Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hemd enasıl geçen sefer de mide bulantısı,bayılma kasık,karın bel ağrısı içindeydim şimidde öleyim bayılıcam diye korkuyorum ya
ve uykum çok var gözlerim kapanıyor

aayyy.. ben de öyle çok çekiyorum.. doktora bile gittim bu konuda.. yapılacak bişey yok, sevinmen lazım aslında, herşey yolunda gidiyo demektir o ağrılar dedi.. aman dikkat et kendine, uyku hali bayılma öncesi belirtsidir, tansiyonun düşmüştür ağrıdan.. ağrı kesici almadınmı?

ayy deli olmalı o doktor ya bu ağrılar valla doğum yapan kadınlardan fazladır eminim
bu nası br çile offfffff şimdi aldım ellerim avuçlarım anıyo ya

Aynen kızlar mahvolkuyorum valla bana ilaç da fayda etmıyor ama agrı olması ıyı dıyorlrmıs cdden

ayy deli olmalı o doktor ya bu ağrılar valla doğum yapan kadınlardan fazladır eminim
bu nası br çile offfffff şimdi aldım ellerim avuçlarım anıyo ya

çok iyi anlıyorum seni bu konuda valla aynen çekiyorum ben de her ay.. artık ağrı başlamadan ağrı kesici alıp, 8 saatte bir tekrarlayarak ağrıyı en aza indirme yolunu kullanıyorum :)

çok iyi anlıyorum seni bu konuda valla aynen çekiyorum ben de her ay.. artık ağrı başlamadan ağrı kesici alıp, 8 saatte bir tekrarlayarak ağrıyı en aza indirme yolunu kullanıyorum :)

her ay ya off nasıl geçicek ben 4-5 gün çekiyorum bu ağrıyı
anam tam olarak bilsem başlıcam almaya ağrı kesici

çağlacım bizim çilemiz buda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…