Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evt cnm bende pek sevmiorum tesetturlu gelinligi esarp yaptirmayi hele hic sevmiorum herkes ayni tarz yaptirio zaten yakinlarin pek bir ozelligi olmuo bence guzelligini hepten kapatio bide ben hic hayatimda beyaz esarp takinmadim sevmiorumda nedense beyaz esarpi evt cnm bende kapaliyim ama butun gun evde oldugumdan hep acigimkaydirigubbakcemile3 turkiyeye gidince super oluo her renk esarp aliorum ama buraya gelince gidicek yerim olmadigindan duruo hepklava:

yok canım oyle algılamadım ama kaplı olanlara her konuda daha farklı bakılyo sızde ıyı bılırsınız benım arkadaslarım falan bu duruma cook karsı bı gun icin cook gereksız oldugunu dusunuyolar ama haklısın canımm sonucta onu yaparken zararı bana olcak cook sagol dusuncen ıcın canımm

cnm ben çok umtu bağlamıştım. Hiç umudum kalmadı artık:çok üzgünüm:

bnede canım ya burda cooka yere yapılyo testurlu gelınlık bası ama bende acık yaptırıcam cunku cook ozel bı gun

yok cnm o anlamda deil bence kapanmak tabiki buyuk bir inancla buyuk bir hevesle kapanmak ben ole bir sekilde icimden gelerek kapandim ama dugun cok farkli kucuklukten beri hayallerimdeki gelinlik benim sacimi yaptirip bol kabarikli bir gelinlik giymekti ondan arkadasimizda sordu kapaliyim ama ole bir gelinlik giymek istiorum bikeze mahsus die o anlamda solemedikibilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

canım bence bu tektıp olmuycak demek artık umrumda bıle degıl askerım sag saglım gelsınde ne yaprlarsa yapsınlar

canım çokda kötü düşünmeyin bence bu konuda yani kalitesiz bi kuoföre gidilip yapılan başdan ne beklersinki buunun kapalısı açığı yoktur bence bi işini en kaliteli yapmayı planlarsan herşekilde olucaktır. bu konuların çok derin mevzuu olduğunu düşünüyorum böle ayak üstü konuşalacak mesele olmayacak kadar önemli bence . ama kimsede bunu yapıyosunuz diye karışamaz size

benimde hic umudum kalmadi artik:gitme: simdiye kadar kimse itiraz etmedi 1 ay boyunca konusuldu simdide 1 gun kala meclise gitmesine hukumet karsi die cikardilar neymis tek tip yerine bedelli olabilirmis tabi onlarin cocuklari parayi vericekler 28 gun yapicaklar onlar sadece kendilerini dusunmekten baska bisi yapmiolar bukadar askeri ailerini annelerini babalarini eslerini hayal kirikligina ugratiolar askimi aradim bugun herkes daha buyuk bir umutla bekliomus gelicek haberi yazik deilmi onlaraalsanaalsanasmile:gitme:

evt cnm cok haklisin gercekten ins hayalimdeki gibi olur hersey her gece hayalini kuruorum cunku:1rolleyespuyorumnanaktan

yok canım bende biliyorum bu sizin içinizde kalan bi ukde belli buna kimse karışamaz ki zaten ama bunu dile getirirken meşru bi olay gibi göstermeniz bence doğru değil hani tesettürlü gelinlik hiç hoş durmuyo gibilerinden siz bu kararınızı vermişsiniz ve bunu yapıcaksınız ama bunu meşrulaştırmaya gerek yoktur sadeceopuyorumnanaktan

ama canım valla cook kotu yapıyolar yaaa topuz falan cook kotu oluyo canım benım sen haklısın dusuncende ama kotu nıyetten degıl insan cook guzel olmak ıstıyooooooo ondan sagol canım dusuncen ııcn

bende ilk ba$tan hic ümitlenmiyodum boshayallersmile hayal kirikligi ya$amak istemem diye ama görünce de dayanamadim

ben artık bakmıyorum bile oyun oynuyolar resmen. Nişanlım dioki askım boşver düşmezse napalım ztn bizim şafak şuan 12 aydan düşmedimi dedi.opuyorumnanaktan Kıyamam ben sevgilime ben onu teselli etceğme o beni teselli edioo:asigim:Şeniz

bende hic ümitlenmedim aslinda bastan beri boshayallersmile ama görünce de dayanamadim

haklisin ya varsin dü$mesin artik napalim biz bekleriz sevdiklerimizi turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…