- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.861
BİTEN=355
ŞAFAK=76 IĞDIRA SELAM OLSUNNN:teytey::içelim:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE
KURBAN OLDUĞUM ŞİMDİ GENE DAĞLARDASIN GENE OPERASYONDASIN
RABBİM SENİ KORUSUN GÜLÜM:Saruboceq:.BUGÜNE DEK SAYISI BELİRSİZ OPERASYONA GİTTİN HEPSİNDENDE KAZASIZ BELASIZ GELDİN.SAYISI BELİRSİZ ÇATIŞMAYA GİRDİN HEPSİNDEDE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SENİ BANA BAĞIŞLADI :Saruboceq: .İNŞALLAH BU GÖREVDE BİTECEK GENE DÖNECEKSİN RABBİM SENİ BANA BAĞIŞLASINÇBU GÖREVDE BİTSİN KAZASIZ BELASIZ
CANIMIN TAAA İÇİSİN SEN CANIM KOCAM
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM
N€RGİS;8496016 .!.:yüzünü görmeyeli 90, günüm
sesini duymayalı 7, günüm tunceliye operasyona gittin. Allaha emanet ol ömrüm mafoldumben
ildem cok üzüldüm canım inşallah ikisini de sağ salim kucağına alırsın
evet kısa dönem kütahya da havacı artık dayanacağız mecbur
gamzem okuyunca tüylerim diken diken oldu,gözlerim doldu inan
nasıl bi iş bu ya güvenli yol vardı kendi gelebiliyodu da niye askerleri görevlendirmişler hem de öyle bi yere
rabbim korusun hepsini,dualarımız onlarla...
Of kızlar ya geçe geçe 3 gün geçti daha her gün mideme yumruk yemiş gibi hissediyorum içimde bi boşluk ha aradı arayacak diye beklemedeyim. siz de mi böylesiniz arkadaşlar ya hep böyle mi olacagız alışacak mıyız yoksa
tşk ederim canım cümlemizi rabbim kavuştursun askerlerine :Saruboceq:ay canım allah kavuştursun. sabırlar diliyorum
ins. canim sagoL...
Gamzem ve Nergisim merk etmeyin duaLarimiz askerlerimizi korur.
ALLAHIM ONLARI BIZE BAGISLASIN....
PLANLANMIŞ Bİ OLAY BALIM.HANİ YEM GİBİ YANİ.EŞİM KÖPÜRÜYO SİNİRDEN ÜZÜNTÜDEN UÇURUMDAN YUVARLANARAK İNİYORUZ Bİ YANDANDA AĞLIYORUM DİYO.SİNİRDEN ÜZÜNTÜDEN .BİRLİĞE VARDIKLARINDA BAŞLARINDA OLAN Bİ UZAMAN VARMIŞ GELİBA BAĞIRMIŞ ÇAĞIRMIŞ BİRLİKTE ONLARI O ŞEKİLDE GÖNDERDİKLERİ İÇİN .EŞİM HALA ÇOK ÜZGÜN HAYATIMIZ SUDAN UCUZ OLMUŞ DİYO.ÇOK YAZIK YAA ÇOKKKKK mafoldumbenklava:
N€RGİS;8500365 .!.:tşk ederim canım cümlemizi rabbim kavuştursun askerlerine :Saruboceq:
sağol canım inşallah öyle olur
gamzemokuduğumda neye uğradığımı sasırdım benim askerimde 7 gündür Tuncelide operasyonda. deli olacağım yaa. Allah hepsini korusun inşallah :Saruboceq:
canım benim ya şu an zor şartlarda bulunan ne çok askerimiz var
Allah yardım etsin hepsine
Allah korumuş gamzem ya ,inanamıyorum ki ne yapmaya çalışıyolar
kendileri gider miydi öyle acaba
Sagol BalpareM inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz bugün daha aramadı normalde 2 kez fln konuşabiliyorukbu arada gamze Allah onları koruyor dualarınız yeter ona en büyük destek sensin unutma
Sagol BalpareM inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz bugün daha aramadı normalde 2 kez fln konuşabiliyorukbu arada gamze Allah onları koruyor dualarınız yeter ona en büyük destek sensin unutma
ne operasyonu kızlar allah askına söyleyın benim nişanlımda tuncelide asker olaymı var noluyo haberım yok
çok üzgünüm ben çokkk anlatamam üzüntümü mafoldumbenmafoldumben
bugün muhammedim aradı ve anlattıklarını duyunca şok oldum.
dün gece görevdelerdi .bi komutan gelecekmiş onu almaya gideceklermiş
gittiler ama onlara değişik adres vermişler teröristlerin tam kucağına salmışlar .komutanda güvenli yoldan kendisi gelmiş.yani eşimi ve yanındaki 10-15 kaç kişiyse işte teröristlere yem olarak bırakılmış.komutan başka yoldan gelmiş güvenli olarak teröristlerde eşimlerle uğraşırken komutana ulaşamayacaklar yani.resmen planlanmış bi olay.o kadar ana evladını yem olarak salmışlar terörist bölgesine.bide komandolar türk silahlı kuvvetlerinin göz bebeği derler.o kadar eğitim alıyolar bizim için çok önemliler derler.nasıl oluyorda gözden çıkarabiliyosunuz komandoları ozaman.nasıl oluyorda terörist köpeklere yem olarak atabiliyosunuz.lmaz:.ben anladımki askerlerimizin hiçmi hiç değeri yok.gözden çıkartmışlar bile hepsinide.orda kaç kişi varsa dün gece çok büyük bi olay olabilirdi.çünkü gitiiğimiz yer teröristlerin kucağı ve hepimiz kabak gibi meydandaydık hepimizide çatır çatır sererlerdi yerlere dedi.her yer uçurumdu mevzi alacak yer yoktu dedi.ve o uçurumlardan yuvarlanarak sürünerek indik dedi.heryeri mosmor olmuş inerken kayalara çarpa çarpamafoldumbensenağlama.bu mu askere verilen değer .hiç mi düşünülmüyor onlar neden orda.?evlerinde rahat rahat uymak varken neden oradalar.evini barkını karısını sevdiğini bırakıp oralara kadar vatanın korumaya gelenlere ödülünüz bu mu sizin?hiç mi düşünülmedi bunlar orda yem olduğunda arkada kalanlar ne hale gelecek diye.herkes kendini kurtarma derdinde kendilerini kurtarmak uğruna av die öne sürülen askerlere yazık değilmi?dün gece belkide çok büyük bi faciadan dönüldü ...bu sabah kalktığımızda belkide birdürü şehit haberleriyle uyanacaktık.gene içimiz acıyacaktı.ve içlerinde kocamda vardı.bugün benim için hayat bitmiş olacaktı.mafoldumbenallaha şükür dün gece rabbim onları korudu bizlere bağışladı dualarımızı kalkan etti onlara.bu sorumsuzluğu kınıyorum. klava nlar birer can taşıyor onlar bizim herşeylerimiz.aklım almıyor nasıl olurda askerleri av yapabilirler.böyle giderse daha çok kan dökülür.bu terör bitmez böyle teröre davetiye çıkarttıkça....KINIYORUM klava:
canım nergis ve gamzenin askerleri de tuncelide
sık sık operasyonlar oluyo biliyosundur
nergis bi haftadır haber alamıyo mesela
sen de mi görüşemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?