Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günlük olarak kullanıma uygun diyosun yani.
satenler güzelde hepsinide saten almak masraflı oluyor. özel olarak saten pamuk alıcam taç'ın modelleri çok hoşuma gidiyor.

evet evet günlük kullanıma ugyun görünüyo..görücez :)
saten zaten 1-2 en fazla yeter diye düşnüüyorum, kullanımı çok rahat değil..

edacım taç ın mağazası nerde??

maaşallah şafağına bitti valla şaka maka opuyorumnanaktan

canım bende nişanlım askere gidene kadar hiiiç bişey almamıştım. annemin aldıkları vardı işte.onlarda nasıl diye geçen hafta sonu baktım işte. beğendiğim şeyler var beğenmediklerimde -tatlicadiarzu- yavaş yavaş bişeylere başlıyayım diyorum bende.annem jumbo'dan bana çatal -kaşık almış hemde 15 milyona düşünün ne kadar zaman önce :) çok kibar zarif bir model olduğundan şimdide moda. yani yeni almıyacağım o takımı çeyiz yapacağım.

yerimseniben
en güzeli aslında canım para biriktirip evlenirken yeni modellerinden o günkü zevkinle almak, ama ben biriktirmeyi başaramadıgım izin böyle ufak ufak alıyorum:)

Ya bide bizim yurt disi meselesi vardi yaaa..
Olacakmi olmicakmi..
Alsaydin burda olmasaydi esyalarin hepsini turkiyeye getiremezdim,.
Simdi ama belli oldu.. burada yasicaz onun icin para biriktirmm lazim..
Arti onun buraya gelmesi icin yani basvuru icin.. yollayacagim evraklar var ya..
O evraklari yollamadan bu ülke bir ton para istiyo.. dunyanin para ya
sadece evraklari yollamak icin pffffffffffffffff

kızlarrr slm... şimdi sewgilimle konuştum msnde çok mutluyum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama kapatınca yne kötü oldummmmm:gitme: ne tuhaf bişi yaaaa:gitme:

Şu mağazaya bi ben gidemedim Allah ımm Çorluda mağaası bide utandımm ohaoldumsmile

Kzı sen ciddi misin ayağuının altında nişan felan olduğunda ben oraya gelcem aşkımla alcam yani uygunmuş
ayağının ucunda gitmiyon

burcummm bebemmm o kadar azaldımı yaaa.
kurban olurum bitti işte bitanem bak geçen hafta 12 diyoduk şimdi 3 mü oldu canım benim çok sevindim yaa inşallah 3 gün sonra birşey olmazsa gelirim bitanem ay nasıl mutlu oldum bu umutsuz günlerde olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…