller hıhh umurumda deilzemuszemus

canım benim de kaynanamla bir problemim yok allah için ama ne bileyim rahat hissedemiyorum kendimi bugün arayayım da cumartesi oturmaya gelcem diyim

günaydın hepinize kızlar.
şimdi haberlere baktımda askerlikle ilgili çok sinir bozucu haber var.
Bende okudum canım..Tek tipe karşılarmış bedelli istiyorlarmış... klava:

Bedelli kadar taş düşsün başlarına yaaİstedikleri o zaten..Tek tip gelirse bedelli kalkar diye düşünüyorlar..Devletindaha doğrusu bizlerin parasıyla çocukları bedelli yapsın tabi..Bizim garibanlarımızda 15 ay yapsın askerliğini...

hımm kıskançsa yandın canım mesafesini koy bak bende facede msne felan konuşuruz ama fazla konuşmak istemiyorum yanlış ankarlar kendini beğnedirmeye çalışıyor havalarına girmelerini istemeem hatta geçen gün benimde başıma geldi konuşuyzo felan kaan seni ne sıklıkla arar dedi bende hergün ama araıamadığı günlerde oluyor tabi ama en fazla 2 gün dediğimde aaa öle mi bizi 3 günde bir arıyr demez mi öle mi bilmiyordum ama bende onu arıyorum dedim oda dediki ben onu hergün arıyorum dedi ee siz hergün aıyosanız aramaya gerek görmüyordur yani dedim ben aramadığım için pek dedim :===))))))

ay kıyamam ya ne kötü
nişanlımda beni günde kaç kere arardı hep,annelerini akşamdan akşama arardı
sölüyorum hep konuşuyoruz,konuştuk ettik filan, bişi diyemiyolar
bikere k.validem telefon parasına yazık okadar konuşmayın,iyi oldğnuzu bilin yeter dedi
bende o aramıyo ben arıyorum,bedavalarım var bnm. ondan bol bol konuşuyoruz dedim.
sorada zaten saolsun telekon akşam 7 sabah 7 bedava yaptı.
artık daha bol konuşuyos. canımız istediği zmn kapatıyoruz telefonu.bayanssulusmile

sende takma hiç bu tip muahbetleri,ne derlerse desinler salla bayanssulusmile

haklisin canim.. askerin arkanda ya en onemlisi o olumunekankayizsmile

günaydın hepinize kızlar.
şimdi haberlere baktımda askerlikle ilgili çok sinir bozucu haber var.

günaydin tatlim... hayirlisi artikkk.. belki supriz olur.. olmazsada zaten 15 ay icin basladik.. hepimiz gucluyuzzz!! olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…