- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.881
aaa oylemı canım bılmıyodum bunu evet ben de oyle ıstıyorumm ama bı cook kısı bu konuda daha karamsar dusunuyo ayırcada teseturlu gelın basları hıc hos olmuyo en azından burda boylee ercanda istedıgın gıbı olur dıyo sagolun canımmmmmmolumunekankayizsmile
herkesin kendi özgür kararı ama burda şu yorumu yapmam gerekiyo tesettür demek sadece başını belirli yerleri kapatmak değildir ki tesettür sadece fiziksel değil manende olması gereken bi durum yani böle düşündüğüne göre sen tesettürü sadece fiziksel olarak kapanma algılamışsın ve tam benimseyemişsin ki düğün hiç birşekilde bunu meşru kılmaz.Ama şuda varki kimse fikirlerine karışamaz bunun kararı kendin verip sonuçlarına sen katlanacağın için tercih senindir
kizlar affedin yine tek tip konusuyla geliyorum :kedi::kedi::kedi: ama $u haberi okudum da
Bakılacak
"Bu konu çok tartışılıyor. Tek tip askerliğin Başbakanlığa gelir gelmez yasal altyapısının netleşip çıkarılacağı yönünde bir algı var. 9 ay deniyor. 12 ay diyenler var. Ancak durum böyle değil. Çünkü, ben Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik olarak buna karşıyım. Hükümetim de, bu tek tip askerlik uygulamasına sıcak bakmıyor. Bu Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı bir çalışmadır. Başbakanlığa gönderirler. Bakılır. Ama sonrasında Bakanlar Kurulu'ndan nasıl çıkar, orası bilinmez. O nedenle, 'tek tip askerlik tamam' demek acelecilik olur.
daha yani tek tip gelcek/gelmeyecek demek icin cok erken öylemi ? dogru mu anladim bilmiyorumkismile
evt cnm bende pek sevmiorum tesetturlu gelinligi esarp yaptirmayi hele hic sevmiorum herkes ayni tarz yaptirio zaten yakinlarin pek bir ozelligi olmuo bence guzelligini hepten kapatio bide ben hic hayatimda beyaz esarp takinmadim sevmiorumda nedense beyaz esarpi evt cnm bende kapaliyim ama butun gun evde oldugumdan hep acigimkaydirigubbakcemile3 turkiyeye gidince super oluo her renk esarp aliorum ama buraya gelince gidicek yerim olmadigindan duruo hepklava:
herkesin kendi özgür kararı ama burda şu yorumu yapmam gerekiyo tesettür demek sadece başını belirli yerleri kapatmak değildir ki tesettür sadece fiziksel değil manende olması gereken bi durum yani böle düşündüğüne göre sen tesettürü sadece fiziksel olarak kapanma algılamışsın ve tam benimseyemişsin ki düğün hiç birşekilde bunu meşru kılmaz.Ama şuda varki kimse fikirlerine karışamaz bunun kararı kendin verip sonuçlarına sen katlanacağın için tercih senindir
kizlar affedin yine tek tip konusuyla geliyorum :kedi::kedi::kedi: ama $u haberi okudum da
Bakılacak
"Bu konu çok tartışılıyor. Tek tip askerliğin Başbakanlığa gelir gelmez yasal altyapısının netleşip çıkarılacağı yönünde bir algı var. 9 ay deniyor. 12 ay diyenler var. Ancak durum böyle değil. Çünkü, ben Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik olarak buna karşıyım. Hükümetim de, bu tek tip askerlik uygulamasına sıcak bakmıyor. Bu Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı bir çalışmadır. Başbakanlığa gönderirler. Bakılır. Ama sonrasında Bakanlar Kurulu'ndan nasıl çıkar, orası bilinmez. O nedenle, 'tek tip askerlik tamam' demek acelecilik olur.
daha yani tek tip gelcek/gelmeyecek demek icin cok erken öylemi ? dogru mu anladim bilmiyorumkismile
canım bıgısatyarımda var ıstedıgım gelınlık ama bburaya nasıl eklenıyo bılmıyroum
cnm ben çok umtu bağlamıştım. Hiç umudum kalmadı artık:çok üzgünüm:
evt cnm bende pek sevmiorum tesetturlu gelinligi esarp yaptirmayi hele hic sevmiorum herkes ayni tarz yaptirio zaten yakinlarin pek bir ozelligi olmuo bence guzelligini hepten kapatio bide ben hic hayatimda beyaz esarp takinmadim sevmiorumda nedense beyaz esarpi evt cnm bende kapaliyim ama butun gun evde oldugumdan hep acigimkaydirigubbakcemile3 turkiyeye gidince super oluo her renk esarp aliorum ama buraya gelince gidicek yerim olmadigindan duruo hepklava:
Bakılacak
canım çokda kötü düşünmeyin bence bu konuda yani kalitesiz bi kuoföre gidilip yapılan başdan ne beklersinki buunun kapalısı açığı yoktur bence bi işini en kaliteli yapmayı planlarsan herşekilde olucaktır. bu konuların çok derin mevzuu olduğunu düşünüyorum böle ayak üstü konuşalacak mesele olmayacak kadar önemli bence . ama kimsede bunu yapıyosunuz diye karışamaz size
canım bence bu tektıp olmuycak demek artık umrumda bıle degıl askerım sag saglım gelsınde ne yaprlarsa yapsınlar
yok cnm o anlamda deil bence kapanmak tabiki buyuk bir inancla buyuk bir hevesle kapanmak ben ole bir sekilde icimden gelerek kapandim ama dugun cok farkli kucuklukten beri hayallerimdeki gelinlik benim sacimi yaptirip bol kabarikli bir gelinlik giymekti ondan arkadasimizda sordu kapaliyim ama ole bir gelinlik giymek istiorum bikeze mahsus die o anlamda solemedikibilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
cnm cvp yazdiigin yerin altinda eklenti ekle var ordan yukle gonderolumunekankayizsmile
yok canım bende biliyorum bu sizin içinizde kalan bi ukde belli buna kimse karışamaz ki zaten ama bunu dile getirirken meşru bi olay gibi göstermeniz bence doğru değil hani tesettürlü gelinlik hiç hoş durmuyo gibilerinden siz bu kararınızı vermişsiniz ve bunu yapıcaksınız ama bunu meşrulaştırmaya gerek yoktur sadeceopuyorumnanaktan
bende ilk ba$tan hic ümitlenmiyodum boshayallersmile hayal kirikligi ya$amak istemem diye ama görünce de dayanamadim
benimde hic umudum kalmadi artik:gitme: simdiye kadar kimse itiraz etmedi 1 ay boyunca konusuldu simdide 1 gun kala meclise gitmesine hukumet karsi die cikardilar neymis tek tip yerine bedelli olabilirmis tabi onlarin cocuklari parayi vericekler 28 gun yapicaklar onlar sadece kendilerini dusunmekten baska bisi yapmiolar bukadar askeri ailerini annelerini babalarini eslerini hayal kirikligina ugratiolar askimi aradim bugun herkes daha buyuk bir umutla bekliomus gelicek haberi yazik deilmi onlaraalsanaalsanasmile:gitme:
tamam canımmm yukluyorum
ben artık bakmıyorum bile oyun oynuyolar resmen. Nişanlım dioki askım boşver düşmezse napalım ztn bizim şafak şuan 12 aydan düşmedimi dedi.opuyorumnanaktan Kıyamam ben sevgilime ben onu teselli etceğme o beni teselli edioo:asigim:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?