Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çabucak biter inşallah. benimki de uzakta değil canım 2 saatlik yol var. saat 5 de kayınvalidenler gidecekler bizimkiler bana izin vermediler. canım çok sıkıldı o yüzden mafoldumben

kizz cancuuuu sökee cook iyiii kizzzzzzz kaydirigubbakcemile3

benimmm oraya cikmisss kaydirigubbakcemile3
ayy ne sevindimmm senin adinaaaa ... orasii süper biyerrr vallahaaa... bende hep dua etmisdim benimki inss.. sökeye cikar diye yerimseniben
hicc merk etme kücük ama coook temiz biyer orasi ... istersen gel orda yasa
kiralik ve satilik evimiz var orda kaydirigubbakcemile3
askeriyeye 15 dk

kız ildem muhammedim gelsinde ben gelem girem senin evlerden birine olmazmı bacım?ben afyonda durmıycam başka bi yere taşınmak istiyorum.senin eve yerleşiverem bariiiii :roflol:

kız ildem muhammedim gelsinde ben gelem girem senin evlerden birine olmazmı bacım?ben afyonda durmıycam başka bi yere taşınmak istiyorum.senin eve yerleşiverem bariiiii :roflol:

GeLL kizz pamukk helvam kaydirigubbakcemile3

Didim de de var evimiz... satilik oda dublex olarak.. nasilsa bebecikler olcak alin gitsin kaydirigubbakcemile3

bak arasdir netten didim ve sökeyi.. didim tam tatil mekani vallahaa sahile 10 dk ..
tam merkez göbecigi pazara da yakin kaydirigubbakcemile3

sökedeki evde iste merkeze yakin.. askeriyeyede yakin kaydirigubbakcemile3

Hahaha seri ilan sayfasi yapdim burayii 1 dene alana 2 dene belessss huuu komsularrrr hahahhaa kaydirigubbakcemile3

kıs ildemmmm allah iyiliğini versin ne güldüm yaw :roflol: evlenseydik eğer hiç düşünmez gelirdim senin evlerden bidenesine ama şimdi benim sökeye gelmelerim sanırım 2 günlüğüne falan olucak yenipazara gidecem kalmaya kuzenim orda ama içimi rahatlattın kuşum ya işallah rahat etsin hem benim askerim hemide herkesciklerin askeri

cok haklısın canım acı gercekler işteee((( yüreğine salık

Ankara biliyorum şimdi Ankaraymış peh bzi Tunceli Hakkari den bekliyoruz diyeceksiniz ama nolur demeyin asker yolu bekliyoruz hepimiz :Saruboceq:

olurmu öyle sey hepsinin ayrı görevleri var hepsi vatan için orada hepsini Rabbim korusun
gamze ewet cnm 1 haftalığına gidicem dedi ama bugün 8 gün hala tuncelide ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…