Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

üzgündür tabiki oda bakma sen kızdırmak için yapıyodur anlaşılan oda sende kırılmışsınız yüzyüze konuşup kırgınlıklarınızı geçirebilirsiniz canım gitmende fayda var bence

Bılmıyorumkı gıdebılcekmıyım....Parayı ayarlarız bı sekılde öyle böylee inş ama..
Yanlız gidemem...Arkadası gelır ıns...

Bıde önce dycemkı ademle konuss umut varsa sevıyosa benı gıdelım..
Yok burun kıvırıosaa gıtmeme qerek yok.Cunku sevmıyorum felan dedı..
Kızqınlıklamı söledı cıddımı bılemem..

arkadaşında gelir bence neden gelmesin.sorsun ağzını arasın tabi önce gelmesin derse nasıl gidicen zaten öyle derse ciddi ciddi bitirmiş demektir ama demez canım yaa baksana morali bozukmuş diyosun.seni sevmese neden morali bozuk olsun üzülmüş belliki tartıştığınıza yoksa boşverirdi.üzülmezdi.barışırsınız inşallah canım üzülme nolursun.

bakalım hayırlısı . of of

turkbayragi Safak : 257 ARDAHAN turkbayragi

Sensiz oLmaz cünkü , seni sevme konusunda kendime hakim olamiyorum ben..
'' Bir dur, '' diyorum kendime , '' YavasLa biraz ... '' Yapamiyorum bunu , belki de yapmak istemedigim icin. Ben böylesine birakmisken kendimi senin askina , sen sakin birakma ellerimi , düserim yoksa ...!

♥♥♥ Orhan'mmm sensiz asLa, sen olmadan yasayamam ben aSkimm ♥♥♥
♥♥♥ Seni cooooK SeviyoRum ♥♥♥

gamzem anlattıklarına tek bir kelime söylemek isterdim ama burda olmaz işte sen anladın onu..
Komutanlarında eşleri evlatları yokmu aynı şey onların başına gelse hoş birşeymi biz burda gözlerimiz kimi gün şiş kimi gün yatağımızda onun hayaliyle uyuyoruz kolay birşeymi anaların eşlerin sevdalıların yüreğini yakmak..Moralini bozma sen allaha dua edelim sadece rabbim gittikleri gibi gelmelerini nasip etsin

Şafak:87
Kömür gözlü kocacığım.. 6 gün sonra bizde düşüyoruz plakalara ne kaldı dayan biriciğim benim

Çok kırdı benı...Hıc acık kapı bırakmadı...Bugunde facebook acmıs...resımlerını koymus kızlar eklemıs..
bıde sey yazmıs..

Efsane gerı donucek...Sabret bursa..

kaçan herzaman kovalanır. ALLAH ım herşeyin hayırlısını versin. vardır bunda da belki bi hayır. insan gerçekten sevse böyle yapmaz. birde şey duymuştum bir insan askere gideceğinde arkarkasında bi sevdiği aşık olduğu varsa ona daha çok bağlanır en çok onu düşünür onu kaybetmekten çok korkar.

küçük bir örnek vereyim; benim bi arkadaş vardı sevgilisi askere gitti. kızı askerdeyken terketti. oda yanlış anlama yüzünden tabi. sonradan hatasını anlayıp pişman oldu çok çok özürler diledi ama kızda bir inat vardı. bitti dediği yerde bitirdi. oğlan sonradan çok pişman oldu ama nafile. kız şimdi başkasıyla nişanlandı ve çok mutlu. bir iş olmayacak oldu mu olmuyo herşeyde bir hayır vardır.

ALLAH ım herkesin hakkında hayırlısını versin.

çok yazdım kusura bakmayın uyku tutmadı bu gece canım çok sıkkın mafoldumben

neyse hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…