- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.221
Burasıda aynııııkzılar sızın memleketlerde soguk mu yoksa bursı mı cook sogukkkkk
Hadi bakalım babykemm..Hayırlı ve güzell haberler bekliyoruz sendennhaydi kizlar ben gorusmeye gidiyorum..
Hakkimizda hayirlisiiiiiiiiiiiiiii
Insallah ok derrrrrrrrrrr
Ayhhhh askerımle kalcamız otelı araıdm ıste ılk gece ucretı falan yatırlcaktı askımın ikizii haledmısss of ne itici kız ya tele cıkannn allahım ne snaıolrsa kendılerını ısteksız ısteksız konusmalar parayı yatrdk dıom hııııı huuu bı tane caracam gdınce agzına az kaldıııguclubacismileguclubacismilesempatiksalakcinni
Ayhhhh askerımle kalcamız otelı araıdm ıste ılk gece ucretı falan yatırlcaktı askımın ikizii haledmısss of ne itici kız ya tele cıkannn allahım ne snaıolrsa kendılerını ısteksız ısteksız konusmalar parayı yatrdk dıom hııııı huuu bı tane caracam gdınce agzına az kaldıııguclubacismileguclubacismilesempatiksalakcinni
evt.. Ilerde bebek konusunda sıkıntı olmayacağı anlamına geliyormuş..
Sakin canım sakin.. Hayırlısı olsun hadi git gel bekliyoruz, kutlama yapıcaz, bol şans :içelim:
ewlenıce gecıyormus tatlım napalım artık dayancazaklinialirimsmile:umursamaz:
hehe sakın canım genelde alısverıs yaparken falanda oyledır ya pek yuzu gulmez satıs yapanların yada kasıyerlerın falan bosverrrr
slm kızlarrrrrr:hulya:
Ayyy tepemın tasını attrdı ya havan kıme kızımm necisin sen orda yaa ALLAH ALLAH:dBurasıda aynıııı
Hadi bakalım babykemm..Hayırlı ve güzell haberler bekliyoruz sendenn
Sakinnn ol gözdemmm onlardan o kadar fazlakii.. Bulundukları yerin sahibi gibi bi havalarda oluyorlar.. alsanaalsanasmile
hehe sakın canım genelde alısverıs yaparken falanda oyledır ya pek yuzu gulmez satıs yapanların yada kasıyerlerın falan bosverrrr
kzılar sızın memleketlerde soguk mu yoksa bursı mı cook sogukkkkk
hoşgeldin tatlımmslm kızlarrrrrr:hulya:
Ayyy tepemın tasını attrdı ya havan kıme kızımm necisin sen orda yaa ALLAH ALLAH:d
Tamam kızlar çok saolun ya düzensizlik yok canım 7 eylülde olmuştum 4 ekim de oldum düzenli yani
burasıda soğuk cnmmm ya vlaa üşdum
Tamam kızlar çok saolun ya düzensizlik yok canım 7 eylülde olmuştum 4 ekim de oldum düzenli yani
ay canım hıc sorma dısarısı yanıyo evın ıcınede kar yagıyo sankııakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?