Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim eşimde doğuda kısa dönem
dün gönderdim gözlerim yaşlısenağlama
ağrı jandarma il komutanlığı,ama komando olmuş
orayı anlayamadım neden jandarmayken komando oldu:1ninca:

ayy mektup yazıyorum deyince benimde yazsım geldi :1rolleyes: neyse bende bi kağıt kalem alıyımda başlayım. sevinsin bitanem turkbayragi

kızım kader ben pc nin başında değilim ama onlıne olduğum için karışıklık oldu bacım:kedi:
neyse şimdi bitti mektubum yatıcam sende yaz tabiki kızım morel olsun enişteye benimki şubat gibi izne gelcekmiş ve 25 gününün hepsini kullandırıyolarmış :1no2:
düşünsene yaa 25 güne gelecek buraya sonra alışacam bide gine gönder tekrardan 6 ay bekle varmı yaa çekilirmi bu eziyetklava:turkbayragi

günaydın kızlar... dün esimin sesini duyunca bugün kendimi daha iyi hissediyorum. sesini duyunca ellerin sesim titredi 2 gün olmasına ragmen cok özlemişim. o da cok özledim hep aklımdaydın dedi :asigim:

günaydın kızlar... dün esimin sesini duyunca bugün kendimi daha iyi hissediyorum. sesini duyunca ellerin sesim titredi 2 gün olmasına ragmen cok özlemişim. o da cok özledim hep aklımdaydın dedi :asigim:

ahh be senem benim ilk günlerim geldi aklıma ama şükret canım şükret hayatım .şöyle düşün rabbim böyle telaşlar böyle heycanlar versin.kötü endişeler telaşlar vermesin.allah sabrını veriyo canım ben kendimden biliyorum.eşim tuncelide özelharekat timinde komando hergün dağlarda operasyonlarda.çatışmalarda....net yok çarşı yok aylardır yüzünü görmedim.sesinide ararsa duyuyoum aramazsa yok hiçbişey.buna rağmen şükrediyorum yaşadığı için varolduğu her saniye için şükrediyorum.şükretmesini öğrendim sabretmesini öğrendim.ek derdim askerlikte değil eşime para yolluyorum elişi yapıp satıcam diye canım çıkıyo.bi başımayım.ama genede şükrediyorum.bunları bil ve sende şükret canım.rabbim gülen yüzünüzü soldurmasın hiç.kazasız belasız gelsin inşallah.öpüyorumopuyorumnanaktan

RAbbim sabır versin ebuşum.. tam kavuştum derken, bir kez daha askerlik yapıyorsun.. biz sırf bu işkencenin korkusundan kalan izinleri kullanmadık, bari erken gelelim diye. en azından bu sayede 20 gün erken kavuşacağız.. hihoyyyt

Asker yolu bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı tezkereler dilerim.
Sevgiler,

şafak 64.. çok az kaldı.. çok..

mafoldumben
günaydıııın :lepi: benimki de gelse keşke izine. gelmeyecem diye tutturdu izine gelmezse 04.08.2010 da burda izin kullanırsa 01.09.2010 da burda o yüzden gelmiyo mafoldumben özledim yaw ŞAFAK: 381

ayy canım Allah sanada sabır ve dayanma gücü versin. Çok zor gercekten insan basına gelince daha iyi anlıyor. İnşallah sagsalim kavusursunuz.a.s.

dirim 154 deil mi ikimizinde esi aynı zamanda gitti ve kısa dönem. burdan bir arkadas bütün dönemlerin 155 olacagını söylemişti. bugün 154 kalmıyor mu o zaman. bunun kesin tarihi ne bilen yok mu?
canım ağustos,ekim,aralık 31 çekiyor.155 gün eğer her ay 30 çekerse 5 ay 5 gün oluyor
155+3=158 dedim ama bende emin değilim ya bilen biri anlatırsa iyi olur kafamçokkarıştı
canım senin ki nereye gitmişti??

2 hafta sonra esimin dogum günü ne alsam ne yapsam süpriz yapmak istiyorummm bana yardımcı olun lütfennnnnnnnnnn
canım en güzel hediye bence onun yanına gitmektir.opuyorumnanaktan
hediye alsan asker de kullanamayacak

evet evet eger 155 herkes için aynıysa 153 kalıyor. ama 158 gün olursa 10unda asker sayılırlarsa bugün 154 gün kalıyor dimi?

cok karmasık :1rolleyes:

bugün asker bir arkadasımla konustum kendin gitmen yeterli ama ben hamburgeri cok özlemiştim dedi. belki orda hemen yiyecegi biseyler götürürüm. fotografımız olabilir baskada aklıma bisey gelmiyor

BaLparem bitanem anlatmak istersen burdayiz biliosun demi kuzum ...

üzüLmene dayanamayiz ...

canım benimmm çok teşekkür ederim yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldumopuyorumnanaktan
sen de bilirsin bazen başka bi boyut alıyo beklemek
dayanamıcak gibi oluyorum
çok özlüyorum ,herşey üzerime geliyo sanki
dün akşam da öyleydim işte
bi konuda duymak istediklerimi duyamayınca üzüldüm:çok üzgünüm:
o da üzülmüş sonradan ,az önce aradı hallettik:lepi:
boşuna sevmiyorum ben bu çocuğu yaakaydirigubbakcemile3

ebuşum sana da çok teşekkür ediyorum kuzum:içelim:
canım malesef biz de hepsini bi anda kullanıcaz aralıkta gelicek
tekrar göndermek çok zor olucak ama onlar için çok önemli bu izinler,bi dinlenirler en azından.ben de 4,5 ay beklicem gittikten sonra
izin sonrasına az gün bırakmak lazım geçmez çünkü:gitme:

canım bak onu bilmiyorum işte 10'unda mı başlıyor askerlik yoksa teslim tarihi mi?
eşimin arkadaşı eğer çarşamba günü 17:00 den sonra teslim olursan 1 gün geç terhiz olursun demişti.kafamçokkarıştı
bencede öyle yapabilirsin
seni görünce çok mutlu olacaktır yerimseniben

offf kizLarr cok fenayim (
moraLim sifirin aLtinda resmen agLamakdan gözLerim sisdii ya mafoldumben

ikizLerimden kiz oLaninin kalp atisLari ogLana göre cok zayifmis mafoldumben
bidahaki kontroLLe kadar normaLLe dönmezse tek gebeLikLe devam edecekmisim senağlama
icime ata ata patLicam, kimseyLe payLasamiom anlatamiom..
Esimede demiyoRum .. onun askerde morala ihtiyaci var bide beni düsünüp üzüLmesini istemiyorum..
Dün aradi sordu bebekLerim nasiL diye yaLan sölemek agrima gitti mafoldumben
Bi yandan esimin özLemi bi yandan bebegimin beni mahveden haberi .. napcam ben..

Göksum bitanem birakma beni annecim :Saruboceq:

kafanizi ütüLedim yine k.bakmayin kizlar mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…