- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.901
çok güzel canım inş istediğin gibi bir gelin olursun ben kabarık gelinlikleri daha çok seviorummm çok hoşuma gidior üzerinide taşlı olsun istiorum hayırlısı olsunopuyorumnanaktan
kızlar nasıl gelınlık szıcee
şafak 36 turkbayragi
şafak 36 turkbayragi
haklisin ya varsin dü$mesin artik napalim biz bekleriz sevdiklerimizi turkbayragi
sade hoş cnm ama ben daha çok kabarık ve süslü püslü gelinlikleri seviyorum.alkisalkisalkis Sen beğendikten sonra sorun yok tatlım giyecek olan sensin sonuçta:teselli:
ben istediğim gelinliği daha bulamadım nette ama kına gecesi için bu tarz şeyleri düşünüorum kızlar sizce nasıl üzerlerini okadar çok açık istemiorum orlara bişiler düşünücemkaydirigubbakcemile3
canım kırmızı cook asıl duruyo bırazda esmer tenlıysen kesınlıkle cook yakısır modelerı cook hos ama kırmızı renk cook asıll durmusss
ben istediğim gelinliği daha bulamadım nette ama kına gecesi için bu tarz şeyleri düşünüorum kızlar sizce nasıl üzerlerini okadar çok açık istemiorum orlara bişiler düşünücemkaydirigubbakcemile3
canım kırmızı cook asıl duruyo bırazda esmer tenlıysen kesınlıkle cook yakısır modelerı cook hos ama kırmızı renk cook asıll durmusss
yok cnm beyaz tenliyim ya esmer deilim kırmızın modeli çok hoşuma gitti aynı modelden farklı renkte olabilir belki bide pcye bi gelinlik kaydetmişim tam istediğim gibi deil ama biraz yakın haylimdekinekaydirigubbakcemile3
yok cnm beyaz tenliyim ya esmer deilim kırmızın modeli çok hoşuma gitti aynı modelden farklı renkte olabilir belki bide pcye bi gelinlik kaydetmişim tam istediğim gibi deil ama biraz yakın haylimdekinekaydirigubbakcemile3
cnm kına için deilde gelinlik olarak ilk baştaki çok hoşuma gitti. Ama ona ince taşlı bi askı olursa daha iyi olur ben staplez kullanabmıorum malum durumdan dolayıkaydirigubbakcemile3 ama kınada kırmızı giymek bana pek anlamlı gelmiyor. Çünkü kına yakınırlene bindallı giyiyosun ve genelde bindallıda kırmızı oluyor.kaydirigubbakcemile5
kızlaaar ben geldiimmm=) ooo konumuz güzelmiiiş :) kime gelinlik bakıyoruz??? boshayallersmile
cook kabarık hos canım ama modelı cook bellı olmuyo canım gelınlık21 var istersen ordanda bakabılırsın ordada cook hos gelınlık modellerı varr
wauwwwwwwwwwwwwww cnm harika bişey buuudelikafadulden
çok şükür cnmm hele bi gelsinde unuturmuyum hiç siziopuyorumnanaktanayy canım ne güzel bişi kalmamış sağ sağkim gelir inş askerin gelince bizi unutma tamammıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ay canım mahsalah hıc bısetcık kalmamıs allahım bızde gorelım su gunlerı yaa su tek tıpe cook umut baglamıstım hala inansım gelmıyo su son olanlara ama artık hıcde umudım kalmadııı
çok şükür cnmm hele bi gelsinde unuturmuyum hiç siziopuyorumnanaktan
bende bu tek tip olayı tamamen kafanızdan çıkarın şöyleki zaten askerleriniz yeni gitti 12 ay yapıcak derken alışacaksınız geriye kalcak 3 ay onuda dayanırsınız eminim hiç dert etmeyin şafaklarınızla gurur duyunturkbayragi
evt cnm kırmızıyı model olarak göstermek istedim kırmızı istemiorum zten cnm renk olarak bindallida giymek istiorum ben ama annem ya abiye yada bindalli dio acaba bindallı kiralanabiliomubilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?