- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.961
aydın sökeye çıktı bidenem alışıcas mecburen onun canı sağolsun yaaa ben seve seve beklerim aşkımı ama zor oluyo işte mafoldumben
değil cnm uzun dönem keşke kısa olaydı ama nişanlım tecil bozdurup gitti evlenebilelim diye:jeyyar:
kizz cancuuuu sökee cook iyiii kizzzzzzz kaydirigubbakcemile3
benimmm oraya cikmisss kaydirigubbakcemile3
ayy ne sevindimmm senin adinaaaa ... orasii süper biyerrr vallahaaa... bende hep dua etmisdim benimki inss.. sökeye cikar diye yerimseniben
hicc merk etme kücük ama coook temiz biyer orasi ... istersen gel orda yasa
kiralik ve satilik evimiz var orda kaydirigubbakcemile3
askeriyeye 15 dk [/COLOR][/B]
kız ildem muhammedim gelsinde ben gelem girem senin evlerden birine olmazmı bacım?ben afyonda durmıycam başka bi yere taşınmak istiyorum.senin eve yerleşiverem bariiiii :roflol:
gamze'cim öncelikle geçmiş olsun canım.. inan çok üzüldüm.. ALlah yaşatmasın acılarını bize askerlerimizin.. aynen dediğin gibi malesef askerlerimize gereken önem verilmiyor.. ben halen aktütün karakol baskını arkasında ki istibarat zayıflığı(!) konusunda ki saçmalıklara inanmıyorum.. yada dağlıca baskını.. hani şu 8 askern pkkya teslim olduğu ve 12 askerimizin şehit olduğu olay. o gün görevli olan teğmen hakkındada operasyon bitene kadar yattığı ve müdahale etmediği için dava açılmıştır. benim böyle göz göre göre askerlerimizin şehit olmasına içim el vermiyor..
bugün şehit anaları ve terörist anaları ekranlarda yanyana gösterilmektedir. Allahın huzurunda dahi terörist ve şehit aynı değerde değildir.. şehidimizin yeri cennetir, teröristler ise binlerce insanımızın ahını almaktadır.. Evladına sahip çıkmayıp dağa gönderen ve bu yüzden mahcubiyet içinde olması gereken anneyi, şehit anasıyla aynı yücelikte görmemizi nasıl beklerler??
bugün terörist başı yol haritası çıkartma ve bunu kamuoyuna sunabilme cesaretini nasıl bulabilir?? bu cesareti ona kim verir..? onu nasıl bu kadar kaale alabiliyor, duyurularını anahaberlere taşıyıp gündemde tutabiliyoruz.??
arkadaşlar size bir kitap önereceğim
binbaşı cem erseverin'in itirafları kitabını vaktiniz olursa açıp okuyun.
zaten kendisini bildiğim herşeyi açıklayağım deyipte hemen akabinde boşuna faili meçhul cinayetler arasında ki yerini almadı..
bugün münevver cinayeti aylardır kamaoyunu meşgul ediyor ama bir binbaşının cesedi üç parçaya ayrılmış şekilde bulunduğunda bunu gündemde tutma gereği bile duymuyor.. unutturuluyor..
ben kemaliye'liyim.benim 93 senesinde başbağlar katliamında 33 canım yitti bir katliamda.. aklıma geldikçe ağlarım. bu katliamın sorumlularını bulmuyorlar.. bulunanlar ise serbest bırakıldı.. ama sesimizi çıkartamıyoruz..
yitip giden de canlarımız oluyor..
arkadaşlar uzun oldu ama özür dilerim çok canım acıdı..
şu düşüncelerim yüzünden ben vatan haini olurumda, bölücüleri başüstünede tutarlar.. ben yanarım ona yanarım..
nedenlerini araştırın arkadaşlar.. ben daha yazmayım artık.
Ankara biliyorum şimdi Ankaraymış peh bzi Tunceli Hakkari den bekliyoruz diyeceksiniz ama nolur demeyin asker yolu bekliyoruz hepimiz :Saruboceq:
şafak 75 :) bitti nerdeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?