Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benımki acemi daha gideli 3 gün oldu ama elim yüreğimde 20.00da arıycaktı aramadı ya cok korkuyorum bızımkı özlemden öte korku ya yasanırmı böyle allahım yardım etsın hepimize

Korkma acemi askerler önce sIkI egitim aliyor.. yani tecrübesiz silah tutmasini bilmeyen askerleri operasyona yollamazlar... ilk günler ayarayamaz egitim sIkI oldugu icin zaman bulamamisdir... arar merk etme :teselli:

Özlemim öylee hakklisin kiii ... sözüne sözüne kelimesi kelimesi cümlesi cümlesine katiliyorum sana...
gercekdende basina buyruk bi kiz sevgilisi tarafindan katliama ugruo ve aylarca gündemde oluyor.. (ALLAH RAHMET EYLESIN YINEDE )
hatta filmi bile yapiLacak..

ama bizim yigit askerlerimiz canimiz cigerlerimiz sehit olunca.. alt yaziyla yetiniyorlar ve iki gün sonra unutuluyor ne yazik yaa..

gercekden bugün cok gerildim bu konular hakkinda.. düsündükce patlayasim gelio..

allahim bize sabir ver

sağol canım bende aynen düşünüyorum.. az önceki satırları okuyunca gerildim bende biranda.. sesimizi istesekte duyuramıyoruz ki.. döktünmü içini rahatladın mı dersen, yok malesef.. içim yanıyor..

bu arada geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum senin içinde.. umarım tez zamanda bebişlerde sende sağlığınıza kavuşursunuz..
sevgi ve selametle,

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben birşey soracağım şu an daha eğitim başlamamış pzt başlayacakmış acemilikte şimdi ne yapıyorlar o zaman bugun konuşamadım neden arayamıyorlar çok mu sıkıyorlar anlamadım tel de de zaten 1-2 dk çok sey soramıyorum bilen var mı?

cok kötü oldum canım allah korusun hepsini bundan 1 hafta önce belki seni bukadar iyi anlamazdım ama benimde nişanlım tuncelide... araştırdım herseyi heryerini oraların herseyi biliyorum kim ne derse desin içimde öyle bi yumruk varki inmiyo boğazımda bişey var yutkunamıyorum nefessiz kalıyorum su 5 gündür yasadıgımı bir ben bir allah bilir. acemi henüz ama orayı biliyoruz gecmişteki baskınlarıda biliyoruz hem masum canı almak kadar kolay bişey yok... beklıyorum hala aramadı insanın aklına binbir türlü sey geliyo

Acemilikte cok mı sıkıyolar yani arayamıyor mu anlamadım BalpareM:çok üzgünüm:

canım yerine bağlı kaç kişi var aramaya vakti var mı
benimki manisa kırkağaçta yaptı acemiliğini
malesef sıra gelmiyodu bize
eğitimler çok sıkıydı komando olmadı ama aynı eğitimi aldı 75 gün
kaç defa sıra geldiğinde tam arayacakken dinlenme süresinin bittiğini biliyorum
şimdi usta birliğinde mardinde sıkıntılarımız var elbette ama birçok arkadaşa göre biz rahatız
benim dualarım tüm askerlerimizle,rabbim hepsini korusun

canım benim sorma zaten anlatamaz ki
ben de bi kaç kere boş bulundum sordum ama yasakmış alıştım şimdi bulunduğu yer hakkında bişey anlatamıyo

bende beklıyorum arıycak dıye hala aramadı içimi ferah tutmaya
çalışıyorum... senınki nerde yapıyo cnm

Of çok merak ediyoum geçen sfer aramak için yarım saat bekledim demişti acaba sıra mı gelmedi orası çok büyükmüş inşallah iyidir hepsi sağsalim yanıbaşımıza dönerler inşallah:Saruboceq:

Ankara biliyorum şimdi Ankaraymış peh bzi Tunceli Hakkari den bekliyoruz diyeceksiniz ama nolur demeyin asker yolu bekliyoruz hepimiz :Saruboceq:

demem dermiyim hiç asker askerdir =)) opuyorumnanaktan
ayrı kalmak yetiyo zaten... aradı azönce buarada nesem yerine geldi yarım saat sonra tekrar arıycakmış içtima varmış şimdi ohh rahatladım be

canım açılım diye diklenenler şu yazdıklarını okusa keşke
ama ateş düştüğü yeri yakar anlamazlar
bugünkü durum birilerine rant sağlamaktan başka bi amaç gütmüyo bence
düşündükleri sadece barış olsa bu kadar süredir akılları nerdeydi
o kadar eksik var ki neyi neyle yamayacaklarını şaşırmışlar

Tesekürler burcucum:)
Az önce konuşabildim temizlik fln yapmışlar bugun baya iş varmış:) rahatladım oh be:))

Son düzenleme:
Tesekürler burcucum:)

bişey değil denizmcim=))
benimki tekrar aradı azönce tam konusamadık telefonlar dinlendiği için bide dışarı bilgi vermek yasak oldugundan anlatamadı derdini ama orası karısık suan sanırım ve ilkkez tanık oldugu için duygulanmıştı baya içim eridi ama aglayamadım yalancıktan gülmek hehehezuhaha yapmak ne zormuş yapmacık gülüşlerime kaç ay daha devam edicem... yarın bitsede gelseler negüzel olurdu demi bi düşünsenize yarın yanımızdalar hersey eskisi gibi..hayali bile çok tatlı..=)

Off asıl o "doğan güneş" kısmında ben uyuyamayacağım bile:))

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ ağrı 87 mervishh ♥ ♥

♥ ♥ 88 nil88ay ♥ ♥

♥ ♥ 93 desudem ♥ ♥

♥ ♥ 94 _NURUM_ ♥ ♥

♥ ♥ 96 april09 ♥ ♥

♥ ♥ 99 didosh ♥ ♥

♥ ♥ 153 arora ♥ ♥

♥ ♥ 172 Özlemofof ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 183 meltemre ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 188 çitlembik ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 202 moon_ 610 ♥ ♥

♥ ♥ 205 candy67 ♥

♥ ♥ 211 umutefe ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi hihoyyyt :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…