Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bencede koy mesafeni cnm soğuk olma tabi ama bilmiyorum ya ben çok takarım böyle şeleri çünkü çok iyiydik ama eminimki bnm bunu buldr takıp üzüldüğümü bilmiolar ve dediğim gibi cmtesi günü çıkıp gelicekler hatta hergün ararlar dün geldikleri için aramadılar bugün ararlar. acaba sölesemmi sölemesemmi kararsız kaldım sizce?

Paylaşılamayan birşey söz konusu olunca negatif enerji kaçınılmaz oluyor..Biz annesinden annesi bizden kıskanır..

acaba benim kayınvalidemde kıskanıcak mı beni merak ediyorum ablası kıskançmışda annesi için bişey demedi hatta ablasının ayrıldığını söylediydi kayınvalidesi vearkadaş çevresinden dolayı dedi.kayınvalidesi sen çalışıcan oğlum ve kızımın hesabına para yatırcan demiş buda bikaç sefer yapmış sonra yapmamış tabi sonrada kaynana konuşmuş
boşanmışlar sanıım sonra aslında hiçde fena fikir değil dedi bana bak dedim şakasına bile çirkin dedim birdaha duymuyim dedim eğerki olursa şöle olur sen çalışırsın ben evde otururum benim hesabıma para yatırırsın dedim güldü:)sonra işte bu kaynana dedi üstüne basa basa annemden baya bi çekniyor bende evet kaynannalar yok mu çok beterler deedim ilk başlarda aman bir evlensede kurtulsak derler sonralarda oğullarından kopamazlar gelinlerini kıskanırlar deidm bir güldü bir güldü canım aşkım ya:)

Bende ona çok dikkat ediyorum.. Bazen bana soruyo annesi tolga aradımı diye hönk diye kalıyorum acaba onu aramadı mı diye.. Tolgayla konuştum bu konuyu sana bunu soruyorsa bilki aramadığım için soruyordur deid ve gerçektn öyle oldu.. Bi kere potunu kırdım.Kurtarmaya çalıştım ama.. Bi numaradan çağrı yaptı ben aradım falan diye ne derece faydalı oldu bilmiyorum..

sinirlerim zıpladı sabah sabah yine.

haklisin canim.. askerin arkanda ya en onemlisi o olumunekankayizsmile

günaydin tatlim... hayirlisi artikkk.. belki supriz olur.. olmazsada zaten 15 ay icin basladik.. hepimiz gucluyuzzz!! olumunekankayizsmile

orası öyle canım tabi ama askerlerin asker bekleyenlerin hevesiyle oynamayın bari.yazıklar olsun diyorum zaten ben mecliste olan herkese. sadece askerlik için değil.

tabi canım kaan abla der ben geçen gün sorudm ne dememi eklersin ben ne diyorsam sende öle diceksin dedi şok oldum ben
niye hergün arıyorlarki yalnız bırakmamamk için mi fesatığa mı vuruyorlar ne yapıyor nerde diye canım?
aman boşver söleme canım ya bu sfere daha fzla yaparlar sırf üzülesin diye bunlara üzüldüğün tarafları göstermiceksin sonra aha beter yaparlar mazallah send efazla takmamaya çalış canım nişanlınla sımsıkı tutun tatlım

pek tatlı dilli görümcemm ama o tatlı dil sonra acıya bürünüpde benim canımı yakmasında:)
hadi ya aman salla boşver gitsin ya siz nişanlımıısnız canım?böyle annesiyle felan konuştuğuna göre.

bilmiorum cnm yani nişanlım askere gittiğindenberi hergün ararlar fesatlığına olduğunu sanmıyorum cnm merak ediyolar. oğulları askere gidince bana daha düşkün oldular ama bilmiyorum ya. ama ben en iyisi söylemiyim sadece biraz surat asayım kayınvalidem bnm surat ifademden anlar. bnm çok nazlı bi yapım vardır da bunusırnaşık şey

yengeç pissy hoşgeldiniz

kızlar en güzeli aslında altta kalmayacaksınız ama işte biz onu yapamıyoruz allaha şükür şimdi herşey yolunda kaynım o çatlak gelinden ayrıldı da ortalığı karıştıran bi çirkef yok ben rahatladım büyük eltiminde ağzı var dili yok kendi çapında ben ondan daha cadıyım ama yine de insan çekiniyor ya ters birşey yaparsa ya yanlış bir söz söylersem kimsenin huyu suyu bir değil ki

hergünde aramak olur mu ya ben istemem şahsen jayınvaliden pek ii insana benziyor annllattığına göre tatlım
anacım bunlara böyle yapıcaksın yoksa anlamıyorlar ne kadar zor bişey ya nişanlılık dabende korkuyorum valla böyle okuudkça

valla aynı bend eöyleyim hiç alttan alamam eğerki onların sölücekleri lafın altında kalırsam direk kaana söylerim oda gerek yapar umarımki eğer öyle bişeyle karşılarsam yüz verince allttan aldıkça başımıza çıkmaya başlarlar neme lazım ama ben onunn annesinden korkuyorum açıkcası
inşallah bende nişanlııık dönemi felan yaşarım kaanımla ya

ama ben rahatsız olmuyorum cnm memnun oluyorum aramalarından ben fazla ilgiyi severimdesositososito evet zor yanlarıda var nişanlı olmanın cnm

aman iyi elti melti yok bende. o daha beter olurdu Allah kolaylık versin cnm sanada hepimizee:Saruboceq:

yok canım ya ne nişanı sözlü bile değiliz..Aşkım sağolsun tüm sülalesiyle tanıştırdı beni..

canım bazı insanlarla uğraşamıyorsun malesef benim eltim dediğim kız sözlümün ikizinin sevgilisiydi kızı da tanıyorum küçük halamın komşusu nasıl karıştırmış neler demiş benim hakkımda birde biryere gidilcek mesela merve gelirse ben gelmem ona da alırsanız ben giymem falan diyormuş kaynanam ben ayrım yapamam demiş gelmezsen gelme giymezsen giyme yani ben bunları duyunca çok üzülüyordum heleki ben kaynım için neler demişim haberim yok işte o işe yaramzmış falan sözlüme dedim ben yüzleşcem ikisinlede ben demedim öle şey ki kaynımı bilirim iyi çocuktur ama çabuk gaza gelir sözlüm dedi bekle anlar zamanı gelince oda neyin ne olduğunu dedi diğer eltime de neler yapmış neler söylemiş bana olan öfkesi de ben sözlendim niye ona söz yapmadılar die ama ben 4 yıldır beraberim sen 6 ay ve senin sevgilin istemiyor seninle sözlenmek daha demi bunca şeyi bana bundan yaptı şimdi rahatladım 2 hafta önce ayrıldılar kaynım senin yalanlarınla bu ilişki sürmez demiş bitirmiş kötükedihüsokötükedihüso

ewet cnm herkes de varmış bu derthihoyyyt
Benim kardeşleriyle aram iyi şimdilik.. Bi kız kardeşi biraz soğuk ama o da öyle çok değil..Abilerine çok düşkünler.. Kuzenleri var kız onlar tolganın hastası ama bana karşı hiç surat murat yapmadılar..Teyzesi var çok güleryüzlü bana karşı.. Erkek kardeşiyle aramız çok iyi.. Allh bozmaz inşallahhh
Baba tarafıylada düğünde tanıştım..Hepsi çok yakın davrandılar..Kuzenleride öyle.. Hiç yabancılık hissetmedim yanlarında şakkıdı

Kanımca isabetli bir karar olmuş alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…