Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Off asıl o "doğan güneş" kısmında ben uyuyamayacağım bile:))

ben o zamanlar eminim ne yapsam ne giysem derinde olurum elim ayagıma dolanır, . dönceği zamanki halimi tahmin bile edemiyorum. bide ocagın ortasında dönuyolar ve ayın 19unda benim nişanlımın doğumgünüü=)) cok güzel olcak ya inanıyorum ben buna :sm_cool:

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

MRS.SÖNMEZ=12 BİNGÖLE SELAM :hooray: :hooray:

AYCAAAAAAAA=27 GAZİANTEBE SELAM

DAMLA_06=30 HAKKARİYE SELAM

BOSHAYALLERBUNLAR=30 HAKKARİYE SELAM

JOEYFUN=32 ISPARTAYA SELAM

AZRADİLAN=34 İSTANBULA SELAM

DADLUİZMİRLİ=49 MUŞA SELAM

BIDIŞŞŞ=49 MUŞA SELAM

ÖZLEMİM=62 TUNCELİYE SELAM

İZMİRPERİSİ= 69 BAYBURTA SELAM

GAMZEGAZEL=75 ARDAHANA SELAM

ESPERANZA=75 ARDAHANA SELAM

alkisalkisalkisSON 3 AYDA TEZKERESİNİ ALANLARalkisalkisalkis
:mymekaPOPOSUNA TEPÜĞÜ YİYENLER):mymeka:

06 mayıs 2009 avukat_adayı_aslı
06 mayıs 2009 _miracle_
06 mayıs 2009 magiclife
06 mayıs 2009 ilaydahey
07 mayıs 2009 DESERTROSE
11 mayıs 2009 P_NR
11 mayıs 2009 RUH
14 mayıs 2009 ELİF06
14 mayıs 2009 PARPALM
14 mayıs 2009 ZERRAY
14 mayıs 2009 GUNİCEN
14 mayıs 2009 JALELİ
16 mayıs 2009 DEYMEZSİN
16 mayıs 2009 MAVİYEŞHİLL
16 mayıs 2009 ZEYNEPSUDE2007
16 mayıs 2009 SARİSSA
16 mayıs 2009 NAREKŞİSİ
16 mayıs 2009 GÜZELLER GÜZELİ
16 mayıs 2009 BENGUSU
16 mayıs 2009 SEA SEA
16 mayıs 2009 TATLIŞKOM
16 mayıs 2009 CİMCİME2709
16 mayıs 2009 UZUNAL
17 mayıs 2009 TMYY
17 mayıs 2009 NERGİS_20
17 mayıs 2009 GİZZE
17 mayıs 2009 KÜTAHYA
17 mayıs 2009 GÜLABA
17 mayıs 2009 BALBAADEM
17 mayıs 2009 SSWWEETT
18 mayıs 2009 ARİTMANSİ
18 mayıs 2009 AYDASU
21 mayıs 2009 NACİDE48
21 mayıs 2009 CİCİKİZ34
23 mayıs 2009 YESİLLİ
24 mayıs 2009 MERİSU
02 haziran 2009 ZEYNEBİM03
07 haziran 2009 FİBULA
08 haziran 2009 KUJUMM
15 haziran 2009 MUKORO4
17 haziran 2009 SUKURBAĞASI
30 haziran 2009 TUĞBA_NUR1
30 haziran 2009 SALİHALİL
25 temmuz 2009 =>YEŞİL<=
28 temmuz 2009 TU.GB.AA
29 temmuz 2009 BAYANSU

BİTEN=356

ŞAFAK=75 ARDAHANA SELAM OLSUN:içelim:gamyoncuiremsu:dance:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE

SEN BUNALDIN BEN BUNALDIM ZAMAN AZALDIKÇA GELİŞİN YAKLAŞTIKÇA İYİCE STRES BASIYO İKİMİZİDE.EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN BEBEĞİM.RABBİM SENİ BANA BAĞIŞLASIN BİTECEK BİLİYORUM
1 GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK GÜLÜM.
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM

Bende hiç inanamıyorum şafağıma kızlar rüya gibi geliyodu bazen bu şafak benim şafağımmı rüyamı die inanasım gelmiyo inanınki.bigün sizde böyle hissedeceksiniz.inanamayacaksınız.inşallah o günler gelecek
haaa unutmadan bizim burda herkes bilir kızlar herkeste kullanır
bizim sloganımız yani
1 gün gelecek 1 gün kalacak......
bunu kullanın sizde gerçektende güç veriyo...

ya inanmıyorum yaa inanamıyorum yaa bu nası iştir bu nasıl vicdandır bu nasıl komutanlıktır yaa ne demektir bu yaa...be şerefsiz kendinj kıçının altında yumuşak minderde oturuken bu mehmetçik senin ana banan çin karın evladın için günlerce çalı çırpı içinde ne mücadele veriyo ne sıkıntılar çekiyo ulan şerefsiz bu asklerler ne çileli yollardan geçiyo kim için senin gibi adi herifler içinmi Allah belasını versin bunların hepsinin ulan millet satılmış türkiye satılmış kalmışlar teröristler için çözüm arıyolar gebersin adi itler nesine çözüm arıyosun bizim analar vatan için evlat büyütüyo kürt anaları dağlar için büyütüyo ikisinin bi araya gelmesi mümkünmü şehit haberleri duylduğuda biz ağıt yakarken anlar kahkaha atıyo ben bizzaat şahit oldum çalıştığım yerde ondan ayrıldım zaten işten sırh pkklı olduklarını anladım die ama yoooooooookkkkk bööyle satılmış şerefsizler bunlara yataklık ettiği eğlemlerine meze olacak askerleri önlerine serdiği müddetçe ne bu terör biteer şehit sayısı biter başta bunları dizmek lazım topa silaha hepsinin ağzına verip mayını patlatmak lazım lanet olsun yaa lanet olsun kendi insanlığımdan utanıyorum artık bee lanet olsun...

ey bÜyÜklÜĞÜne bÜyÜklÜk katan allahım, ey canımın sahıbı dÖnÜŞÜmÜn kendısıne olduĞu allahım,ey bu daĞın taŞın havadan uÇan kuŞun yerde gezen en kÜÇÜk zerre canlının benım bÜtÜn ınsanlıĞın herŞeyın sahıbı olan allahım, gÖr yarabbım duy yarabbım sen ver bu yaranın ılacını sen ver bu ıÇerden ıÇerden kanayan yaranın dermanını,duy rabbım duy Şu yanık anaların bacıların evlatların eŞlerın gÖzÜnde yaŞ elı baĞrında yol bekleyenlerın feryadını duyda ver Şu adı Şerefsız ıbnelerın cezalarını..senkı yoktan varedensın.sen kı bı ol demenle olduran,yok ol demenle kaldıran,kendısıne dua edılmesını ısteyen, senkı kul senı unuttuĞu vakıt kulum bana dua etsın benı hatırlasın dıe ona dertler verıp kula kendını hatırlatan...nıdamız sana ey rabbım duamız sana ey allahım derdı verdın dermanıda lutfeyle,dılımızden dÖkÜlen duaları ne olur kabul eyle o daĞları o haınlere mezar eyle no olur allahım ne olur...

aynen dediğin gibi canım benim.. açılımmış, huzurmuş, barışmış, bunlar paketin janjanlı isimleri.. paketi açarsan içinde ki amaç abd'nin ortadoğu projesine katkı sağlayabilmek, abd'ye hizmet edebilmekten öte bişey değildir.. keşke samimi olsalar, keşke insanlarımızı, toplumumuzu, değerlerimizi menfaatleri uğruna kullanmasalar..
Malesef bazı en yetkili isimlerin abd maşası olduğu da hepimiz tarafından bilinen bir gerçektir..

vikipediden sadece kısa bir alıntı paylaşmak istiyorum..
Büyük Ortadoğu Projesi ile ABD'nin Amacı :
Bill Clinton Mayıs 1997&#8217;de &#8220;Yeni bir Yüzyıl için Ulusal Güvenlik Stratejisi &#8220; adı verilen belgeyi imzalamıştır. Belgenin özü &#8220;ABD çıkarlarına dayanan ekonomik milliyetçiliğin&#8221;, gerekirse silah gücüyle dünyaya egemen kılınması üzerine bina edilmiştir. Aynı belgede şu cümleler yer almaktadır ...200 milyon varillik petrol rezerviyle Hazar Denizi bölgesi (Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Kafkasya, ıran, Kuzey Irak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu) dünyanın artan enerji talebini karşılamada önemli bir rol oynamaya adaydır... Kendi petrol kaynaklarımız tükeneceğinden bu bölgedeki kaynaklara ulaşmak, ABD&#8217;nin yaşamsal çıkarlarından biridir.[6]

sevgi ve selam ile canım..

Amin.. Rabbim dualarını esirgemeyen kardeşlerimden razı olsun, hepimizin dualarını kabul etsin..
Rabbim tüm mehmetçiklerimizi korusun, hepsini ailelerine bağışlasın..
Vatanımız üzerinde oyun oyunlarından, fitne, fesat ve tuzaklardan sakındırsın.. Bize tüm kardeşlerimizle huzur içinde yaşamayı nasip etsin..

amin kızlar rabbim sesimizi duyacaktır eminim .:Saruboceq::Saruboceq:

Gazelımm artık yok..Onsuz yaşamak çok zor qeliyo..Bır umut bugunu bekledım carsı ıznı oldugu ıcın hayla soğuk davrandı...Bende sınırlerıme hakım olamadım...Butun gemılere yakan bır msj cektım..
Hakkımı helal etmıyorum tarzından..Olcağı varsa bıle olmaz artık....Çok mutsuzum..

Butun bunlar..Sahılde komsunun ogluyla köpek gezdırdık dıye..Aldatmısım ben onu..... Çok mutsuzum cokkkk

Aslında sahıle gıttımı soylemıycekdım..Nıyetım kotu deıldı ama kızcanı az cok tahmın etmısdım...
Arkadası gorunce bızı önce ben soylıyım dedım..Ama nıetım kotu deıldı...

Bugun o arkakadasıyla gorusduk..Merve neden herseyı soyluyosun soylemene ne qerek vardı dedı..
Keske boyle dusuncenı önceden bılseydım soylemezdım of off.

Son düzenleme:

üzüldüm canım ama gerçekten seviyorsanız nolursa olsun kopamazsınız canım ne seninle nede sensiz derler ya öyle işte çok büyük kavgalar yaparsınız belkide ama kopamazsınız.söylemeseydin keşke canım.ama hayırlısı tabi söyledin vardır bi hayır.boynu bükük durma nolur canımı yakıyosun inanki dayanamam kıyamam.kaybettim deme sakın kaybetmek yada etmemek senin elinde kazanmak için uğraşabilirsin aşkta gurur olmaz hayatım.:teselli:

Çok kırdı benı...Hıc acık kapı bırakmadı...Bugunde facebook acmıs...resımlerını koymus kızlar eklemıs..
bıde sey yazmıs..

Efsane gerı donucek...Sabret bursa..

keşke böyle olmasaydı canım.sen genede şansını bi dene derim belki sana nispet yapıyodur kıskandırmak kızdırmak için öyle yapıyodur.bi dene sonra ben elimden geleni yaptım dersin pişman olmazsın en azından

Herşey olabılır bılmıyorumkı...Aradım kac kezz guzel guzel konusduk dınlemıyo anlamak ıstemıyo..Bılmıyorum..

Şuanda aklıma bır sey qeldı oda caresızlıkden belkı yarın boyle dusunmıycem ama paylasmak ıstedım...Acabaa corluya gıtsemmı ??

Bugun gorustugum ademın arkadasınıda yanıma alarak..Cumartesı carsı ıznene denk getırsk ??

walla öyle bi fırsatın varsa git canım.seni görmesi çok farklı olur.yüzyüze konuşmak tabiki en güzeli belki tüm sorunlarını çözer .

Arkadasınn ismi ferhat ....Ona teklıf edıcem bakalım yarın ne dıycek ...
ınşallah benımle qelmeyı kabul eder....Ki ben vzgcmezsem..

Aslında tamamenn bıtırmısdım ama ferhatla gorusunce fıkırlerım bıraz degısdı..Benım yanımda ademle konusdu..Ademın moralı bozukmus...Ferhat sordu... merveye tartısdık o yusden dedı...Hanı boyle seyler yapıyo ama uzgunmu acabaa of ya kafam karısdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…