- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.901
Off asıl o "doğan güneş" kısmında ben uyuyamayacağım bile:))
çok üzgünüm ben çokkk anlatamam üzüntümü mafoldumbenmafoldumben
bugün muhammedim aradı ve anlattıklarını duyunca şok oldum.
dün gece görevdelerdi .bi komutan gelecekmiş onu almaya gideceklermiş
gittiler ama onlara değişik adres vermişler teröristlerin tam kucağına salmışlar .komutanda güvenli yoldan kendisi gelmiş.yani eşimi ve yanındaki 10-15 kaç kişiyse işte teröristlere yem olarak bırakılmış.komutan başka yoldan gelmiş güvenli olarak teröristlerde eşimlerle uğraşırken komutana ulaşamayacaklar yani.resmen planlanmış bi olay.o kadar ana evladını yem olarak salmışlar terörist bölgesine.bide komandolar türk silahlı kuvvetlerinin göz bebeği derler.o kadar eğitim alıyolar bizim için çok önemliler derler.nasıl oluyorda gözden çıkarabiliyosunuz komandoları ozaman.nasıl oluyorda terörist köpeklere yem olarak atabiliyosunuz.lmaz:.ben anladımki askerlerimizin hiçmi hiç değeri yok.gözden çıkartmışlar bile hepsinide.orda kaç kişi varsa dün gece çok büyük bi olay olabilirdi.çünkü gitiiğimiz yer teröristlerin kucağı ve hepimiz kabak gibi meydandaydık hepimizide çatır çatır sererlerdi yerlere dedi.her yer uçurumdu mevzi alacak yer yoktu dedi.ve o uçurumlardan yuvarlanarak sürünerek indik dedi.heryeri mosmor olmuş inerken kayalara çarpa çarpamafoldumbensenağlama.bu mu askere verilen değer .hiç mi düşünülmüyor onlar neden orda.?evlerinde rahat rahat uymak varken neden oradalar.evini barkını karısını sevdiğini bırakıp oralara kadar vatanın korumaya gelenlere ödülünüz bu mu sizin?hiç mi düşünülmedi bunlar orda yem olduğunda arkada kalanlar ne hale gelecek diye.herkes kendini kurtarma derdinde kendilerini kurtarmak uğruna av die öne sürülen askerlere yazık değilmi?dün gece belkide çok büyük bi faciadan dönüldü ...bu sabah kalktığımızda belkide birdürü şehit haberleriyle uyanacaktık.gene içimiz acıyacaktı.ve içlerinde kocamda vardı.bugün benim için hayat bitmiş olacaktı.mafoldumbenallaha şükür dün gece rabbim onları korudu bizlere bağışladı dualarımızı kalkan etti onlara.bu sorumsuzluğu kınıyorum. klava nlar birer can taşıyor onlar bizim herşeylerimiz.aklım almıyor nasıl olurda askerleri av yapabilirler.böyle giderse daha çok kan dökülür.bu terör bitmez böyle teröre davetiye çıkarttıkça....KINIYORUM klava:
canım açılım diye diklenenler şu yazdıklarını okusa keşke
ama ateş düştüğü yeri yakar anlamazlar
bugünkü durum birilerine rant sağlamaktan başka bi amaç gütmüyo bence
düşündükleri sadece barış olsa bu kadar süredir akılları nerdeydi
o kadar eksik var ki neyi neyle yamayacaklarını şaşırmışlar
ey bÜyÜklÜĞÜne bÜyÜklÜk katan allahım, ey canımın sahİbİ dÖnÜŞÜmÜn kendİsİne olduĞu allahım,ey bu daĞın taŞın havadan uÇan kuŞun yerde gezen en kÜÇÜk zerre canlının benİm bÜtÜn İnsanlıĞın herŞeyİn sahİbİ olan allahım, gÖr yarabbİm duy yarabbİm sen ver bu yaranın İlacını sen ver bu İÇerden İÇerden kanayan yaranın dermanını,duy rabbİm duy Şu yanık anaların bacıların evlatların eŞlerİn gÖzÜnde yaŞ elİ baĞrında yol bekleyenlerİn feryadını duyda ver Şu adİ Şerefsİz İbnelerİn cezalarını..senkİ yoktan varedensİn.sen kİ bİ ol demenle olduran,yok ol demenle kaldıran,kendİsİne dua edİlmesİnİ İsteyen, senkİ kul senİ unuttuĞu vakİt kulum bana dua etsİn benİ hatırlasın dİe ona dertler verİp kula kendİnİ hatırlatan...nİdamız sana ey rabbİm duamız sana ey allahım derdİ verdİn dermanıda lutfeyle,dİlİmİzden dÖkÜlen duaları ne olur kabul eyle o daĞları o haİnlere mezar eyle no olur allahım ne olur...
ey bÜyÜklÜĞÜne bÜyÜklÜk katan allahım, ey canımın sahİbİ dÖnÜŞÜmÜn kendİsİne olduĞu allahım,ey bu daĞın taŞın havadan uÇan kuŞun yerde gezen en kÜÇÜk zerre canlının benİm bÜtÜn İnsanlıĞın herŞeyİn sahİbİ olan allahım, gÖr yarabbİm duy yarabbİm sen ver bu yaranın İlacını sen ver bu İÇerden İÇerden kanayan yaranın dermanını,duy rabbİm duy Şu yanık anaların bacıların evlatların eŞlerİn gÖzÜnde yaŞ elİ baĞrında yol bekleyenlerİn feryadını duyda ver Şu adİ Şerefsİz İbnelerİn cezalarını..senkİ yoktan varedensİn.sen kİ bİ ol demenle olduran,yok ol demenle kaldıran,kendİsİne dua edİlmesİnİ İsteyen, senkİ kul senİ unuttuĞu vakİt kulum bana dua etsİn benİ hatırlasın dİe ona dertler verİp kula kendİnİ hatırlatan...nİdamız sana ey rabbİm duamız sana ey allahım derdİ verdİn dermanıda lutfeyle,dİlİmİzden dÖkÜlen duaları ne olur kabul eyle o daĞları o haİnlere mezar eyle no olur allahım ne olur...
Amin.. Rabbim dualarını esirgemeyen kardeşlerimden razı olsun, hepimizin dualarını kabul etsin..
Rabbim tüm mehmetçiklerimizi korusun, hepsini ailelerine bağışlasın..
Vatanımız üzerinde oyun oyunlarından, fitne, fesat ve tuzaklardan sakındırsın.. Bize tüm kardeşlerimizle huzur içinde yaşamayı nasip etsin..
Onu kaybettim.........
Gazelımm artık yok..Onsuz yaşamak çok zor qeliyo..Bır umut bugunu bekledım carsı ıznı oldugu ıcın hayla soğuk davrandı...Bende sınırlerıme hakım olamadım...Butun gemılere yakan bır msj cektım..
Hakkımı helal etmıyorum tarzından..Olcağı varsa bıle olmaz artık....Çok mutsuzum..
Butun bunlar..Sahılde komsunun ogluyla köpek gezdırdık dıye..Aldatmısım ben onu..... Çok mutsuzum cokkkk
Aslında sahıle gıttımı soylemıycekdım..Nıyetım kotu deıldı ama kızcanı az cok tahmın etmısdım...
Arkadası gorunce bızı önce ben soylıyım dedım..Ama nıetım kotu deıldı...
Bugun o arkakadasıyla gorusduk..Merve neden herseyı soyluyosun soylemene ne qerek vardı dedı..
Keske boyle dusuncenı önceden bılseydım soylemezdım of off.
Çok kırdı benı...Hıc acık kapı bırakmadı...Bugunde facebook acmıs...resımlerını koymus kızlar eklemıs..
bıde sey yazmıs..
Efsane gerı donucek...Sabret bursa..
keşke böyle olmasaydı canım.sen genede şansını bi dene derim belki sana nispet yapıyodur kıskandırmak kızdırmak için öyle yapıyodur.bi dene sonra ben elimden geleni yaptım dersin pişman olmazsın en azından
Herşey olabılır bılmıyorumkı...Aradım kac kezz guzel guzel konusduk dınlemıyo anlamak ıstemıyo..Bılmıyorum..
Şuanda aklıma bır sey qeldı oda caresızlıkden belkı yarın boyle dusunmıycem ama paylasmak ıstedım...Acabaa corluya gıtsemmı ??
Bugun gorustugum ademın arkadasınıda yanıma alarak..Cumartesı carsı ıznene denk getırsk ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?