- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.781
canım öncelikle belirteyim ki tartışma açmak gibi bir amacım yok,sen de zaten hepimiz için zor olduğunu belirtmişsin, sadece bilgi vermek istedim. çünkü tartışmaların en son olması gereken yer şafak saydığımız yerler.hepimiz oldukça stresliyiz günlerimizi sayarken. kısa dönemde de doğuya gidiliyor.çukurcaya eşini gönderen bir arkadaş var mesela burda.nişanlımın öğretmen arkadaşı da çukurcaya gitti. yani çok var giden güzelim. tek farkımız galiba zaman konusunda. sizlerde süre daha uzun olunca eminim daha kötü oluyordur.allah hepimize sabır versin
allah sağsalim onları bize kavuştursun güzelim:Saruboceq:
burdayım canım buyur:lepi:
mektup yazıyom aşkımadakaydirigubbakcemile2
burdayım canım buyur:lepi:
mektup yazıyom aşkımadakaydirigubbakcemile2
ayy mektup yazıyorum deyince benimde yazsım geldi :1rolleyes: neyse bende bi kağıt kalem alıyımda başlayım. sevinsin bitanem turkbayragi
günaydın kızlar... dün esimin sesini duyunca bugün kendimi daha iyi hissediyorum. sesini duyunca ellerin sesim titredi 2 gün olmasına ragmen cok özlemişim. o da cok özledim hep aklımdaydın dedi :asigim:
kızım kader ben pc nin başında değilim ama onlıne olduğum için karışıklık oldu bacım:kedi:
neyse şimdi bitti mektubum yatıcam sende yaz tabiki kızım morel olsun enişteye benimki şubat gibi izne gelcekmiş ve 25 gününün hepsini kullandırıyolarmış :1no2:
düşünsene yaa 25 güne gelecek buraya sonra alışacam bide gine gönder tekrardan 6 ay bekle varmı yaa çekilirmi bu eziyetklava:turkbayragi
kızım kader ben pc nin başında değilim ama onlıne olduğum için karışıklık oldu bacım:kedi:
neyse şimdi bitti mektubum yatıcam sende yaz tabiki kızım morel olsun enişteye benimki şubat gibi izne gelcekmiş ve 25 gününün hepsini kullandırıyolarmış :1no2:
düşünsene yaa 25 güne gelecek buraya sonra alışacam bide gine gönder tekrardan 6 ay bekle varmı yaa çekilirmi bu eziyetklava:turkbayragi
ahh be senem benim ilk günlerim geldi aklıma ama şükret canım şükret hayatım .şöyle düşün rabbim böyle telaşlar böyle heycanlar versin.kötü endişeler telaşlar vermesin.allah sabrını veriyo canım ben kendimden biliyorum.eşim tuncelide özelharekat timinde komando hergün dağlarda operasyonlarda.çatışmalarda....net yok çarşı yok aylardır yüzünü görmedim.sesinide ararsa duyuyoum aramazsa yok hiçbişey.buna rağmen şükrediyorum yaşadığı için varolduğu her saniye için şükrediyorum.şükretmesini öğrendim sabretmesini öğrendim.ek derdim askerlikte değil eşime para yolluyorum elişi yapıp satıcam diye canım çıkıyo.bi başımayım.ama genede şükrediyorum.bunları bil ve sende şükret canım.rabbim gülen yüzünüzü soldurmasın hiç.kazasız belasız gelsin inşallah.öpüyorumopuyorumnanaktan
şafak 156/İskenderun
canım ağustos,ekim,aralık 31 çekiyor.155 gün eğer her ay 30 çekerse 5 ay 5 gün oluyordirim 154 deil mi ikimizinde esi aynı zamanda gitti ve kısa dönem. burdan bir arkadas bütün dönemlerin 155 olacagını söylemişti. bugün 154 kalmıyor mu o zaman. bunun kesin tarihi ne bilen yok mu?
canım en güzel hediye bence onun yanına gitmektir.opuyorumnanaktan2 hafta sonra esimin dogum günü ne alsam ne yapsam süpriz yapmak istiyorummm bana yardımcı olun lütfennnnnnnnnnn
canım ağustos,ekim,aralık 31 çekiyor.155 gün eğer her ay 30 çekerse 5 ay 5 gün oluyor
155+3=158 dedim ama bende emin değilim ya bilen biri anlatırsa iyi olur kafamçokkarıştı
canım senin ki nereye gitmişti??
canım en güzel hediye bence onun yanına gitmektir.opuyorumnanaktan
hediye alsan asker de kullanamayacak
BaLparem bitanem anlatmak istersen burdayiz biliosun demi kuzum ...
üzüLmene dayanamayiz ...
canım bak onu bilmiyorum işte 10'unda mı başlıyor askerlik yoksa teslim tarihi mi?evet evet eger 155 herkes için aynıysa 153 kalıyor. ama 158 gün olursa 10unda asker sayılırlarsa bugün 154 gün kalıyor dimi?
cok karmasık :1rolleyes:
bugün asker bir arkadasımla konustum kendin gitmen yeterli ama ben hamburgeri cok özlemiştim dedi. belki orda hemen yiyecegi biseyler götürürüm. fotografımız olabilir baskada aklıma bisey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?