Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Burcum bende sevmiyorum aslında ama kadın oğlunu aramış ağlamış Özge bari gelsin onunla avunayım diye. Bende gittim. Ama çok iyi bi kadın diyo ki bu nazını devam ettir ilerde ağır işleri üstlenme bırak o yapsın sonra hiç bişeye yardım etmiyolar filan sevdim kadını :))
Canım hele askerden gelsin eminim sizin içinde çok güzel şeyler olucak..

Son düzenleme:
gözaünaydn canım tadını çıkarın şu günlerin kavgadan uzak durun

hımm..zehracım o zaman başka şeyler düşünelim ama ne olabilirki başka en çok istediği ne bir sorsana ağzını ara?

sagol canımm
aslında c.tesi gelıcekdı yanı ben öyle bılıyodum .bugun onlara gıttım annesı bı paket verıcekdı kapıyı çaldım ugur açtı kaydirigubbakcemile3
bana suprz yapmış opuyorumnanaktan

canım bençıkıyorum adapazarında yurttayım kendı bılgısayarımı getırmedım arkadasınkınden gırdım napıyosunuz dıye kaydirigubbakcemile3

öptum canım p.tesi gelırım anca Şeniz

kaydirigubbakcemile3 fazla sogukkanlıyım sanırım delikafadulden

Ya bikere tolga yapmıştı bana ama öle değildi tabiki.. evi ara kaana böyle böyle de dedi..aradım kaan açtıı ben konuşuyorumm abin böyle dedi falan diee. ama açan benmkiymişş bende kaan sannettim.. :1shok: nasıl gülüyorrr gıcık yaa işletmişti beni öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…