Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hmm olabilir....
incim senin askerin İzmirin neresinde yapıo?

Urlada yapıyor tatlım.. Ya kuzum ben bişiler yapmak istiyorum onun için ama ne yapıcam burdan bilmiyorum..Kurabiye yapmıştımona 1 hafta sonra çıktı çarşıya hopp kurabiyewler çöpe gitmişti beklemektenn.. Ne önerirsinn.. 2 kasım askerimin doğum günü

Son düzenleme:

keşke çarşambadan yollasaydın kargoyu cnm ozmn bozulmazdı..
Yani illa yicek bişeymi yollamak istiyosun başka bişeyde olurmu?

pasta olabilirrrrrrrr

pazartesi çıkıcak die konuştuk cumartesiden gönderdimm taaa bi hafta sonra çıkabildi çarşıya..

pasta nasıl olcak tatlım :S

kendinle beraber olan bir pasta yaptır pastanede açıkla durumu onlar gerekli şekilde önlemini alır veya olıp olmadığını sorarsın gier mi diye na göre yaptırabilirsin canım

kendinle beraber olan bir pasta yaptır pastanede açıkla durumu onlar gerekli şekilde önlemini alır veya olıp olmadığını sorarsın gier mi diye na göre yaptırabilirsin canım

Hımm.. tatlım aklıma bi fikir geldi mail attım bilgi almak için.. Hani şu figürlü pastalar varya asker erkek ve sevgilisi şeklinde bi figür yapaiblirmisiniz die sordum ? maliyetini falan.. bakalım..

Şimdi aradım başka bir pastacıyı 110 tl dedi 10 kişilik pastaya çok pahalı yaa :S o parayı ona verene kadar başka şeyler alırım ben sevgilime.. hatta o parayala yanına gidip gelirim bu olmıcak galiba..

benced edeğmez
öle bi imkanın yok mu pastayı sen alıp gitsen canım?

Kızlarr dün aşkımın annesiyle buluştuk dolaştık onu dişçiye götürdüm sıra beklerken filan muhabbet ettik.Doktorlara bile gelinim diye tanıştırdı. Sonra taşınmadan önceki mahallelerine gittik orayı görünce kötü oldum hep aşkımı görürdüm çünkü orda (
Bi komşusuna götürdü işte gelinim diye tanıştırdı. Çeyizlik bişeyler gösterdiler kadın fikirlerimi sordu ne yapacaksınız ne düşünüyorsunuz askerden sonra diye bende anlattım. Çocuk yapmayı geciktirmeyin ben bakarım filan dedi. Yani böyle ciddi şeylerden konuştuk sizce beni sevmiş midir :))
Tabi aşkım arasa soracagım ondan öğrenirim ama daha yarın akşam filan gelir nöbetten off :))

Son düzenleme:

ne güzel canım sevmemiş olsa gelinim demez doktora bile gitmezdiniz

allahı bozmasın canım benim ne güzel mutlusundurda
darısı bekarların benim başıma ahh ahh bend eaşkımla sözlensem
ama böle muhattap olmak istemem kayınvalide adyıyla sevmem öle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…