Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Çokk yaşa emi.. Valla bilmiomki tatlım bende olabilirim olmayada bilirim.. Bizde siyahincim le karışılaştıımızda şaşırmıştık..Hatta onun yazsını okuyup ben ne zman yazmışım böle bişii yaa diee düşünüodum bir ara

Ayyy gerçekten deprem olmuşş Tatlım kusura bakma yaa ohaoldumsmile

hallettik ama pamuk ipliğine bağlı yanı oyle diyim heran kopabılır.
c.tesi izne gelıyo bakalım nolucak :umursamaz:
ama ben gerçek depremden bahsediyodum kaydirigubbakcemile3

hallettik ama pamuk ipliğine bağlı yanı oyle diyim heran kopabılır.
c.tesi izne gelıyo bakalım nolucak :umursamaz:
ama ben gerçek depremden bahsediyodum kaydirigubbakcemile3

Valla canım ya bende sizin konudan ötürü diosun sandımm Gerçek deprem olduuna sevimsemmi üzülsemmi şaşırdım kaydirigubbakcemile3

Kişiden kişiye değişir dıe dusunuyorum tatlım topictekı herkes busekılde dıeldır sanırım ama edd genelde soyluyorlar..

nişanlı olan sen değildin dimi canım..sonra doktora gittim falan demiştin askerinle ufak bitartışma çıkmıştı

Kesinlikle öyle tatlım... Askerliği yarılamışsınız bizde o aylarda çok kötüydük.. Hemen herşeyi sorun ediyordu şimdide farklı sayılmayız ama bir çok hatayı görüyor en azından züğürt tesellisi oluyor biraz ama napalım..

Yok canım ben diilimm..Ben henüz rüyamda nişanlanma aşamasındayım :1ninca:
Doktora giden ve doktor paranoyasına kapılan sevgilim yüzünden kavga edende benim tatlımm şakkıdı

heh şimdi çaktım artık aynen bende rüya aşamasına bile geçemedim henüz
hazır öğrenmişken sorayım canım nasıl düzeldimi aranız sorun yaşamıosunzdr ogünden beri inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…