- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.841
canım kargo dahil 48TL'ye geldi bu takım.
ohh sevdiceğin insanla mutluluk içinde uyuyun canım aklinialirimsmile
hangisiydi o kalpli dediğin foto varmı?
tesekkur ederim cnm aciklaman icin..eğerki tektip çıkarsa bir çok asker terhis edilicek açık olucak onuda bedelliyle kapatmaya çalışıyor yani tektip rafa kaldıırlmış değil hala düşşünülüyor bakalım
edacım taç ın mağazası nerde??
güle güle kullan canım sende mutlulukla uyu canım.iyiymmiş
bak resmini koyuyorum
tesekkur ederim cnm aciklaman icin..
hadi bakalim insallah
canım Manisa'da ki taç mağazasından bahsediyorum.
outlet değil maalesef boshayallersmile
çok güzelmiş seninkiside. sen ne kadara almıştın kalitesi nasıl çıktı?
slm kzılar hepınıze annem geldı dun bugun konustum nısan ısını kabul ettı kardesımle konusucak hafta ıcı cook mutluyum insallah oda bıs orun cıkartmaz:Saruboceq:
selam canım ayyyyyyyy çok evindim bak ben sana demişitim dimi umduğundan daha güzel bir sonuç çıkar diye dimi ayy canım ne güzel askerin duyunca pek mutlu olucak ya
Aaaaaaohaoldumsmile
ben gittim sayfalarca döktürmüşsünüz. Ben geliom kimse bişey yazmıo
Bendemi bişey var acaba:sinifsinif:eyvahedigeldismile
evet canım anneme guzel anlaltım doguya gıdıcegını falan soyledım yarın kardesınle konusuruz o zman dedı cook agladım ama anlatırken tutamadım goz yaslarına kıyabılırmıyım olur eger hayırlısıysa dedı allahım insallah kardesımde guzel tepkı verır cook sagol canmmm
nbr durucum ben d bi bakıyom kaynatıyonuz ama yasak olduğu için bakıp çıkıyorum içim gidiyor valla
ama ne ıolursa deopük günü yani pazartesi burda olucam akşama kadar:))
yok kız ne ıolcak sende
ayy canım ne güzel anneler her daim çocuklarının mutluluğunu isterler ayy canım inanki o kadar mutluyumki şu anda sanki benimm böle bir durumum olmuş gibi:)
kardeşinde ilk başta karşı çıkabilir hazırlıklı ol buna ama sonra yumuşar ve oda ister merak etme canım içini ferah tut
slm kzılar hepınıze annem geldı dun bugun konustum nısan ısını kabul ettı kardesımle konusucak hafta ıcı cook mutluyum insallah oda bıs orun cıkartmaz:Saruboceq:
canım hadi gözün aydın çok sevindim habere boshayallersmile
hayırlısı olsun ikiniz içinde. dağıtım iznine geldiğinde mi nişan yapıcaksınız?
he canim ya.. o konuda bilgim yok dedi.. bilmemem dedi.. Yazici belki bilir dedi.. ama zannetmiyorum oyle birsey olacagina dedi..
Simdiden onu dusunme canim benim.. rahat ol sen olumunekankayizsmile
Saol cnm. :1hug:
canım her hafta çarşısı vardı ama şimdi 2 haftada 1 olacak.yeni tugay komutanı değiştirdi çarşı izinlerini.
Hm.. anladım cnm Bunada şükür dicen. Hiç çıkamayanlarda var Allah onlara büyük sabır versin:Saruboceq:
2010-10-08 - 11:12
Tek tip mi bedelli askerlik mi? Koşaner ve Erdoğan konuştu
'Kısa dönem askerlik 4 uzun dönem askerlik 12 ay olsun.. Aradaki devre farkını bedelliyle kapatalım'
ENSONHABER.com / ÖZEL Koşaner ve Erdoğan dün haftalık olağan görüşmede bir araya geldi. İkilinin gündeminde muammaya dönen askerlik konusu vardı. 1,5 saatlik görüşmede tek tip askerlik ve bedelli askerlik konuları konuşuldu.
GENELKURMAY Başkanlığı'nın hükümete önerdiği tek tip askerliğe hükümetten karşı formülle yanıt geldi. Tek tip askerliğin Türkiye koşullarında mümkün olmadığını savunan hükümet, karşı teklif olarak; "Kısa dönem 4 ay, uzun dönem 12 ay olsun" önerisinde bulundu.
DEVRE KAYBINI BEDELLİYLE GİDERELİM
"Tek tip askerlik konusu rafa kaldırılmış değil, arkadaşlara çalışmaları için talimat verdim" diyen Başbakan Erdoğan, bu konudaki talepleri de dikkate alarak, bürokratlarından çalışmalara devam etmelerini istedi. Genelkurmay Başkanlığı'nın, "Askerlik süresi kısalırsa devre kaybı olur, aradaki açığı kapatamayız ve sıkıntı yaşarız" savunması üzerine hükümetten, "Devre kaybını bedelli askerlikle giderelim" yanıtı geldi. Bedelli askerlik yapacakların 1 yıla yayılarak aradaki boşluğun giderilebileceği ve geçiş döneminin sıkıntı yaşanmadan atlatılabileceği belirtiliyor.
TERÖR BİTMEDEN BEDELLİ OLMAZ
Hükümet kaynakları, askerlik süresinin kısaltılması ve bedelli askerlik konusundaki talepleri karşılamanın, PKK'nın silah bırakması ve terörün bitmesiyle doğru orantılı olduğunu belirtiyor. Kaynaklar, "Bedelli askerlik yasası çıkarılan bir ortamda Güneydoğu'dan şehit haberleri gelirse, bunu vatandaşa anlatamayız. Faturası çok ağır olur" değerlendirmesini yapıyor.
Hükümet içinde yapılan değerlendirmede, 500 binin üzerinde gencin yoklama kaçağı olduğu ifade edilirken, hükümet bedelliden 3 milyar dolara yakın bir ekonomik kaynak sağlanmasını bekliyor.
KOŞANER'E JEST
Askerlik süresinin kısaltılması ve bedelli askerlik konusu aslında yeni gündeme gelmiş bir konu değil. Bir süredir Başbakanlık, uzman seviyesinde Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay ile bu konu üzerinde çalışıyor. Çalışmalara Genelkurmay'dan da bir binbaşı katılıyor. Genelkurmay'ın tek tip askerlikle ilgili önerisini Başbakanlık'a iletmesinin ardından, özellikle AK Partili yetkilerden, "Tek tip askerlik ülke gerçeklerine uygun değil, buna karşıyız" açıklamaları gelmişti. Başbakan Tayyip Erdoğan ise Meclis açılış resepsiyonunda gelen sorular üzerine bu konuda kapıları kapatmamış ve "Bu konuyu rafa kaldırmış değiliz, arkadaşlar üzerinde çalışıyor" demişti.
Başbakan Erdoğan'ın bu sözlerinin altında, "Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner göreve gelir gelmez teklifi reddedildi" gibi bir yoruma neden olmama kaygısı ile askerlik yapmayan vatandaşlardan gelen yoğun taleplerin etkili olduğu öğrenildi.
ÜFFFF. Nolcaksa olsun artıkkk yaaa..:1ninca:
Slm cnm Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?