- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.761
ii geceler kızlar...
yeni başlayan arkadaşlar varmış hoşgeldiniz Allah kavuştursuna.s.
kısa dönem çabucak geçiyo ümitsizliğe kapılmayın olur mu:teselli:
şafak.....279
mehtap.....110
gittiğinden beri ilk defa çok kırdın beni çoooookkkmafoldumben
yahu burada tuncelide, vanda, şırnakta nişanlısını, kocasını bekleyen arkadaşlarımız var.. nice anneler var.. hemde uzun dönem.. benim nişanlım kıbrısta ama hudutta görev aldı, bir haftada sadece 4 saat uykuyla kaldığı oluyordu, kulede nöbet tutuyordu.. psikolojisi bozuldu da yerini değiştirdiler.. 2 arkadaşı intahara teşebbüs etmiş.. çarşıya çıkıyorsun halkı askere tepkili, yüzüne bakmıyor birçoğu.. böyle bir ortamda askerlik.. kolay geçiyormu tabi ki hayır hiç geçmiyor.. ama buna da şükür ediyorum.. dua ediyorum, moralimi bozmuyorum.. moral veriyorum.. ben bunların aynısı kendi nişanlıma da diyorum.. farklı psikolojilere kaymaya çok müsait çünkü.. iki ağlasam, özledim desem hemen dağılacak.. onunla askerlik yapıyorum bende.
dağlarda saatlerde yürüyüp canını hiçe sayan askerlerimiz var.. kahrolmanın faydası varmı?? hepimizin duaları onlarla.. :Saruboceq:
asker eşi olarak gururlu olmanızı, askerinizin ziyaretine gözyaşı ile değil, bu şeref ve gururla gitmenizi dilerim.. hem kısa dönem hemde istanbulda askerliğini yapıyor eşiniz, sizin yerinizde olmak isteyen ben dahil nice arkadaşlarım var eminim.. gerçi bizim bitti artık çok şükür.. turkbayragi
lütfen olumsuz düşüncelerin sizi esir almasına izin vermeyin..
içiniz de ki gücü ve inancı hiç kaybetmeyin,
hayırlı tezkereler dilerim,
şafak 65 Van
ebuşşş orda mısın???
ebuş canım kalıp sohbet etmek isterdima ama yatmam lazım ii geceler canım öptüm seni kocaman...
nihal seninkide 329'uncu Dönem asker mi?
bende dün esimi teslim ettim. Onsuz yataga girince içim cız etti. giydiği gömleği yıkamadım yıkamıcamda kokusunu içime cekiyorum. gercekten cok zor gececek((
canım öncelikle belirteyim ki tartışma açmak gibi bir amacım yok,sen de zaten hepimiz için zor olduğunu belirtmişsin, sadece bilgi vermek istedim. çünkü tartışmaların en son olması gereken yer şafak saydığımız yerler.hepimiz oldukça stresliyiz günlerimizi sayarken. kısa dönemde de doğuya gidiliyor.çukurcaya eşini gönderen bir arkadaş var mesela burda.nişanlımın öğretmen arkadaşı da çukurcaya gitti. yani çok var giden güzelim. tek farkımız galiba zaman konusunda. sizlerde süre daha uzun olunca eminim daha kötü oluyordur.allah hepimize sabır versincanım ne güzel demişsin o bahsettiğin kişerin en başında gamze geliyo eşi komando tuncelide sonra ben nişanlım vanmda hudutta yani sınırda balparem onunkide mardinde ve daha bunun gibi sayamadığım unuttuğum bi iki kişi daha var ve hepimizde uzun dönemiz ama kısa dönem diye üzülmesinler diyeme diğer arkadaşlara çünkü oda ayrı bizde ayrı ama tek bişey varki onları teselli edicek gönüllerine su serpicek bi çok avantajları var hem yerleri iyi doğuda deiller hem kısa dönemler hem görmek isteseler yanlarına gidip görebilirler ama bizim onları görmeye gitme gibi bi imkasnımız yok çünkü hem onlar tehlikeye girer hem biz neticede hepimiz asker yolu bekliyoruz ve hepimiz onların boşluğunu yaşıyoruz konumlarımız farklı olsada yüreklerimizdeki sızı aynı sadece bizimkilerde hepten kaybetme korkusu var aradaki fark bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?