Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok güzel canım inş istediğin gibi bir gelin olursun ben kabarık gelinlikleri daha çok seviorummm çok hoşuma gidior üzerinide taşlı olsun istiorum hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

ben sımdılık bunu dusunuyoruma ama bazen gelınlık oldugu ıcın ercanın ailesı karsı gelebılır gezıp dolastıkca farklı bısey olabılr ama sımdılık bunu dıktırmeyı dusunuyorumm

ben istediğim gelinliği daha bulamadım nette ama kına gecesi için bu tarz şeyleri düşünüorum kızlar sizce nasıl üzerlerini okadar çok açık istemiorum orlara bişiler düşünücemkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $image-7D72_4C01A004.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $image-11D1_4C01A004.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $image-E133_4B31C2DE.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $image-F93C_4C01A078.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $nisanlik.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 28

canım kırmızı cook asıl duruyo bırazda esmer tenlıysen kesınlıkle cook yakısır modelerı cook hos ama kırmızı renk cook asıll durmusss

canım kırmızı cook asıl duruyo bırazda esmer tenlıysen kesınlıkle cook yakısır modelerı cook hos ama kırmızı renk cook asıll durmusss

yok cnm beyaz tenliyim ya esmer deilim kırmızın modeli çok hoşuma gitti aynı modelden farklı renkte olabilir belki bide pcye bi gelinlik kaydetmişim tam istediğim gibi deil ama biraz yakın haylimdekinekaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $2009-Model-Tasli-Beyaz-Gelinlik__21293943_0.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 24

cnm kına için deilde gelinlik olarak ilk baştaki çok hoşuma gitti. Ama ona ince taşlı bi askı olursa daha iyi olur ben staplez kullanabmıorum malum durumdan dolayıkaydirigubbakcemile3 ama kınada kırmızı giymek bana pek anlamlı gelmiyor. Çünkü kına yakınırlene bindallı giyiyosun ve genelde bindallıda kırmızı oluyor.kaydirigubbakcemile5

cook kabarık hos canım ama modelı cook bellı olmuyo canım gelınlık21 var istersen ordanda bakabılırsın ordada cook hos gelınlık modellerı varr

evt cnm kırmızıyı model olarak göstermek istedim kırmızı istemiorum zten cnm renk olarak bindallida giymek istiorum ben ama annem ya abiye yada bindalli dio acaba bindallı kiralanabiliomubilmiyorumkismile

kızlaaar ben geldiimmm=) ooo konumuz güzelmiiiş :) kime gelinlik bakıyoruz??? boshayallersmile

ölesine hayalimizdeki geilinliklere bakıoruz cnm daha 1 buçuk sene var evlenmeme benim
cook kabarık hos canım ama modelı cook bellı olmuyo canım gelınlık21 var istersen ordanda bakabılırsın ordada cook hos gelınlık modellerı varr

hemen bakıorum cnm o siteyekaydirigubbakcemile3

wauwwwwwwwwwwwwww cnm harika bişey buuudelikafadulden

tam bendensin ozamannnnnnnnnkaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

ayy canım ne güzel bişi kalmamış sağ sağkim gelir inş askerin gelince bizi unutma tamammıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
çok şükür cnmm hele bi gelsinde unuturmuyum hiç siziopuyorumnanaktan
ay canım mahsalah hıc bısetcık kalmamıs allahım bızde gorelım su gunlerı yaa su tek tıpe cook umut baglamıstım hala inansım gelmıyo su son olanlara ama artık hıcde umudım kalmadııı

bende bu tek tip olayı tamamen kafanızdan çıkarın şöyleki zaten askerleriniz yeni gitti 12 ay yapıcak derken alışacaksınız geriye kalcak 3 ay onuda dayanırsınız eminim hiç dert etmeyin şafaklarınızla gurur duyunturkbayragi

evt cnm vlla 12 ay dayanıozda 3 ay mı dayanamıcaz düşürmezlerse düşürmesinlerrrrr:dilcikar:

evt cnm kırmızıyı model olarak göstermek istedim kırmızı istemiorum zten cnm renk olarak bindallida giymek istiorum ben ama annem ya abiye yada bindalli dio acaba bindallı kiralanabiliomubilmiyorumkismile

canım tabıkıde benım kuzenım ıstanbuldan kıraladı malıyetı cook yuksek degıldı bı kac aksesuarınıda yanında hedıye olarak verdıler canım benc istanbuldan hem cook guzelını hemde uygun fıyatat bulursun kıralamada yapılıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…