Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay canım benim üzülme sen kendini üzdükce bebeklerinde etkileniyor. bebeklerin için güclü olmaya calıs. moral herseyden önemli... hersey beyninde bitiyor. millet morelini yasam savasını verip kanseri bile yeniyor sende güclü olmaya calıs. iyi olacaklarını düşün

dirimcim herkes farklı sey söylüyor ya 154 yada 153 günümüz var yerimseniben

canım Allah yardımcın olsun
moralini yüksek tut,bebeklerin mutlaka etkileniyordur
ne zormuş anladım eşim askere gidince
anlatmak isteyipte anlatamamak
içim ağlıyor ama kimseyle paylaşamıyorum
Allahım sen bizze güç ver,ne olur :Saruboceq:
dirimcim herkes farklı sey söylüyor ya 154 yada 153 günümüz var yerimseniben
canım eşim biraz önce aradı 16-17 si gibi terhis olacakmış
çok geç değil mi ya senağlama

ildem üzülme canım düzelecek inşallah ama arkadaşındadediği gibi stres yaparsan daha kötü etkiler gözünü seveyim bak nolursun üzülmemeye güçlü olmaya çalış bizim için kendin için olmazsa bile göksumuz için.sinir stres yapma nolursun dr ne diyorsa onu yap.güçlü ol nolursun canım.bişi olmayacak göksuda doğacak kazasız belasız üzülme nolursun

16 ocak mı? zaten ocakda dönecekler dimi canım.
internetten teskere programı indirdim ama iş yerinin güvenlik programları calıstırmaya izin vermedi. saat ve dk ya kadar ne kadar kaldıgı yazıyormus :)

Canım benim, kendini sıkıntıya sokma Allah'ım hayırlısı ne ise onu versin sana.
Hep öyle dua et emi hayırlısı neyse o olsun de.
Eşinede şimdilik birşey söyleme allah çok büyük sağ sağlim ikisinide kucağına alırsın inşallah
dinlen hiç kendini yorma kafanada takma onların sana ihtiyacı var unutma :1hug: opuyorumnanaktan​

allah herşeyin hayırlısını versin kardeşim üzülme diyorum ama üzülmemek elde değil
biliyorum..ama sen iyi düşünmeye çalış umarım herşey iyi olur bebeğin sağlığıyla doğar canım:Saruboceq:

mafoldumben

günaydıııın :lepi: benimki de gelse keşke izine. gelmeyecem diye tutturdu izine gelmezse 04.08.2010 da burda izin kullanırsa 01.09.2010 da burda o yüzden gelmiyo mafoldumben özledim yaw ŞAFAK: 381

ya canım walla benimkine mecburen kullandırıyolarmış belkide istese hepsini bi kerede kullandırmazlar dicem ama sanırım öyle olcak neyse umarım geç gelmeye çalışır böylece gittikten sonra fazla beklemem:sinifsinif::Saruboceq:
yinede hayırlısı herşeyin öffff canım sıkılıyo yaa:bbo:

Senem,..Dirim..Gamzem..Mervish..Ebus..

SagoLun kizLar moral verdiginiz icin.. dualariniz icin cok tsk.ederim...
Üzülmemeye ,stress yapmamaya bakiyorum.. hamileligm suana kadar cok rahat stressden uzak geciyor zaten.. hic birseyi kafaya takmiyorum allaha sükür..
Hakklisiniz üzülürsem daha cok etkilicek bebeklerimi..

Bundan sonra aglamak sizlanmak yook !!! lmaz:
Ben ikizLerimi birakmicam onlarda beni birakmaz

Sagolun kizlarr :1hug: a.s.

mafoldumbenşafak 288 nasıl geçecek bilmiyorummafoldumbenmafoldumben

birgün kayseriye gidicez askerden gelsin diploması hala ordaymış
erciyes erkek öğrenci yurdun da onunla azmı konuştuk. o şehirde çok zaman geçti
onu orda çok üzmüştüm ama şimdi herşey deşti ve şimdi evlenmeden önce belkide oraya
gidip onun geçtiği yerleri görücem benimle gitmeyi çok istiyor umarım giderizopuyorumnanaktan

gel temmuz gelde bitsin bu askerlikturkbayragi
şafak:378

ildem şimdi okudum çok üzüldüm canım ya
zaten yapıyosundur da konuş onlarla hep canım,ben buna çok inanıyorum iyi gelecektir
inşallah düzelir güzelim benim,dualarım sizinle:teselli:

slm kızlar nasılsınz dicem ama ben girer girmez çok kötü oldum ıLDEM canım çok üzüldüm yaa rabbim yardımcın olsun canım benim hakkında hayırlısı njeyse onu versin herşeyde muhakka bi hayır vardır canım unutma herşey olucağına varır sakın böle streslere girme kendini fazla yıpratma bak o zaman daha kötü olur inşallah alıcaksın 5 ay sonra bebişlerini kucağına canım yaa...

ya ne tartışması hayatım asker yolu beklemek çok farklı bişey ne olursa olsun ister kısa dönem ister uzun dönem olsun hiçbi farkı yok yaşaşna çekilen çile ayni çile ne eksik ne fazla benim demek istediğim tek şey kısa dönemlerin ve doğu dışındakilerin avunucak sebeplerinin olması kısa dönem der istesem görürüm der hayati tehlilesi yok der avunur yüreğine su serper ama doğuya düşenler ister kısa olsun ister uzun olsun farketmez onların hep kaybetme korkusu olur görmeye gidemez bişey yapama bahsetmek istediğim buydu sadece avunucak sebepleri şükretcek şeyleri var demek istedim onun dışında herkesin derdi çilesi aynı...opuyorumnanaktan

evet işte ben de bundan bahsediyorum. zaten stresliyiz.
bu konuyu da böyle kapatmış olduk,bir daha açılmaması dileğiyle
herkese hayırlı tezkereler
şafak 153/hatay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…