- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.841
Iyi geceler bayanlar kalıp konuşmayı çok isterdim ama öyle bi fırsatım yok mausem bozuk çalışmıyor malesef listeleride yapamdım allah razı olsun ebuşum yaptı.ellerine sağlık.cansucum üzülme gitti ama gelmek için gitti bak acemilik bitti.resmi görünce duygulandım.bi yöndende sevindim usta oldu artık.acemiliği bitmiş bile dedim.üzülme nolursun.
Candy67 bende özledim bee hemde çok gelde bi gör yüreğimdeki yarayı çok özledim ama dayanmak zorundayız.
Kaderol canım hoşgeldin aramıza.ebuş çıktı bende çıkmak zorundayım klavyeden girip yazması okadar zorki ellerime kramp girdi.o nedenle çıkmamlazım daha ilk tanışmada merhaba elveda gibi oldu ama ....kusuruma bakma mausem bozuk olmasa kalır konuşurdum canım.öpüyorum iyi geceler
Iyi geceler bayanlar kalıp konuşmayı çok isterdim ama öyle bi fırsatım yok mausem bozuk çalışmıyor malesef listeleride yapamdım allah razı olsun ebuşum yaptı.ellerine sağlık.cansucum üzülme gitti ama gelmek için gitti bak acemilik bitti.resmi görünce duygulandım.bi yöndende sevindim usta oldu artık.acemiliği bitmiş bile dedim.üzülme nolursun.
gamzem ya ne kadar zor geldi bi bilsen 1 hafta alışmıştım varlığına gidince sanki böle çok yüksekbi yerden düşmüş gibi oldum hala daha da yere inmedim savrulup duruyorum neyseki sesini duyabildim bugün çok konuştuk şükürler olsun rabbime :Saruboceq:
çantasını beraber hazırladık ellerimle koydum kamuflajlarını falan içimden hüngür hüngür ağlamak geliyo yapamıyorum boğazımda tıkalı bişi var sanki gözyaşım akmıyo gözümün kıyısında duruyo:çok üzgünüm:
ay canım allah kavuştursun. sabırlar diliyorumN€RGİS;8496016 .!.:yüzünü görmeyeli 90, günüm
sesini duymayalı 7, günüm tunceliye operasyona gittin. Allaha emanet ol ömrüm mafoldumben
ildem cok üzüldüm canım inşallah ikisini de sağ salim kucağına alırsın
şafak 165 sanırım....
eşim aradı sabah 11.30 konuştukk sesini duydumm yaa
biraz rahatladım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?