Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kadercim, kısa dönem gitti benimki o yüzden.. 12sinde gitti daha.. Çok taze
Cansum gidişi dün gibiydi canım bak 1.5 ay olacak neredeyse..Günler geçiyor bitanem

şafak kaç cancu?

saymıyorum canım şafak ben ama takvimde yazıyo işte 1ay 6gün olmuş daha dün teslim oldu usta birliğine 1 haftacık beraberdik gözümün önünden gitmiyo gözleri arabanın içinde sarılışımız mafoldumben

Kadercim, kısa dönem gitti benimki o yüzden.. 12sinde gitti daha.. Çok taze
Cansum gidişi dün gibiydi canım bak 1.5 ay olacak neredeyse..Günler geçiyor bitanem

geçiyo ama delip geçiyo aroram yaa mafoldumben

Amin canım, telefonla konuşmak bile yetiyo insana.. Daha sesini duyamayan arkadaşlar varmış burda.. Meraktan çıldırırdım kesin

Cansum kıyamam sana ben Alışıcaz balım, başka çare yok
Usta birliği nereye çıktı kuzum?

aydın sökeye çıktı bidenem alışıcas mecburen onun canı sağolsun yaaa ben seve seve beklerim aşkımı ama zor oluyo işte mafoldumben

kısa dönem mi cancu senin ki?

değil cnm uzun dönem keşke kısa olaydı ama nişanlım tecil bozdurup gitti evlenebilelim diye:jeyyar:

eylüldeki sınava gelecek aşkım işallah 2 güncük te olsa görücem yine kısmetse bugün tel etti keyifsizdi sesi çok bidaha da aramadı sanırım yazıcı yapacaklarmış kuzucumu

inşallah götürebilir. benimki ankarada olunca orası o konuda çok sıkıymış sürekli denetleme yapılıyormuş. o yüzden benimkide ankesörlüden arar. hatta o çağrı atar ben ararım kaydirigubbakcemile3 tabi şimdi dört gözle faturanın gelmesini bekliyorum baya kabarık gelecek :kedi:

sizin şafak kaç kadercim amann gelen fatura olsun canı sağolsun onun boşveryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…