- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.921
üzgündür tabiki oda bakma sen kızdırmak için yapıyodur anlaşılan oda sende kırılmışsınız yüzyüze konuşup kırgınlıklarınızı geçirebilirsiniz canım gitmende fayda var bence
Bılmıyorumkı gıdebılcekmıyım....Parayı ayarlarız bı sekılde öyle böylee inş ama..
Yanlız gidemem...Arkadası gelır ıns...
Bıde önce dycemkı ademle konuss umut varsa sevıyosa benı gıdelım..
Yok burun kıvırıosaa gıtmeme qerek yok.Cunku sevmıyorum felan dedı..
Kızqınlıklamı söledı cıddımı bılemem..
arkadaşında gelir bence neden gelmesin.sorsun ağzını arasın tabi önce gelmesin derse nasıl gidicen zaten öyle derse ciddi ciddi bitirmiş demektir ama demez canım yaa baksana morali bozukmuş diyosun.seni sevmese neden morali bozuk olsun üzülmüş belliki tartıştığınıza yoksa boşverirdi.üzülmezdi.barışırsınız inşallah canım üzülme nolursun.
bakalım hayırlısı . of of
hayırlısı tabi canım .ben şimdi çıkıyorum canım üzeme kendini herşey olacağına varır.iyi geceler allaha emanet ol öptüm opuyorumnanaktan
Of çok merak ediyoum geçen sfer aramak için yarım saat bekledim demişti acaba sıra mı gelmedi orası çok büyükmüş inşallah iyidir hepsi sağsalim yanıbaşımıza dönerler inşallah:Saruboceq:
ildem ne güzel yazmışsın tatlım ya aşkım depreşti
Çok kırdı benı...Hıc acık kapı bırakmadı...Bugunde facebook acmıs...resımlerını koymus kızlar eklemıs..
bıde sey yazmıs..
Efsane gerı donucek...Sabret bursa..
Ankara biliyorum şimdi Ankaraymış peh bzi Tunceli Hakkari den bekliyoruz diyeceksiniz ama nolur demeyin asker yolu bekliyoruz hepimiz :Saruboceq:
Kaderol, seninki nerede canım? Benim de gözüme uyku girmiyor bu aralar
ankara da senin ki nerde
Malatya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?