- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.181
bende geldimmmmma.s.
Hoşgeldinnn ..Hehehe durum ya ben seni hep uyduruxx die okuyorum biliomusun..Yaratıcılığımmı fazla yoksa bi göz doktorunamı gitsem acep
bende geldimmmmma.s.
saol canım hoşbuldum fenalardayım
bende geldimmmmma.s.
hg cnmopuyorumnanaktan
ağrın mı var
hoşgldiiinnn:)
ağrın mı var
hoşgldiiinnn:)
hemd enasıl geçen sefer de mide bulantısı,bayılma kasık,karın bel ağrısı içindeydim şimidde öleyim bayılıcam diye korkuyorum ya
ve uykum çok var gözlerim kapanıyor
hemd enasıl geçen sefer de mide bulantısı,bayılma kasık,karın bel ağrısı içindeydim şimidde öleyim bayılıcam diye korkuyorum ya
ve uykum çok var gözlerim kapanıyor
aayyy.. Ben de öyle çok çekiyorum.. Doktora bile gittim bu konuda.. Yapılacak bişey yok, sevinmen lazım aslında, herşey yolunda gidiyo demektir o ağrılar dedi.. Aman dikkat et kendine, uyku hali bayılma öncesi belirtsidir, tansiyonun düşmüştür ağrıdan.. Ağrı kesici almadınmı?
geçmiş olsun burcum ya izin alıp cıksannnakannehir
aayyy.. ben de öyle çok çekiyorum.. doktora bile gittim bu konuda.. yapılacak bişey yok, sevinmen lazım aslında, herşey yolunda gidiyo demektir o ağrılar dedi.. aman dikkat et kendine, uyku hali bayılma öncesi belirtsidir, tansiyonun düşmüştür ağrıdan.. ağrı kesici almadınmı?
ayy deli olmalı o doktor ya bu ağrılar valla doğum yapan kadınlardan fazladır eminim
bu nası br çile offfffffşimdi aldım ellerim avuçlarım anıyo ya
çok iyi anlıyorum seni bu konuda valla aynen çekiyorum ben de her ay.. artık ağrı başlamadan ağrı kesici alıp, 8 saatte bir tekrarlayarak ağrıyı en aza indirme yolunu kullanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?