Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aynen kızlar mahvolkuyorum valla bana ilaç da fayda etmıyor ama agrı olması ıyı dıyorlrmıs cdden

evt.. ilerde bebek konusunda sıkıntı olmayacağı anlamına geliyormuş..

Kizlar 20 dak sonra görúsmem.. kalbim küt küt atiyoo.. heyecandan migdem bulaniyooo pffffffffff

sakin canım sakin.. hayırlısı olsun hadi git gel bekliyoruz, kutlama yapıcaz, bol şans :içelim:

babyke ne görüşmen canım ?

Vallaha canim E$imi buraya yurtdisina getirmek icin bazi $artlar var devlette.. maas olsun, ev olsun, is olsun.. Hersey tamam.. amaaaaaa sadece kontrakt lazim is yerinde.. 1.5 sene boyunca burada calisacak diye bir belge.. benimki su an 6 aylik.. ve normalde 3 kez 6 aylik uzatiyorlarmis bu sirkette.. ama yarin konusmam var.. ve az cok benim durumumu biliyorlar.. 1.5 sene verirmisiniz diye soracam.. Cok heyecanliyim kizlar.. olmazsa Türkiyeye tasinmam lazim.. Seviyorum istiyorum turkiyeyi.. ama gelecegimiz icin burasi daha iyi bizim icin..

evt.. ilerde bebek konusunda sıkıntı olmayacağı anlamına geliyormuş..

sakin canım sakin.. hayırlısı olsun hadi git gel bekliyoruz, kutlama yapıcaz, bol şans :içelim:
ayyyy kalbim fena atiyo.. hayirlisi olsun.. insallah olur yaa
Kocacigim komutanindan izin almis aradi az once.. sonuc icin..
Daha gorusmem olmadi dedim.
Tuh dedi ancak artik 17de gibi ararim.. yemege gitmem dedi.. kurban olurum ona ben

anladım şimdi durumu canım, inşallah talep ettiğiniz gibi olur herşey.
sadece sen mi yurt dışındasın canım? yoksa ailen felan hepiniz orda mısınız.
bide ne iş ile meşgulsünüz.
nişanlımda hep yurtdışında yaşamak istediğini söylüyor CADIARZU

Ewlenıce gecıyormus tatlım napalım artık dayancazaklinialirimsmile:umursamaz:

Ben ve butun ailem hollandadayiz.. ben burada dogdum..
Paparazzi fotograf sirketinde calisiyorum..
En güzel yer türkiye bundan emin olabilirsiniz ama buranin sartlari daha iyi..
Sadece onun icin..

Ayhhhh askerımle kalcamız otelı araıdm ıste ılk gece ucretı falan yatırlcaktı askımın ikizii haledmısss of ne itici kız ya tele cıkannn allahım ne snaıolrsa kendılerını ısteksız ısteksız konusmalar parayı yatrdk dıom hııııı huuu bı tane caracam gdınce agzına az kaldıııguclubacismileguclubacismilesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…