- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.681
Hehehe gelir gelirr hiççç merak etme sempatiksalakcinni
Ayy ciddi ya t.dağ çok hoşumagidio benm ama inanılmaz bayır sokakları var..
Ben çorluda düz yolda kışın zor yürüyorum
ama nişanlım hiç beğenmio Tekirdağ ısengözlerimebaksanab
İzmirden gelen biri için normal de ondan sempatiksalakcinni
Ben Çorluda olduğum için beğeniyorum sempatiksalakcinni
hmm olabilir....
incim senin askerin İzmirin neresinde yapıo?
Urlada yapıyor tatlım.. Ya kuzum ben bişiler yapmak istiyorum onun için ama ne yapıcam burdan bilmiyorum..Kurabiye yapmıştımona 1 hafta sonra çıktı çarşıya hopp kurabiyewler çöpe gitmişti beklemektenn.. Ne önerirsinn.. 2 kasım askerimin doğum günü
Urlada yapıyor tatlım.. Ya kuzum ben bişiler yapmak istiyorum onun için ama ne yapıcam burdan bilmiyorum..Kurabiye yapmıştımona 1 hafta sonra çıktı çarşıya hopp kurabiyewler çöpe gitmişti beklemektenn.. Ne önerirsinn.. 2 kasım askerimin doğum günü
pazartesi çıkıcak die konuştuk cumartesiden gönderdimm taaa bi hafta sonra çıkabildi çarşıya..keşke çarşambadan yollasaydın kargoyu cnm ozmn bozulmazdı..
Yani illa yicek bişeymi yollamak istiyosun başka bişeyde olurmu?
pasta olabilirrrrrrrr
pazartesi çıkıcak die konuştuk cumartesiden gönderdimm taaa bi hafta sonra çıkabildi çarşıya..
pasta nasıl olcak tatlım :S
pazartesi çıkıcak die konuştuk cumartesiden gönderdimm taaa bi hafta sonra çıkabildi çarşıya..
hmmm anladım cnmm...
kendinle beraber olan bir pasta yaptır pastanede açıkla durumu onlar gerekli şekilde önlemini alır veya olıp olmadığını sorarsın gier mi diye na göre yaptırabilirsin canım
Şimdi aradım başka bir pastacıyı 110 tl dedi 10 kişilik pastaya çok pahalı yaa :S o parayı ona verene kadar başka şeyler alırım ben sevgilime.. hatta o parayala yanına gidip gelirim bu olmıcak galiba..
benced edeğmez
öle bi imkanın yok mu pastayı sen alıp gitsen canım?
Yok tatlım imkansızz benm gidebilmem için bi geceyi dışarda geçirmem lazım bunun içinde bizimkilerden izin alamam ki...
hımm anladım canımkötü oluyor bilmemelri ya off
Kızlarr dün aşkımın annesiyle buluştuk dolaştık onu dişçiye götürdüm sıra beklerken filan muhabbet ettik.Doktorlara bile gelinim diye tanıştırdı. Sonra taşınmadan önceki mahallelerine gittik orayı görünce kötü oldum hep aşkımı görürdüm çünkü orda(
Bi komşusuna götürdü işte gelinim diye tanıştırdı. Çeyizlik bişeyler gösterdiler kadın fikirlerimi sordu ne yapacaksınız ne düşünüyorsunuz askerden sonra diye bende anlattım. Çocuk yapmayı geciktirmeyin ben bakarım filan dedi. Yani böyle ciddi şeylerden konuştuk sizce beni sevmiş midir :))
kızlarrr ugur gelmışşş delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?